Nieuwste blogs

Lees hier de recente blogs van Permanent Mooi. Op deze pagina vind je alles over permanente make-up, medische cosmetica en huidverbetering. Lees de beste tips en laat je vooral inspireren.

De nadelen van permanente make-up

Nadelen permanente make-up

29 april 2021

Wij mensen staan bekend om het zoeken naar en inbouwen van zekerheden. En daarom onderzoeken we de voordelen, maar ook de nadelen van permanente make-up. Ik moet je teleurstellen, want degene die de zoektocht start naar nadelen van permanente make-up komt bedrogen uit. Want eigenlijk kleven er geen nadelen aan permanente make-up. MAAR… daar moet je

Lees verder

Nazorg permanente make-up

13 maart 2021

Wanneer je kiest voor permanente make-up (PMU) is nazorg van de behandelde huid zeer belangrijk om een lang plezier te hebben van jouw permanente make-up (PMU).

Lees verder
PMU geschikt voor alle huidtypen

Permanente make-up, PMU, geschikt voor alle huidtypen

26 februari 2021

Iedere huid is anders en toch is permanente make-up, oftewel PMU, geschikt voor alle huidtypen. In mijn praktijk komen verschillende soorten mensen die graag PMU willen maar hebben ook verschillende huidtypen.

Lees verder
Ervaringen PMU

Ervaringen PMU

3 februari 2021

De ervaringen PMU wisselt per persoon, salon en wat de verwachting van de klant is. De PMU ervaringen die ik terug krijg in mijn praktijk zijn voornamelijk positief. Want is iemand niet tevreden, soms gaat het anders dan vooraf afgesproken, dan zorg ik ervoor dat de permanente make-up wél zijn doel bereikt. Dus, conclusie, uiteindelijk

Lees verder

Geen behandelingen wel medische cosmetica

20 januari 2021

Blue Monday is voorbij en inderdaad, half januari is het moment dat de meeste voornemens sneuvelen… helaas. Ik heb meestal geen voornemens, maar dit keer wel. Geen behandelingen, maar wel medische cosmetica: op papier. En dat hou ik zeker nog wel even vol 😊

Lees verder

Houdbaarheid van permanente make-up

7 januari 2021

Permanente make-up, PMU heeft een ‘houdbaarheidsdatum’. De intensiteit neemt in de loop van de jaren af. Na ongeveer 1 à 2 jaar moet je permanente make-up laten bijwerken, wil je dezelfde uitstraling houden. Dat moment wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Hoe vertraag je dat moment, hoe zorg je goed voor je bijgewerkte wenkbrauwen?

Lees verder

Positief van start in 2021

6 januari 2021

De meeste nieuwjaarswensen verwijzen naar het ‘horrorjaar’ of ‘rot-jaar’ 2020. Dat is ook zo als je ziek bent geweest of een dierbare hebben verloren. Je bedrijf zal maar koppie onder gaan of je werkt je een slag in de rondte in de zorg. Het jaar 2021 is gestart… midden in wirwar-periode 2. Hoe kan #Corona

Lees verder

Op locatie permanente make-up zetten – dus koffer mee

3 december 2020

Sinds ik op meerdere locaties (België en Nederland) permanente make-up zet, heb ik een koffer. Die neem ik altijd mee. Zonder mijn koffer kan ik geen PMU behandeling uitvoeren! Alles zit erin. Neem even de moeite om verder te lezen, wie weet wat het oplevert ? Vergeten is geen optie Alles zit erin, reiniging, naalden,

Lees verder

De witte pauw en 15 jaar Permanent Mooi

18 november 2020

Ik kwam het verhaal over de witte pauw tegen, omdat ik zo trots ben als een pauw op 15 jaar Permanent Mooi. Ik trok de vergelijking tussen de witte pauw en mijn werk PMU.

Lees verder

Verbranding door zon, zonneschade geeft witte vlekken op je huid

6 november 2020

In het verleden smeerden we minder en dat had verbranding door de zon tot gevolg. De huid was regelmatig verbrand na een dagje strand.

Lees verder

Janny has a gun, ruim 15 jaar Permanent Mooi

31 oktober 2020

De uitspraak ‘Janny has a gun’ kwam naar boven tijdens de fotoshoot. Het lijkt namelijk alsof ik een ‘gun’ in mijn hand heb ?.

Lees verder

Zo trots als een pauw op 15 jaar ‘Janny has a gun’

31 oktober 2020

Zo trots als een pauw! Permanent Mooi is in 2020 15 jaar een begrip in de wereld van permanente make-up (PMU) en medische cosmetica!

Lees verder

18 oktober Wereld menopauzedag

18 oktober 2020

Kortere wenkbrauwen en dunne lippen na de menopauze? Wat kun je er aan doen? Erg jammer maar waar, je lichaam verandert enorm in de overgang.

Lees verder
Medisch Cosmetica

Een nieuwe tepel tekenen: hoe werkt het?

12 oktober 2020

Medische cosmetica, ook wel medische tatoeage genoemd, is voor het tekenen van bijvoorbeeld een nieuwe tepel of tepelhof. Hoe ziet zo’n behandeling er dan uit?

Lees verder

Borsten zonder tepels hebben blinde vlekken – dat is verleden tijd voor Michelle

1 oktober 2020

Michelle heeft borstkanker gehad en kwam in mijn praktijk voor het tatoeëren van haar tepel, die was ze na de operatie kwijtgeraakt, een blinde vlek op haar borst. Na 3 jaar van verdriet en ziekte wilde ze niet langer dit gevoel hebben.

Lees verder

Zo weet je of een PMU praktijk aan de richtlijnen voldoet

27 september 2020

Wanneer je voor permanente make-up kiest, oftewel PMU, wil je dit laten doen door iemand die hiervoor is opgeleid en ook veilig en hygiënisch werkt.

Lees verder

Modetrends in de permanente make-up: een volle wenkbrauw

14 september 2020

Steeds vaker zie je volle (getekende) wenkbrauwen, vooral bij jongeren.

Lees verder

Permanente make-up is handig en snel, en het maakt je óók 10 jaar jonger

31 augustus 2020

Dat Permanente make-up (PMU) handiger en sneller is dan zelf voor de spiegel staan is bekend.

Lees verder
Permanente make-up vervaagt en verkleurt door Uv-straling. Laat het op tijd bijwerken.

Werk permanente make-up op tijd bij: 3 redenen

14 augustus 2020

Ooit ruilde jij jouw oogpotlood in voor permanente make-up.

Lees verder
Uv-straling uit de zon zorgt ervoor dat jouw permanente make-up vervaagt.

Voorkom schade aan permanente make-up door de zon, ook tijdens de vakantie

6 augustus 2020

Permanente make-up is ideaal tijdens de vakantie onder de zon. Je beschermt je tegen de felle zon voor je huid en voor de houdbaarheid van permanente make-up, zoals je eyeliner en je wenkbrauwen.

Lees verder
Onkruid vergaat niet

Het vertrouwen is er dat onkruid niet vergaat

23 juni 2020

Het is zo ontzettend fijn om na 3 lange maanden weer in mijn huis te zijn, maar natuurlijk ook om weer te kunnen starten met mijn Permanent Mooi praktijk.

Lees verder

Permanent Mooi is weer GEOPEND!!

7 mei 2020

i.v.m. het coronavirus de volgende (extra) maatregelen:

Lees verder
Over mondkapjes

Over mondkapjes in tijden van Corona

15 april 2020

In deze vreemde tijden wil ik graag laten weten dat ik jou als cliënt van Permanent Mooi niet ben vergeten. Het is voor iedereen een spannende tijd. 

Lees verder

Mijlpaal: GGD Keuring

28 maart 2020

De komende 3 jaar mag ik jullie weer hygiënisch behandelen.

Lees verder

Permanent Mooi gaat samenwerken met Borstkliniek!

26 april 2019

Permanent Mooi is een samenwerkingsverband aangegaan met dr. Wouter Peeters van de Borstkliniek AZ Klina in het Belgische Brasschaat.

Lees verder

Janny Hanegraaf over vrouwelijkheid

22 januari 2019

Janny Hanegraaf (45) startte vijf jaar geleden met haar eigen bedrijf Permanent Mooi.

Lees verder

Hoe werkt het?

5 oktober 2018

Bekijk onderstaand filmpje om het proces stap voor stap te bekijken.

Lees verder

Wie draagt permanente make-up?

25 april 2018

Toegegeven, ze hebben een dubieuze reputatie: permanente lip- en ooglijntjes, maar dankzij de nieuwste technieken is dat verleden tijd.

Lees verder

Nóg efficiëntere techniek voor wenkbrauw correctie

10 april 2017

Om dunne of onregelmatige wenkbrauwen nog efficiënter te corrigeren, maakt Permanent Mooi gebruik van een nieuwe techniek uit China.

Lees verder