Permanente make-up wenkbrauwen

Als geen ander begrijp ik dat dunne en ongelijke wenkbrauwen iedere dag weer een uitdaging zijn. Want het bijtekenen, daar gaat nog wel eens wat tijd in zitten. Het is soms, zeker wanneer je haast hebt, een frustratie. En je wil toch het liefst met weinig ongemak de dag starten en juist daarom is permanente make-up voor wenkbrauwen zo ongelooflijk fijn. Dus gelukkig is een duurzame oplossing beschikbaar: permanente make-up wenkbrauwen. Het hebben van mooie, volle en zeker ook natuurlijke wenkbrauwen is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het heeft ook een verjongend en liftend effect op je gezicht.

Hmmm, ik ben wel geïnteresseerd in permanente make-up voor mijn wenkbrauwen

Ik maak nu een afspraak voor een gratis telefonisch consult

Ik boek nu het GRATIS telefonisch consult

Permanente make-up voor wenkbrauwen die dunner worden

Of je nu te maken hebt met dunne wenkbrauwen of ongelijke wenkbrauwen die onregelmatig ‘gevuld’ zijn, het maakt niet uit. Wat jij wilt is er stralend uit zien, elke dag weer. Het kan zelfs zijn, dat je wel eens opmerkingen krijgt of je moe of chagrijnig bent, terwijl je je helemaal niet zo voelt. Jouw wenkbrauwen spreken boekdelen. Hoe fijn is dan de oplossing permanente make-up voor wenkbrauwen.

Er zijn vele voordelen voor permanente make-up wenkbrauwen te noemen. Dat het tijd bespaard is logisch, je hoeft ’s morgens niet te werken aan jouw perfecte wenkbrauw. Door de dag heen blijven je wenkbrauwen mooi, je behoudt je uitstraling. Ook wanneer je aan het strand ligt te zonnebaden (zweten) of in het zwembad. Want permanente make-up is waterbestendig, natuurlijk. Let op: blijf wel goed smeren, dan gaat je permanente make-up langer mee. Een ding is zeker, met permanente make-up voor je wenkbrauwen voel je je zelfverzekerd. Hieronder de voordelen op een rij.

Voordeel van permanente make-up wenkbrauwen

  • tijdbesparing, vooral in de ochtend
  • altijd perfecte wenkbrauwen
  • verbeterde wenkbrauwvorm
  • langdurige resultaat
  • werkt verjongend
  • water- en veegbestendig
  • maatwerk
  • zelfvertrouwen

Detail en symmetrie met de juiste apparatuur

Ik werk met precisieapparatuur zodat jouw permanente mooie wenkbrauwen symmetrisch en gedetailleerd worden aangebracht. Er zijn verschillende methoden die ik gebruik voor permanente make-up van de wenkbrauwen, zoals wenkbrauwen tatoeëren met hairstrokes, ombre wenkbrauwen of powder brows. Dat doe ik met speciale technieken. Ik neem als uitgangspunt de sterkte van de huid. Dat onderzoek ik vooraf en dan bepaal ik of ik met de hand teken of dat ik apparatuur gebruik.

Microblading techniek voor permanente make-up wenkbrauwen

De microblading techniek voor permanente make-up wenkbrauwen is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar. Cliënten met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat. En deze verfijnde techniek is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van permanente make-up op de oudere huid.
De irritatie van de huid is bij microblading zeer beperkt en dat voorkomt dat de onderhuidse tekening uitloopt.

Papier als metafoor voor de huid – wat zegt dat over permanente make-up wenkbrauwen

Je huid heeft heel wat te verdragen in je leven. Stel je eens voor: je huid is als papier. Met het ouder worden wordt deze wat losser dunner en minder stabiel. Als ik teken met inkt op een wc-papiertje loopt de tekening uit. Dat geldt ook voor de oudere en rijpere huid en dus is subtiel werken en voorzichtigheid belangrijk. Met zorgvuldige technieken breng ik de kleuren aan. Zo wordt de kans op trauma in de huid, ook bij de ouder wordende huid, zeer klein.

Mooi getekende haartjes, blijven haartjes
Janny Hanegraaf

De pigmenten die ik gebruik verkleuren minder snel. Je permanente make-up wenkbrauwen blijven dus langer mooi. Na de behandeling krijgt je ook instructies mee hoe je lang plezier hebt van jouw permanent mooi wenkbrauwen.

Permanente wenkbrauwen voor behandeling Voor
Permanente wenkbrauwen na behandeling Na

Bekijk hier meer voor en na foto’s

Stel jij je eens voor, permanente make-up voor jouw wenkbrauwen…

Dan zeg je toch JA tegen gemak en comfort!

Ik boek nu online de behandeling en ontvang €30 korting

Werkwijze voor permanente make-up algemeen

Bij permanente make-up voor wenkbrauwen is het doel om het bijtekenen van wenkbrauwen overbodig te maken. Je staat elke dag op met prachtig gevormde en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Het is belangrijk om de vorm, kleur en techniek van de behandeling zorgvuldig te bepalen. Daarom is vooraf een gratis telefonisch consult handig om te doen, dan kan ik jouw wensen beluisteren en de mogelijkheden met je bespreken. Ik hou rekening met vorm, structuur en huidskleur om een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren.

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, teken ik eerst de gewenste vorm en kleur van de wenkbrauwen. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, plaats ik de permanente make-up.

Wil je een idee krijgen van de ervaringen van andere vrouwen? Neem dan eens een kijkje bij de reviews of de voor en na beelden. Een review zegt zoveel en helpt jou wellicht een keuze te maken.

Hoe lang blijven permanente make-up wenkbrauwen mooi

Je vraagt je misschien af hoelang je wenkbrauwen mooi blijven. Ga er vanuit dat je ongeveer 2 jaar plezier ervan hebt, maar dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals je huidtype, leeftijd, levensstijl en de kleur van het gebruikte pigment. Om de frisheid van je wenkbrauwen te behouden, raden wij aan om je permanente make-up eens in de 1 tot 2 jaar bij te laten werken. Ook wel een bijwerken, retouch of touch-up genoemd. 

Direct na de behandeling kan het zijn dat je wenkbrauwen tijdelijk donkerder en strakker zijn. Maak je geen zorgen, dit trekt na enkele dagen volledig bij en dan zie je het natuurlijke en zachte resultaat.

Lees meer over de werkwijze in mijn praktijk.

In onderstaande video zie je het resultaat en gemak van permanente make-up wenkbrauwen.

Het gemak van permanente make up wenkbrauwen

Grijs geworden, verouderde permanente make-up verwijderen

Soms is de permanente make-up verouderd en veranderd van kleur. Bijvoorbeeld grijs geworden wenkbrauwen. De langer geleden aangebrachte pigmenten ‘lopen’ onderhuids als ‘restjes’ dieper in de huid. Kies je opnieuw voor permanente make-up? Dan kan ik de verouderde permanente make-up laseren. Lees meer over permanente make-up verwijderen.

Zijn er nadelen aan ermanente make-up wenkbrauwen?

Er is veel mogelijk om een duurzame oplossing te creëren voor dunner wordende wenkbrauwen, minder volume of kortere wenkbrauwen. Voorbeelden zijn microblading en powderbrow techniek. De initiële kosten zouden iets hoger kunnen zijn voor poederwenkbrauwen maar het geeft wel een natuurlijke en gepoederde look. Raadpleeg voor meer informatie over onder andere nadelen poederwenkbrauwen of wat permanente make-up eigenlijk is de veelgestelde vragen.

Permanent Mooi – Blij met mij

 

Klik hier voor onze stap voor stap werkwijze!

Alopecia en permanente make-up wenkbrauwen

Bij sommige vormen van alopecia (haaruitval) worden de wenkbrauwen in eerste instantie dunner of krijg je ongelijke wenkbrauwen, later neemt kaalheid toe, ook wel eyebrow alopecia genoemd. Vaak is dan sprake van alopecia areata. De haartjes kunnen weer terug komen, maar dat kan lang duren. Met permanente make-up, ook wel dermatopigmentatie , scalp pigmentatie of micro haar pigmentatie genoemd, krijg je je uitstraling terug. Je voelt je direct beter. Je haalt de ziekte er niet mee weg, maar je verzacht het. Wil je eerst zelf leren hoe je wenkbrauwen tekent? Kijk dan hier voor de gratis handleiding.

dit is een foto van een meisje zonder wenkbrauwhaartjes, alopecia Voor
Permanente make-up wenkbrauwenHeeft u dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen? En u wilt sprekende en fraai gewelfde wenkbrauwen? Dat kan met permanente make-up door de microblading/mesjes-, hairstroke- of ombre techniek van Permanent Mooi. na behandeling Na

Meer weten

Wil je vrijblijvend advies? Over hoe permanente make-up wenkbrauwen iets kan doen voor jouw dunne of ongelijke wenkbrauwen? Neem dan contact met mij op. Ook vind je hier meer over de behandeling. Kies je liever voor een andere PMU behandeling, zoals een eyeliner of vollere lippen? Ook dan kan bij Permanent Mooi, ik ben specialist PMU en geen schoonheidsspecialiste. Je bent bij mij in goede handen. Ook wanneer je meer wilt weten over keuzes maken voor permanente make-up wenkbrauwen of andere permanente make-up kun je ook een test doen.


Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet
Werkwijze

Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet

Foto's voor en na permanente make-up
Eyeliner

Lees meer over permanente make-up voor je eyeliner

wil jij meer volume en meer kleur voor je lippen? Lees dan meer over permanent mooie lippen
Permanente make-up lippen

wil jij meer volume en meer kleur voor je lippen? Lees dan meer over permanent mooie lippen

Kijk hier voor meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage
Medische tatoeage

Kijk hier voor meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage

Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?