Permanente make-up wenkbrauwen

Worden je wenkbrauwen dunner of onregelmatig van vorm?

Wil je dat ze meer spreken en weer passen bij jouw gezicht, vorm en wie je van nature bent? Krijg je wel eens opmerkingen zoals “ben je moe?” of “chagrijnig?”? Of teken je regelmatig je wenkbrauwen bij?  Permanente make-up helpt de natuur in je gezicht een handje.

Detail en symmetrie met de juiste apparatuur

Ik werk met precisieapparatuur zodat jouw wenkbrauwen symmetrisch en gedetailleerd worden aangebracht. Dat doe ik met speciale microblading/mesjes-, hairstroke- of ombre techniek. Deze techniek wordt ook wel microblading of micropigmentatie genoemd. Mijn uitgangspunt is de sterkte van de huid. Dat onderzoek ik vooraf en dan bepaal ik of ik met de hand teken of dat ik apparatuur gebruik.

Een natuurlijke uitstraling met microblading techniek

De microblading techniek is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar en mensen met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat. Deze verfijnde techniek is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van PMU op de oudere huid.
De huid is na de behandeling niet geïrriteerd. Dat heeft weer als voordeel dat de onderhuidse tekening niet meer uitloopt.

Je huid heeft heel wat te verdragen in je leven. Stel je eens voor dat je huid is als papier. Met het ouder worden wordt deze wat losser dunner en minder stabiel. Als ik teken met inkt op een wc-papiertje loopt de tekening uit. Dat geldt ook voor de oudere en rijpere huid en dus is subtiel werken en voorzichtigheid belangrijk. Ik ben een ervaren specialist permanente make-up. Met zorgvuldige technieken breng ik de kleuren aan. Zo wordt de kans op trauma, ook bij de ouder wordende huid, zeer klein.

Mooi getekende haartjes, blijven haartjes.
Janny Hanegraaf

De pigmenten die ik gebruik verkleuren minder snel. Je wenkbrauwen blijven dus langer mooi. Na de behandeling krijgt je ook instructies mee hoe je zelf de PMU beschermt tegen UV zodat je er nóg langer plezier hebt.

Werkwijze

Eerst teken ik je wenkbrauwen in potlood. Zodra we allebei tevreden zijn met het voorbeeld ga ik aan de slag.
Dat geeft een nóg natuurlijker resultaat. Lees meer over de werkwijze in mijn praktijk.

Meer weten

Als je meer wilt weten of vrijblijvend advies wilt, neem dan contact met mij op. Ook vind je hier meer over de behandeling. Kies je liever voor een andere PMU behandeling, zoals een eyeliner of vollere lippen? Ook dan kan bij Permanent Mooi, ik ben specialist PMU en geen schoonheidsspecialiste. Je bent bij mij in goede handen.

Bekijk dit filmpje waar Saskia haarfijn én live verslag doet van haar ervaring met Janny. Haar wenkies zien er prachtig uit!

In onderstaand filmpje zie het resultaat en het gemak van permanente make-up.

 

Permanent Mooi – Blij met mij

 

Klik hier voor onze stap voor stap werkwijze! Klik hier voor de voor en na foto’s!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?