Permanente make-up wenkbrauwen

Dunne of ongelijke wenkbrauwen kunnen iedere dag weer een uitdaging zijn. Het bijtekenen is een tijdrovende klus wil je het symmetrisch doen. Het is soms, zeker wanneer je haast hebt, een frustratie. Wil je het liefst met gemak de dag starten? Dan is permanente make-up wenkbrauwen een oplossing. Wenkbrauwen tatoeëren kan je eenvoudig laten doen, het zorgt voor meer gemak voor langere tijd.

Volle en natuurlijk gevormde wenkbrauwen zijn aantrekkelijk en het heeft een verjongend en liftend effect. Jouw uitstraling verbetert, je voelt je daardoor krachtiger en vitaler.

Ja, ik ben zeker geïnteresseerd in permanente make-up wenkbrauwen

Ik maak nu een afspraak voor een gratis telefonisch consult

Ik boek nu het GRATIS telefonisch consult

Permanente make-up voor wenkbrauwen die dunner worden

Of je nu te maken hebt met dunne wenkbrauwen of ongelijke wenkbrauwen die onregelmatig ‘gevuld’ zijn, het maakt niet uit. Wat jij wilt is er stralend uit zien, elke dag weer. Het kan zelfs dat je wel eens opmerkingen krijgt of je moe of chagrijnig bent, terwijl je je helemaal niet zo voelt. Vaak komt dat door ongelijke wenkbrauwen. Jouw wenkbrauwen spreken boekdelen. Hoe fijn is dan de oplossing permanente make-up voor wenkbrauwen. Bekijk de video waarom je wenkbrauwen hebt.

Voordelen permanente make-up

Er zijn veel voordelen voor permanente make-up wenkbrauwen te noemen. Dat het tijd bespaart, is logisch, je hoeft ’s morgens niet te werken aan jouw perfecte wenkbrauw. Door de dag heen blijven je wenkbrauwen mooi, je behoudt je uitstraling. Ook wanneer je aan het strand ligt te zonnebaden (zweten) of in het zwembad. Want permanente make-up is waterbestendig, natuurlijk. In het blog kun je veel voordelen van permanente make-up lezen.

Houdbaarheid

In het blog over de houdbaarheid van permanente make-up vertel ik over het belang van smeren en onderhouden van je permanente make-up. Een ding is zeker, met permanente make-up voor je wenkbrauwen voel je je zelfverzekerd. Hieronder de voordelen op een rij.

Voordeel van permanente make-up wenkbrauwen

  • tijdbesparing, vooral in de ochtend
  • altijd perfecte wenkbrauwen
  • verbeterde wenkbrauwvorm
  • langdurige resultaat
  • werkt verjongend
  • water- en veegbestendig
  • maatwerk
  • zelfvertrouwen

Detail en symmetrie met de juiste apparatuur

Ik werk met precisieapparatuur voor het wenkbrauwen tatoeëren, zodat ze symmetrisch en gedetailleerd worden aangebracht. Er zijn verschillende methoden die ik gebruik voor permanente make-up van de wenkbrauwen, zoals wenkbrauwen tatoeëren met hairstrokes, ombre wenkbrauwen of powder brows. Dat doe ik met speciale technieken zoals microblading. Ik neem als uitgangspunt de sterkte van de huid. Dat onderzoek ik vooraf en dan bepaal ik of ik met de hand teken of dat ik apparatuur gebruik.

Microblading techniek voor permanente make-up wenkbrauwen

De microblading techniek voor permanente make-up wenkbrauwen is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar. Cliënten met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat. En deze verfijnde techniek is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van permanente make-up op de oudere huid.
De irritatie van de huid is bij microblading zeer beperkt en dat voorkomt dat de onderhuidse tekening uitloopt.

Papier als metafoor voor de huid – wat zegt dat over permanente make-up wenkbrauwen

Je huid heeft heel wat te verdragen in je leven. Stel je eens voor: je huid is als papier. Met het ouder worden wordt deze wat losser dunner en minder stabiel. Als ik teken met inkt op een wc-papiertje loopt de tekening uit. Dat geldt ook voor de oudere en rijpere huid en dus is subtiel werken en voorzichtigheid belangrijk. Met zorgvuldige technieken breng ik de kleuren aan. Zo wordt de kans op trauma in de huid, ook bij de ouder wordende huid, zeer klein.

Mooi getekende haartjes, blijven haartjes
Janny Hanegraaf

De pigmenten die ik gebruik bij wenkbrauwen tatoeëren verkleuren minder snel. Je permanente make-up wenkbrauwen blijven dus lang mooi. Na de behandeling krijgt je ook instructies mee hoe je lang plezier hebt van jouw permanent mooi wenkbrauwen. In de werkwijze permanente make-up lees je hoe een behandeling eruit ziet.

Permanente wenkbrauwen voor behandeling Voor
Permanente wenkbrauwen na behandeling Na

Bekijk hier meer voor en na foto’s

Stel jij je eens voor, permanente make-up voor jouw wenkbrauwen…

Dan zeg je toch JA tegen gemak en comfort!

Ik boek nu online de behandeling en ontvang €30 korting

Werkwijze voor permanente make-up algemeen

Het is belangrijk om de vorm, kleur en techniek van de behandeling zorgvuldig te bepalen. Daarom is vooraf een gratis telefonisch (video)consult handig, dan kan ik naar jouw wensen luisteren en de mogelijkheden bespreken. Ik hou rekening met vorm, structuur en huidskleur om een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren.

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, teken ik eerst de gewenste vorm en kleur van de wenkbrauwen. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, plaats ik de permanente make-up.

Wil je een idee krijgen van de ervaringen van andere vrouwen? Neem dan eens een kijkje bij de reviews of de voor en na beelden. Een review zegt zoveel en helpt jou wellicht een keuze te maken.

Hoe lang blijven permanente make-up wenkbrauwen mooi

Je vraagt je misschien af hoelang je wenkbrauwen mooi blijven. Ga er vanuit dat je ongeveer 2 jaar plezier ervan hebt, maar dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals je huidtype, leeftijd, levensstijl en de kleur van het gebruikte pigment. Om de frisheid van je wenkbrauwen te behouden, kan je permanente make-up na 1 tot 2 jaar bij laten werken. Ook wel een retouch of touch-up genoemd. 

Direct na de behandeling kan het zijn dat je wenkbrauwen tijdelijk donkerder en strakker lijken. Dit trekt na enkele dagen bij en dan zie je het natuurlijke en zachte resultaat. Lees meer over de werkwijze.

In onderstaande video zie je het resultaat en van permanente make-up wenkbrauwen. Nauwelijks van echt te onderscheiden. En mocht je keuzestress ervaren, dan kan je ook dit blog eens lezen of je kiest voor permanente make-up voor wenkbrauwen, ja of nee

Het gemak van permanente make up wenkbrauwen

Grijs geworden, verouderde permanente make-up verwijderen

Soms is de permanente make-up verouderd en veranderd van kleur. Dan worden de wenkbrauwen grijs van kleur. De langer geleden aangebrachte pigmenten ‘lopen’ onderhuids als ‘restjes’ dieper in de huid. Kies je opnieuw voor permanente make-up? Dan kan ik de verouderde permanente make-up laseren. Permanente make-up wenkbrauwen verwijderen voordat ik de nieuwe permanente make-up zet zorgt voor een beter resultaat.

Zijn er nadelen aan permanente make-up wenkbrauwen?

Er is veel mogelijk om een duurzame oplossing te creëren voor dunne of onregelmatige wenkbrauwen, minder volume of kortere wenkbrauwen. Voorbeelden zijn microblading en powderbrow techniek. De initiële kosten zouden iets hoger kunnen zijn voor poederwenkbrauwen maar dan heb je ook een natuurlijke, gepoederde look. Als je meer wilt weten over voordelen, nadelen, vragen over de behandeling of andere vragen, dan kun je kijken of jouw vraag staat tussen de veel gestelde vragen. Daar vind je onder andere meer over wenkbrauwen tatoeëren maar ook over medische tatoeage.

Permanent Mooi – Blij met mij

 

Klik hier voor onze stap voor stap werkwijze!

Permanente make-up wenkbrauwen bij alopecia

Bij alopecia (haaruitval door auto-immuunziekte) kunnen wenkbrauwhaartjes uitvallen. In eerste instantie krijg je dunnen of ongelijke wenkbrauwen, later vallen vaak alle haartjes uit. Je kunt bij alopecia kiezen voor permanente make-up voor wenkbrauwen het helpt jouw uitstraling te behouden. Je voelt je direct beter. Je haalt de ziekte er niet mee weg, maar je verzacht het.

dit is een foto van een meisje zonder wenkbrauwhaartjes, alopecia Voor
Permanente make-up wenkbrauwenHeeft u dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen? En u wilt sprekende en fraai gewelfde wenkbrauwen? Dat kan met permanente make-up door de microblading/mesjes-, hairstroke- of ombre techniek van Permanent Mooi. na behandeling Na

Vrijblijvend en gratis adviesconsult

Wil je vrijblijvend advies? Over permanente make-up voor wenkbrauwen iets kan doen voor jouw dunne of ongelijke wenkbrauwen? Neem dan contact met mij op.

Kies je liever voor een andere PMU behandeling omgeving Den Bosch, zoals een eyeliner of vollere lippen? Ook dan kan bij Permanent Mooi, ik ben specialist permanente make-up en medische tatoeage en geen schoonheidsspecialiste. Je bent bij mij in goede handen. Een keuze maken voor permanente make-up wenkbrauwen of bijvoorbeeld eyeliner kan lastig zijn, daarom schreef ik over die keuzestress het blog ‘Permanente make-up wenkbrauwen ja of nee’. Kom je er niet uit? Doe dan de GRATIS test ‘Ben jij geschikt voor permanente make-up’.


Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet
Werkwijze

Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet

Foto's voor en na permanente make-up
Eyeliner

Lees meer over permanente make-up voor je eyeliner

wil jij meer volume en meer kleur voor je lippen? Lees dan meer over permanent mooie lippen
Permanente make-up lippen

wil jij meer volume en meer kleur voor je lippen? Lees dan meer over permanent mooie lippen

Kijk hier voor meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage
Medische tatoeage

Kijk hier voor meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage

Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.