Samenwerking

Je weet dat je bij mij in goede handen bent. Dat is bekend bij veel specialisten. Ik werk graag met hen samen om jou succesvol te kunnen behandelen.

Samenwerking met specialisten, artsen en para-medici

Na diverse opleidingen bij gereputeerde vakmensen en specialisten in permanente make-up in Europa, mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn rijke ervaring zie ik mijn vak nog steeds als een kunst. Ik combineer het cosmetische, medische en esthetische aspect en adviseer mensen over een passende behandeling. Ik ben:
• servicegericht
• respectvol
• professioneel
• discreet
Lees meer over mij

Samenwerking met schoonheidsspecialisten

Ik ben professional in permanente make-up, ik teken en restaureer mensen. Niet te verwarren met een schoonheidsspecialiste, want dat ben ik niet. Juist daarom werk ik met ze samen.

Ik werk samen met artsen en schoonheidsspecialisten in Nederland en België, omdat ik al meer dan 15 jaar in beide landen een praktijk heb.

Bekijk ook mijn referenties.

Samenwerking met Jan Aussems voor medische en cosmetische botox en fillers

In huisartspraktijk Den Bosch Oost worden behandelingen aangeboden voor botox en fillers. Vanaf mei 2022 werken Jan en Janny samen en is deze behandeling ook beschikbaar in de praktijk van Permanent Mooi medische en cosmetisch botox en fillers.