Samenwerking

Je weet dat je bij mij in goede handen bent. Inmiddels is mijn werk bekend bij veel specialisten. Samenwerking met andere specialisten, artsen en plastisch chirurgen helpt mij en de arts om jou succesvol te kunnen behandelen. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.

Specialisten, artsen en para-medici

Na diverse opleidingen bij gereputeerde vakmensen en specialisten in permanente make-up in Europa, mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn rijke ervaring zie ik mijn vak nog steeds als een kunst. Ik combineer het cosmetische, medische en esthetische aspect en adviseer mensen over een passende behandeling. Ik ben, servicegericht, respectvol, professioneel en discreet. voor mij is veel bespreekbaar.
Lees meer over mij

Samenwerking met schoonheidsspecialisten

Ik ben professional in permanente make-up en medische tatoeage, ik teken en restaureer mensen. Niet te verwarren met een schoonheidsspecialiste, want dat ben ik niet. Omdat ik zelf geen schoonheidsspecialiste ben werk ik wel met ze samen. Samenwerking is een kracht die ons allemaal sterker maakt in ons eigen vak.

Ik werk samen met artsen en schoonheidsspecialisten in Nederland en België, omdat ik al meer dan 15 jaar in beide landen een praktijk heb.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd bij Irma Hulscher. Een vakvrouw die ik volg via sociale media en ik ontvang haar nieuwbrief met relevante informatie. Zo blijf ik op de hoogte van relevante informatie die interessant is voor mijn vak en cliënten. Lees hier het blog dat ik schreef over een nieuw medicijn voor behandelen van vitiligo. Het is geschreven op basis van de nieuwsbrief van Hulscher Cosmetics.

Bekijk andere referenties.

Huisarts Jan Aussems

In huisartspraktijk Den Bosch Oost worden behandelingen aangeboden voor injectables voor medische en cosmetische wensen. Vanaf mei 2022 werken Jan en Janny samen en is deze behandeling ook beschikbaar in de praktijk van Permanent Mooi medische en cosmetisch injectables en fillers.

Samenwerken met COMM-ON+

De samenwerking met Lenie van der Zande, COMM-ON+, zorgt ervoor dat ik een handleiding kan maken zoals ‘Zelf de perfecte wenkbrauw tekenen‘.