Borstvergroting door inkleuren tepels

Vind je je borsten te klein?

Voel je je ongelukkig wanneer je het bed (voor het eerst) deelt met je nieuwe vriend, vermijd je de sauna, omdat je je ongemakkelijk voelt door jouw kleine borsten?

Zijn dit soort gedachten en gevoelens herkenbaar voor je? Dan Permanente make-up voor optische borstvergroting misschien iets voor jou?

Een tepeltatoeage voorkomt een ingrijpende operatie

Het kan erg ongemakkelijk voelen, je zelfvertrouwen ondermijnen en het kan dan ook een reden zijn om te kiezen uiteindelijk tóch te kiezen voor een borstvergroting. Maar het kan ook anders, namelijk een optische borstvergroting door inkleuren van je tepels. Door meer kleur aan te brengen lijken je borsten ook groter, daardoor voel jij je prettiger en comfortabeler.

Tepelhof of ook areola genoemd, bij de vrouw en ook bij mannen, kun je esthetisch verantwoord laten inkleuren bij Permanent Mooi.

Denk je aan permanente make-up, dan denk je niet direct aan medische tatoeage. Vaak zijn eyeliner en wenkbrauwen het eerste dat in je op komt.

Er is veel mogelijk met permanente make-up, naast littekens inkleuren of haar tekenen daar waar het niet meer groeit. En nu dus ook bij Permanent Mooi een optische borstvergroting door inkleuren van je tepels. Wanneer jij vindt dat je borsten te klein zijn, is dat lichamelijk geen probleem. Jij kan je persoonlijk wel ongemakkelijk erbij voelen. Dat kan je een minderwaardigheidscomplex bezorgen en het kan het zelfvertrouwen verminderen.

Over Permanent Mooi en Janny Hanegraaf

Ik ben Janny Hanegraaf, Permanent Mooi. Ik heb ruime ervaring op het gebied van permanente make-up en medische tatoeage. In de ruim 16 jaar dat ik dit werk met heel veel passie en plezier doe heb ik veel tepeltatoeages aangebracht. Vaak is dat na een borstreconstructie door borstkanker, maar steeds meer vrouwen komen in mijn praktijk voor een optische borstvergroting door inkleuren van tepels. Ik gun het veel vooral jonge vrouwen om je prettiger te voelen in de sauna of aan het strand. Het liefst zonder grote ingrijpende borstoperaties.

Het kan, borstvergroting door inkleuren tepels!

Permanente make-up in plaats van een borstvergroting. Optisch lijkt het alsof je borsten groter zijn dan ze in werkelijkheid zijn. En dat zonder een ingreep!

Als ik de tepelhof, ofwel areola genoemd, esthetisch verantwoord verfraaid, lijken je borsten groter. Dit kan al door de tepel iets donkerder te maken. Sommige vrouwen hebben een hele lichte tepel en tepelhof. Met permanente make-up lijken je borsten optisch groter.

Onderstaand voorbeeld laat zien hoe eenvoudig het kan. Deze vrouw is weer dolblij en hoeft echt geen borstvergroting.

Borstvergroting met tepeltatoeage van permanente make-up Voor
Borstvergroting met tepeltatoeage van permanente make-up Na
dit is een beeld van 2 borsten voor een behandeling optische borstvergroting Voor
dit is het beeld van 2 borsten van een vrouw na de optische borstvergroting met medische tatoeage Na

Wil jij je zekerder voelen en tevreden zijn over jouw lichaam?

Laat een tepelhoftatoeage aanbrengen.

Ja ik wil een tepeltatoeage om mijn borsten optisch te vergroten!

Wanneer je kiest om op deze eenvoudige wijze én zonder borstoperatie je borsten vergroot, maak je eigenlijk gebruik van gezichtsbedrog. Het 3D effect ontstaat door een keuze van de juiste pigmenten of schakeringen. Daarmee kleur ik de tepels in. En dat heeft een borst vergrotend effect.

Je ziet niet de permanente make-up en er komt geen borstoperatie aan te pas. En toch lijken ze groter.
Janny Hanegraaf

Voordelen van een optische borstvergroting door inkleuren tepels

  • Je voelt je zekerder
  • Geen operatie of langdurig herstel
  • Een kliniek is niet nodig, het kan gewoon bij Permanent Mooi
  • Je hebt er langdurig plezier van
  • Zonder schaamte in de sauna of topless zonnen (wel factor 50 beschermen)
  • Jij ervaart je lichaam anders en voelt trots

Het is echt waar, het kan, een optische borstvergroting. Zonder operatie een goed gevoel over je borsten, want je hebt prachtige tepels die bij je passen.

Soms vragen mensen zich af of het pijn doet, je tepels laten tatoeëren. Veel vrouwen gingen je voor, het valt allemaal reuze mee. Ik verdoof de huid met een speciale zalf, maar daarover leg ik meer uit voor de behandeling en tijdens het gratis telefonisch consult.

Hoe mooi is het om iemand te helpen die dan weer vol zelfvertrouwen de sauna in te stappen na een borstvergroting

Neem vooral contact met me op als je vragen hebt. Je boekt eenvoudig online zelf een afpsraak.

Ja, ik wil meer weten over borstvergroting door inkleuren tepels

Ik maak die afspraak voor een GRATIS telefonisch consult NU

Het zou zomaar kunnen dat jij weet wat je wilt, dat je al jaren zocht naar een alternatief voor een operatie. En dat je voldoende bent geïnformeerd en een optische borstvergroting zónder operatie wil. Dan kan je ook die afspraak online inplannen met een extra korting!

Ik wil een optische borstvergroting met een tepelhoftatoeage

Ik krijg ook nog eens € 30,= korting

Ik plan NU


Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.