Afbeelding van een glazen pot met Bepanthencreme tube ervoor. Potjes in de glazen pot worden gevuld met Bepanthen voor herstel en nazorg van de permanente make-up

Nazorg permanente make-up

13 maart 2021
Wanneer je kiest voor permanente make-up (PMU) is nazorg van de behandelde huid zeer belangrijk om een lang plezier te hebben van jouw permanente make-up (PMU).

Bepanthen voor de nazorg

De nazorg van jouw permanente make-up zorgt ervoor dat het genezingsproces voorspoedig verloopt. Daarom smeer je de behandelde plek in met de crème die ik altijd meegeef na de behandeling permanente make-up: Bepanthen. Als je dit doet samen met de andere zaken waar je rekening mee kunt houden, vergroot je de kans op een zo mooi en goed mogelijk eindresultaat.

Drie tips voor de nazorg van jouw permanente make-up

  1. Verzorg je permanente make-up met de Bepanthen crème die je hebt meegekregen. Smeer dagelijks in.
  2. Na 3 dagen mag je elke dag 1 x licht afspoelen onder de douche of kraan. Maar tot 8 dagen na de behandeling mag de huid niet week worden. Dus geen zwembad, sauna of zonnebank.
  3. Peuter niet aan het oppervlak. De korstjes of velletjes laat je zitten, dat hoort bij het genezingsproces. Ze laten vanzelf los en dat is goed voor een optimaal resultaat.

Meer tips vind je hier.

Permanente make-up is een bewuste keuze

Je kiest niet zomaar voor permanente make-up (PMU). Dat doe je zodat jij je niet iedere ochtend hoeft te haasten om voor de spiegel je wenkbrauwen, eyeliner en lippen bij te tekenen.

Je straalt na jouw eerste permanente make-up behandeling en de complimenten over je uitstraling neem je natuurlijk vol aan! Het mooie is dat niemand echt kon benoemen wat nu anders was. Precies het effect dat permanente make-up heeft, want het is natuurlijk en je ziet het niet. Maar je straalt wel! Jij bent en blijft JIJ!

Twijfel je nog?

Neem contact met mij op voor een gratis adviesconsult ➡️ +31 6 13 22 31 31 of doe de test ‘Ben jij geschikt voor permanente make-up?’ en je weet het binnen enkele ogenblikken.

Meer over Bepanthen.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.