"Ik maak jou blij met jouw spiegelbeeld"

Waarom kiezen voor Permanente make-up?

Behoud van kleur en symmetrie, voor een frisse uitstraling

Door meer kleur en symmetrie in je gezicht aan te brengen met permanente make-up, heb je altijd de mooiste uitstraling, namelijk die van jezelf. Kiezen voor permanente make-up haalt het mooiste in jou naar boven en accentueert de vorm in jouw gezicht op een natuurlijke manier. Je kan je uitstraling behouden, eenvoudig met een behandeling met permanente make-up, ook tijdens de menopauze.

Ook voor de rijpere huid

Permanente make-up biedt veel voordelen ook voor de rijpere huid. Je gezicht tekent zich in de loop van de jaren, dat komt niet overeen met hoe je je voelt. Jouw gezicht krijgt zijn natuurlijke uitstraling terug. Passende kleuren,  een mooie lengte en meer volume van de wenkbrauw versterken jouw uitstraling.

Komt de menopauze om de hoek kijken, dan kunnen hormoonveranderingen ook invloed hebben.  Ik breng de kleur terug in jouw lippen en met een subtiele eyeliner heb je een stralende oogopslag. En die menopauze ofwel de overgang begint en eindigt ergens tussen de 40 en 65 jaar. Het is een fase die gepaard kan gaan met verschillende uitdagingen zoals haarveranderingen. Een veelvoorkomend probleem wat vrouwen in deze periode ervaren, is het verlies van haar van de wenkbrauwen. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen je zelfvertrouwen terug te krijgen en je stralende uiterlijk te herstellen: permanente make-up voor wenkbrauwen tijdens de overgang.

Hoe ga ik te werk

Je komt voor de behandeling opgemaakt naar mijn praktijk (tenzij we iets anders afspreken tijdens een gratis telefonisch consult). Ik zie dan hoe jij de permanente make-up graag wilt en wat jouw stijl is. Ik gebruik apparatuur en technieken die geschikt zijn voor alle huidtypen. door de verfijnde techniek en goedgekeurde inkt krijg je nauwelijks irritatie. Bekijk hier mijn werkwijze.

Pas wanneer mijn klant tevreden in de spiegel kijkt, ben ik ook tevreden. En die tevredenheid vind je terug in de reviews.

Permanente make-up accentueert de natuurlijke schoonheid
Janny Hanegraaf

Tijdens chemokuur je uitstraling behouden

Niemand wil er ziek uitzien, ook niet tijdens een chemokuur. Wanneer je haartjes van je wenkbrauwen en wimpers verliest kan dit je zelfbeeld aantasten. Als je het slechte nieuws diagnose kanker ontvangt, aarzel dan niet om mij te bellen. Dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk een passende behandeling permanent make-up krijgt, zodat je er stralend uit kunt zien nog voordat je aan je chemo begint. Permanente make-up bij haaruitval van wimpers en wenkbrauwen door chemo is een uitkomst om jouw uitstraling te behouden.

Wenkbrauw voor behandeling PMU Voor
Wenkbrauw na behandeling PMU Na

Dit is een voorbeeld van voor en na de behandeling permanente make-up. Bekijk meer voor en na beelden.

Verwijderen oude permanente make-up bij Permanent Mooi

Zijn jouw permanent mooie wenkbrauwen lang niet zo mooi als voorheen? Zie je grijze of andere verkleuring van de permanente make-up? Dan wordt het tijd voor nieuwe permanente make-up, maar eerst de oude pigmenten verwijderen door middel van de lasertechniek en dat kan bij Permanent Mooi. Lees meer over beginnen met een ‘schone’ huid na verwijderen permanente make-up.

Stel je eens voor dat je door permanente eyeliner of wenkbrauwen:

  • nooit meer slaperig of last minute voor de spiegel staat
  • geen gedoe hebt met leesbril om je make-up te doen
  • nooit meer uitgelopen make-up hebt na het sporten
  • altijd een stralend gezicht hebt, óók op vakantie aan het zwembad
  • nooit meer een allergische reactie hebt op cosmetica
  • altijd wenkbrauwen met de juiste vorm en kleur hebt

Een sprekende oogopslag door slechts subtiel lijntje tussen de wimpers of een volle mooie eyeliner, dat kan met permanente make-up. Ik help de natuur in je gezicht een handje.

Kinderen, mannen en vrouwen met alopecia

De auto-immuunziekte alopecia waarbij je veel haren verliest komt vaak voor. Daarom kiezen steeds meer mensen, jong en oud, voor ondersteuning van de uitstraling voor permanente make-up. Je leest hier waarom veel mensen met alopecia permanente make-up laten zetten bij Permanent Mooi.

Littekens inkleuren en tepeltatoeage is een vorm van permanente make-up

Heb je een litteken of na een borstoperatie een tepelreconstructie nodig? Ik zorg ervoor dat deze pijnloos wordt geretoucheerd. De reconstructie is een medische tatoeage van een tepel. Dit doen, maakt je compleet in jouw vrouw-zijn.


Permanente wenkbrauwen make-up
Permanente
wenkbrauwen

Door het toepassen van de microblading techniek worden je dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen weer sprekend.

Permanente eyeliner permanente make-up
Permanente
eyeliner

Met permanente make-up eyeliner kun je je ogen nóg meer laten spreken.

Permanente lippen, permanente make-up
Permanente
lippen

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners, full lips en shaded lips middels permanente make-up.

Medische tatoeage voor tepeltatoeage of littekens
Medische
tatoeage

Littekens kunnen je zelfvertrouwen ondermijnen en belemmeren in je dagelijks functioneren.

Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.