Speciaal voor mannen

Permanente make-up is ook voor mannen. Speciaal voor mannen is deze pagina toegevoegd, om te ontdekken wat er mogelijk is met permanente make-up voor de man. Het gaat niet over ijdelheid, het gaat over eigen persoonlijkheid. Kiezen voor jezelf, voor gemak en behoud van een krachtige uitstraling.

Bekijk de voor en na foto’s van medische tatoeage. Diverse mannen (sorry vrouwen, maar dit gaat even niet over jullie) gingen je voor bij Permanent Mooi. Ik ben permanent make-up specialist en eigenaar van de praktijk, Janny Hanegraaf. Lees de reviews en persoonlijke ervaring van cliënten, vrouwen en zeker ook mannen. Wil je weten hoe ik werk? Kijk dan op pagina werkwijze.

Bij mij ben je verzekerd van kwaliteit, door goede opleidingen en de juiste vergunning.

Kleur en symmetrie voor een frisse uitstraling

Kleur en symmetrie, het is het wondermiddel voor de uitstraling. De permanente make-up wordt slechts op natuurlijke wijze aangebracht, het maakt je uitstraling krachtig en je hebt er jarenlang plezier van. Mannen kiezen voor permanente make-up om tal van redenen:

  • kleur in het gezicht
  • inkleuren van littekens
  • bij vitiligo – zichtbaar verminderen van de pigmentloze huid
  • alopecia – daar waar haar hoort te zitten weer terug tatoeëren en jouw gezicht een boost geven
Man met vitiligo - ik draag nu zonder complex korte broek
vitiligo behandelen

12 jaar geleden kreeg hij vitiligo
“Mijn zelfvertrouwen begon zienderogen te slinken. Ik begon op een warme zomerdag zelfs liever een lange dan een korte broek te dragen. Ook tijdens het sporten droeg ik lange kousen om alles te kunnen camoufleren. Ook probeerde ik camouflagezalf, maar dat was een hele klus en werkte maar enkele dagen. Wanhopig dacht ik er zelfs over na om mijn benen te laten tatoeëren, maar daar ben ik niet echt het type voor.

Tot ik iets las over een “medische tatoeage”. Zo ben ik uiteindelijk bij Janny terechtgekomen. Ik moet toegeven dat de drempel om binnen te stappen redelijk hoog was, maar ik kwam terecht bij een warme persoonlijkheid met een vlotte babbel. De behandeling blijkt goed te werken en ik ben ook heel tevreden over de voorlopige resultaten. Het voelt nu reeds aan als een bevrijding!

Dankzij Janny kijk ik er naar uit om binnenkort zonder complex in korte broek rond te lopen.”

Anoniem05-01-2023

Het beeld hieronder is van een man, hij kwam speciaal voor de behandeling uit Amsterdam naar Den Bosch. Bij hem beïnvloedt alopecia niet langer zijn leven.

Alopecia behandelen Voor
Alopecia behandelen Na

Medische tatoeage wordt vaak gebruikt wanneer je littekens hebt. Medische tatoeage wordt ook wel medische cosmetica genoemd. De oneffenheden door littekens na operatie of ongeval worden gecamoufleerd met speciale technieken.

Kaalheid 

Je kunt er wat aan doen. Mannen kiezen voor permanente make-up bij kaalheid. Er wordt dan gebruik gemaakt van een verfijnde techniek, de micro haarpigmentatie. Deze techniek wordt vaak bij mannen met een kalend hoofd toegepast.

Dus mannen, wil je op een fijne manier je eigen kracht en uitstraling behouden? Dan is dit speciaal voor jullie!

Micro haarpigmentatie

Micro haar pigmentatie is een behandeling die steeds bekender en populairder wordt. Het is een manier om dunner wordend haar, kaalheid en haarverlies aan te pakken zonder dat er een operatie nodig is. Dit kan een goede oplossing zijn als u geen haartransplantatie wilt of als u daar niet voor in aanmerking komt.

Bij micro haar pigmentatie worden stoppels op uw hoofd getatoeëerd met moderne technologie en verfijnde instrumenten. Dit lijkt op tatoeëren, maar er wordt gebruik gemaakt van hypoallergene en biologisch afbreekbare pigmenten die voorkomen dat de inkt na verloop van tijd verkleurt. Na 1 tot 2 jaar kunt u een touch-up behandeling ondergaan om de kleuren te verfrissen.

Kracht en uitstraling behouden is een kunst voor elke man. Gelukkig is er een fijne manier om deze te behouden en te versterken.

FUT litteken

Heb jij last van een FUT litteken na haartransplantatie? Dan is permanente make-up geschikt. Dit is wel afhankelijk van het stadium en hoe het litteken is genezen. Daarnaast werk ik met de nieuwe techniek plasmage om ervoor te zorgen dat het litteken kleiner wordt. Veel is mogelijk, neem contact met mij op voor een telefonisch (beeldbel) consult. Hiervoor kun je online een afspraak maken. In de navolgende voor en na beelden zie je het effect van een behandeling bij Permanent Mooi.

Voor en na foto’s medische tatoeage

Sleep de Permanente make up voor en na naar links en rechts om een duidelijk beeld te krijgen van voor en na de behandeling.

dit is een afbeelding van een achterhoofd van man met litteken, nog voor de behandeling medische tatoeage, litteken inkleuren. Voor
dit is een afbeelding van een achterhoofd van man met litteken, nog voor de behandeling medische tatoeage, litteken inkleuren. Na
Dit is een afbeelding van een bovenlip met litteken in de snorharen. Deze heeft nog geen behandeling gehad van medische tatoege, litteken inkleuren Voor
Dit is een afbeelding van een bovenlip met litteken in de snorharen. Deze heeft nog geen behandeling gehad van medische tatoege, litteken inkleuren Na
Werkwijze Dit is een afbeelding van een litteken op achterhoofd man Voor
Werkwijze Dit is een afbeelding van een litteken op achterhoofd man Na

Sleep de Permanente make up voor en na naar links en rechts om een duidelijk beeld te krijgen van voor en na de behandeling.

Alopecia behandelen Voor
Alopecia behandelen Na
dit is een foto van man met alopecia, geen of nauwelijks wenkbrauw haar Voor
dit is een foto van man met alopecia, geen of nauwelijks wenkbrauw haar Na

Litteken rond tepelhof is vrijwel onzichtbaar geworden door het zetten van permanente make-up, een medische tatoeage omdat er sprake is van littekenweefsel. Dit litteken is ontstaan door een gyno operatie, ofwel een borstverkleining bij de man. Wanneer je last hebt van grote borsten kun je dit verhelpen met een gyneacomastie waarbij verschillende technieken mogelijk zijn. Een operatie is een voorbeeld hiervan. Deze man is weer blij nu én zijn borsten zijn verkleind én hij weer een stoere tepel heeft zonder litteken.

dit is een tepel van een man die laat zien de littekens voor behandeling gyno Voor
dit is een tepel van een man die laat zien de littekens voor behandeling gyno Na

Sleep de Permanente make up voor en na naar links en rechts om een duidelijk beeld te krijgen van voor en na de behandeling.

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.