Jouw tevredenheid en review is de kroon op mijn werk

De reviews – wat klanten vertellen, helpen jou op weg als (onder)zoeker. Zo kan je met een goed gevoel kiezen voor permanente make-up. Door een review voor permanente make-up, ervaringen van klanten, helpen zij jou op weg bij het maken van een keuze. Klanten geven reviews juist daarom.

Vraag om een review voor permanente make-up en meer

Ik vraag bijna altijd na een behandeling een review voor permanente make-up. Het zijn niet de enige behandelingen, ook medische tatoeage zoals een tepeltatoeage of inkleuren van littekens. Het gaat mij om jouw tevredenheid. En ik vind het prettig als mensen dit willen delen met anderen.

Iemand die twijfelt over permanente make-up of medische tatoeage kan dan door ervaringen van anderen een betere keuze maken. Hieronder lees je een aantal ervaringen en uitspraken, reviews – wat klanten vertellen.

Over mij, permanente make-up video, blog en meer

Ben jij benieuwd naar hoe ik een behandeling doe? Wil je meer weten voer wie ik ben? Ook dat vind je terug in de review over permanente make-up en medische tatoeage. Plan dan een gratis telefonisch consult.

Klanten geven reviews vanuit tevredenheid, het helpt je bij een keuze maken. Bekijk helemaal gratis de filmpjes, blogs en waarin ik vertel over permanente make-up en medische tatoeage. Ook kun je meer over mij en Permanent Mooi vooraf bekijken om met een goed gevoel een keuze te maken.

Nog meer reviews vind je via deze link.

Extra service
Voor en na foto van een hals van vrouw met pigmentvlekken en erna met medische tatoeage

Een weekje geleden was ik bij jou voor de behandeling van mijn witte littekens in de hals.

Ik wil je bedanken voor jou warme ontvangst, voelde me meteen op mijn gemak.
Ik ben erg tevreden over jou duidelijke uitleg en fijne behandeling.
Ook de extra service voor wat plekjes en couperose vond ik helemaal goed.

Anoniem12 maart 2024
Serieus en gedegen

Vond het best spannend. Loop al jaren met wat littekens die me onzeker maken. Wat fijn is bij Janny is dat ze verder kijkt. En serieus en gedegen te werk gaat. Zo heeft zo ook meteen wat ouderdomsvlekjes onderhanden genomen. Fijn! Ik kijk uit naar de volgende behandeling!

Maria Vissers21 februari 2024
Geweldig

Dag Janny,

ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de afwerking van mijn borsten. Ik voel me een heel ander mens. Jouw werk betekent vast heel veel voor kankerpatiënten zoals ik, beter dan een psychologe ooit kan doen. Ook de dokter was zeer onder de indruk van je werk!

Heel veel lieve groeten.

D17-11-2023
Fantastisch

Hoi Janny,

Ik ben een zeer tevreden klant!

Hartelijke groet.

S1-11-2023
Excellent

Excellente servies! Perfect uitgevoerd!

Wendy01-11-2023
Topkwaliteit

Topkwaliteit en professionaliteit op hoog niveau

Peter10-09-2023
Man met vitiligo - ik draag nu zonder complex korte broek
vitiligo behandelen

12 jaar geleden kreeg hij vitiligo
“Mijn zelfvertrouwen begon zienderogen te slinken. Ik begon op een warme zomerdag zelfs liever een lange dan een korte broek te dragen. Ook tijdens het sporten droeg ik lange kousen om alles te kunnen camoufleren. Ook probeerde ik camouflagezalf, maar dat was een hele klus en werkte maar enkele dagen. Wanhopig dacht ik er zelfs over na om mijn benen te laten tatoeëren, maar daar ben ik niet echt het type voor.

Tot ik iets las over een “medische tatoeage”. Zo ben ik uiteindelijk bij Janny terechtgekomen. Ik moet toegeven dat de drempel om binnen te stappen redelijk hoog was, maar ik kwam terecht bij een warme persoonlijkheid met een vlotte babbel. De behandeling blijkt goed te werken en ik ben ook heel tevreden over de voorlopige resultaten. Het voelt nu reeds aan als een bevrijding!

Dankzij Janny kijk ik er naar uit om binnenkort zonder complex in korte broek rond te lopen.”

Anoniem05-01-2023
Nooit gedacht ooit nog in korte broek te kunnen lopen!
Mannelijke scheenbeen persoon is erg tevreden na Vitiligo behandeling.

Een blije man! Janny over de behandeling vitiligo: “Wat een dankbare ‘klus’ was dit zeg. Het kostte veel inzet van zowel mijn kant als van de client. Wat je op de beelden ziet is het resultaat van een behandeling van de huid waarbij ieder kleine stukje huid twee keer is behandeld met tussenpozen van 6 weken. Na een periode van herstel, werd de huid voorzichtig blootgesteld aan zonlicht en dus UV.

Let op: wel altijd ingesmeerd met SPF UV factor 30.

De client durfde weer met korte broek aan!
Nu na 3 maanden rust en dus geen behandelingen is dit het eindresultaat.”

Deze beelden tonen een perfect plaatje van hoe je vitiligo nagenoeg onzichtbaar maakt. Hierna zijn er nog wat kleine plekjes behandeld, maar niet noemenswaardig.

Client komt eind van dit jaar (2023) terug voor een touch-up, mocht dat nodig zijn. “Wij, de client en ik, zijn het er duidelijk over eens dat de huid nu stabiel is en dat hij zo de zomer door kan. In korte broek of zwembroek.

Hij zegt zelf hierover: “Deze reeks behandelingen heeft me een enorme boost gegeven, ik voel me energieker en zelfverzekerd, meer dan daarvoor!” Janny: “Ik heb hem ook uitgelegd over de komst van een nieuw medicijn tegen vitiligo, wie weet hoe hem dat nog meer kan helpen.”

D.01-06-2023
Eerste gesprek

Ik hoop echt de bodem van mijn hart dat je me verder kan helpen. Ik vond het enorm fijn dit gesprek met je te hebben. Ik voelde me voor het eerst echt gezien en gehoord en dat is iets onbetaalbaars. Stukje empathie en medeleven vond ik heel mooi en fijn. Dank je wel in ieder geval alvast daarvoor.

Anoniem04-04-2022
Zelfvertrouwen de lucht in geschoten!

Al sinds ik jong was, ben ik zeer onzeker geweest over mijn kleine borsten met zeer lichte tepelhoven. Na heel wat zoekwerk over borstvergrotingen en andere behandelingen kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van permanent mooi. Ik dacht een geschikte oplossing te hebben gevonden: Wat indien ik geen borstvergroting meer nodig had en het louter met een tepelhoftattoeage kon oplossen? Ik maakte snel een afspraak en kwam meteen aan de beurt. Het resultaat was adembenemend, met zo’n kleine ‘ingreep’ was mijn zelfvertrouwen met een piek in de lucht geschoten. Duizend maal dank aan Janny!

Anoniem03-04-2022
Als ik 's morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit!

Zo aan het einde van 2021 kreeg ik een lief bericht van een tevreden klant. Ze had al jarenlang van mij een wenkbrauw. En koos ze ook voor de eyeliner want ze heeft droge ogen en vaak oogontstekingen (blefaritis). In overleg met de oogarts hebben we besloten te behandelen, wel met de voorzorgsmaatregelen (een speciale zalf) om oogontsteking juist te voorkomen na de behandeling.

Nu, met permanente make-up, hoeft ze niet langer een eyeliner te tekenen, dat voorkomt gepruts bij haar kwetsbare ogen en dat scheelt weer ontstekingen.

Dit schreef ze als dank:

“Hallo Janny,

Even een berichtje om je te laten weten dat ik erg blij ben met de streepjes om mijn ogen. Als ik ’s morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit! Dat gevoel had ik al een poosje niet.

Ik wens je gezellige feestdagen en alle goeds voor 2022.”

Anoniem19-12-21
Vrede met mijn lichaam

Na mijn borstamputatie had ik het zeer moeilijk mezelf in de spiegel te bekijken, na de reconstructie was er toch nog iets tekort, Janny beloofde me de kerst op de taart en het werd een mooie tepel na de reconstructie. Ik heb nu terug vrede met mijn lichaam al zal het nooit meer zijn zoals voorheen. Heel erg bedankt Janny.

Nicole17-12-2021
Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken

Dank je wel voor mijn mooie opgemaakte ogen, ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk.

Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken omdat ik een Acanthamoeba in mijn linkeroog heb gehad en het altijd blijft tranen ook omdat ik daar niks meer uit zie is het ook lastig om het goed te zien met opmaken.

De behandeling was pittig, ik vergelijk het met harsen maar dan ‘n paar graadjes erger en het duurde wat langer. Ik ben er super blij mee en nou mijn wenkbrauwen nog maar die afspraak staat.

Tot ziens

Anoniem17-08-2021
Wat een mooi cadeau ?

Wat een mooi cadeau ? voor deze klant, ik vierde haar verjaardag. Als een kers op de taart tekende ik voor haar een nieuwe tepel. Hoe blij kan je een vrouw maken. Na 15 jaar toch gekozen voor een borstreconstructie gemaakt door dokter Peeters van Vriesdonkkliniek en borstkliniek Noorder Kempen. Nu is deze jarige weer af en compleet.

Jarige klant20-05-2021
Mijn man heeft een nieuwe vrouw
Dit is een afbeelding verspringend van naar na een behandeling van een borst, de tepel is door borstreconstructie verwijderd na borstkanker en heeft nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi

Zo vlak voor weer een lockdown in België, koos Nadia toch voor de tepeltatoeage. “Mijn man heeft een nieuwe vrouw,” riep ze uit toen ze in de spiegel keek.

Ze is ontzettend blij, haar ziekteproces loopt ten einde. Inmiddels zit ze al een jaar thuis en mocht al die tijd niet werken in het verzorgingshuis. Ze heeft nog geen vaccinatie tegen Covid-19 ontvangen en dus is werken in een verzorgingshuis voor haar te risicovol. Twee jaar duurde het hele proces en bijna is het zover dat ze weer aan het werk mag. Ze kan haar geluk niet op! Ze is blij en dankbaar met de fantastische borstreconstructie, gemaakt door dokter Wouter Peeters. Haar ogen fonkelen, ze is weer af en voelt zich geheeld. Dat is de grootste dankbaarheid die ik mag ontvangen na het tekenen van haar tepeltatoeage.

Nadia12-04-2021
Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.

K.V. uit M.
Complexloos onder de mensen

“Het Instituut Permanent Mooi is er in geslaagd om het zeer zichtbare litteken in mijn achterhoofd (nav een vroegere haartransplantatie) goed te camoufleren via 3 sessies. Dank Janny om de aandacht te schenken aan de keuze van de juiste kleurpigmenten om een geslaagde camouflage te krijgen. Je ingreep laat me toe om opnieuw met kort geschoren haren complexloos onder de mensen te komen.”

J. uit Brussel

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.