In de pers

Permanente make-up en medische tatoeage zijn interessante onderwerpen voor een breder publiek. Wat is allemaal mogelijk met permanente make-up? Dat is heel veel. Denk aan inkleuren van littekens, tepeltatoeage na borstkanker en haar tatoeëren bij mensen met auto-immuunziekten zoals alopecia. Veel lees je in de pers of in bladen over de voordelen van permanente make-up, minder vaak lees je over de voordelen van medische tatoeage.

Het cosmetische kennen we meestal wel, zoals de wenkbrauw tatoeëren, eyeliner en volle lippen. De medische mogelijkheden zijn minder bekend en onderbelicht. Daarom werk ik graag mee wanneer de pers mij vraagt en ik schroom dan niet om ook mijn verhaal te vertellen. Want ook ik heb een weg afgelegd om dit werk uiteindelijk te mogen doen.

Zie hieronder een aantal interviews en opnamen in de pers.

Janny in de Vrouw en wijzer

Voorjaarseditie Vrouw&Wijzer

24 februari 2023

Het is gewoon geworden, dat je maar 1 tepel over hebt na borstkanker. In dit artikel voor Vrouw&Wijzer vertel ik tijdens een interview hoe het werkt als een vrouw toch kiest voor een tepelhoftatoeage. Het maakt je heel!

Lees verder
dit is een afbeelding van Janny met hoed, verbaasd dat ze op Radio 2 bij Gijs Staverman in de uitzending mag vertellen over permanente make-up en medische tatoeage.

Op de radio tijdens de KWF collecteweek

6 september 2021

Ik was maandag 6 september  2021 op de radio en mocht voor een groot publiek vertellen over mijn werk. Medische tatoeage!

Lees verder

Janny restaureert mensen: ‘Vrouwen die na kanker geen tepel meer hebben of een oog missen’

11 augustus 2021

Lees verder
NRC Janny Hanegraaf

NRC ‘Dit ben ik’ – ik sta in de krant

22 mei 2021

En dat komt waarschijnlijk maar 1 keer in je leven voor, dat ik zo het verhaal over mijn leven mocht vertellen.

Lees verder
Dit is een afbeelding van Janny Hanegraaf in een spiegel kijkend en het artikel dat gaat over vrouwelijkheid en medische cosmetica

Janny Hanegraaf over vrouwelijkheid

22 januari 2019

Janny Hanegraaf (45) startte vijf jaar geleden met haar eigen bedrijf Permanent Mooi.

Lees verder