Janny in de Vrouw en wijzer

Voorjaarseditie Vrouw&Wijzer

24 februari 2023

Het is gewoon geworden, dat je maar 1 tepel over hebt na borstkanker. In dit artikel voor Vrouw&Wijzer vertel ik tijdens een interview hoe het werkt als een vrouw toch kiest voor een tepelhoftatoeage. Het maakt je heel! Dit deed ik volledig belangeloos voor de voorjaarseditie Vrouw&Wijzer.

Het bijzondere werk van Janny Hanegraaf die vrouwen na bijvoorbeeld verlies van gezichtsbeharing of tepel ‘restaureert’, zodat zij weer blij naar hun spiegelbeeld kijken.
Vrouw&Wijzer

Tepelhof tatoeage in voorjaarseditie Vrouw&Wijzer

Een borstreconstructie is een ingrijpende gebeurtenis. Nadat alle operaties en behandelingen achter de rug zijn, komt er nog een belangrijke behandeling: de tepel- en tepelhof tatoeage.

Deze behandeling, de tepelhof tatoeage, is als een feestje. Je sluit een ingrijpend hoofdstuk van je leven af en voelt je erna weer compleet en energiek. En dat is precies waar dit sluitstuk om draait! Een blik in de spiegel na de behandeling, het zien van jouw complete lichaam, dat is onbeschrijfelijk voor de cliënt en tegelijk direct zo ‘gewoon’.

Het is mijn expertise om een zo realistisch mogelijke tepel te creëren

Ik maak tepelhof tatoeages met een 3D-effect. Deze dermopigmentatie-techniek heet aerola micropigmentatie, oftewel een tepeltatoeage die vrijwel pijnloos wordt aangebracht. De verfijnde techniek en de veilige en goedgekeurde pigmentatievloeistof zorgt voor een natuurlijk resultaat. De huidige 3D techniek die ik gebruik is al zo ver gevorderd dat ik ook zónder tepelreconstructie de illusie van een tepel kan creëren.

Littekens camoufleren voorjaarseditie Vrouw&Wijzer

Wanneer het pigment van je huid is verdwenen door een litteken, een gedepigmenteerde huid, is medische tatoeage een fantastische uitkomst. Het originele litteken is er nog wel, maar met een passende huidskleur erop getatoeëerd valt het veel minder op.

Mijn manier van werken, de verfijnde apparatuur en de techniek van inkleuren maakt het litteken bijna onzichtbaar.

Dit en meer vertel ik in de Voorjaarseditie Vrouw&Wijzer.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.