Wetgeving

Permanent Mooi is  aangesloten bij Solopartners

Klachtenreglement Wkkgz

Stroomschema klachtenregeling Wkkgz

Solopartners certificaat

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Permanent Mooi.

Privacy verklaring

Bekijk hier de privacy verklaring van Permanent Mooi.

BTW Nummer

NL001745263B13

KVK Nummer

71439390

Permanent Mooi registratie GGD

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) inspecteert iedere 3 jaar mijn praktijk en manier van werken. Het uitvoeren van alle behandelingen doe ik strikt volgens de gestelde richtlijnen voor hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu.

Na de inspectie ontvang ik, wanneer de praktijk aan de wettelijke eisen voldoet, een vergunning. De huidige vergunning is geldig tot en met maart 2024.

Je kunt Permanent Mooi vinden in de database van de GGD en RIVM op pagina Veilig tatoeëren. In de database ben ik vermeld als ‘Permanent-Mooi’.

Wat houdt deze vergunning in

Deze vergunning krijg je niet zomaar, daarvoor moet je aan de gestelde wettelijke eisen voldoen. Je vindt mijn praktijk ook in het register Veilig tatoeëren.

Deze wet en regelgeving vind je terug op de site van het RIVM.

Een GGD vergunning krijg je pas als je voldoet aan alle hygiëne voorwaarden maar ook als je werkt met Europees goedgekeurde pigmenten. Deze keuring vind elke 5 jaar plaats. In mijn praktijk gebruik ik alleen deze goedgekeurde pigmenten die voldoen aan alle wettelijke eisen.

Specialist – veilig in goede handen

In mijn praktijk wordt uitsluitend permanente make-up aangebracht, ik ben een specialist en blijf mezelf ontwikkelen op het gebied van PMU. Ik ben dus geen schoonheidsspecialiste die dit vak erbij doet. Ik focus me op de kwaliteit die ik jou bied. De werkwijze is hygiënisch en veilig, waardoor je bij mij in goede handen bent. Voor de behandeling ontvang je een inschrijfformulier waarmee je toestemming geeft.

Hygiëne in mijn praktijk

  • de praktijk is schoon
  • alle apparatuur is schoon
  • alle naalden zijn steriel en worden niet met blote handen aangeraakt
  • ik gebruik handschoenen en mondkapje
  • tussentijds wordt gedesinfecteerd

Intake en toestemmingsformulier

  • uitgebreide intake
  • toestemmingsformulier inclusief check medische informatie

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.