Permanente make-up eyeliner

Sommige vrouwen hebben door omstandigheden of van nature weinig wimperhaartjes. Het laten plaatsen van een permanente eyeliner kan uitkomst bieden. Het heeft veel gemak en voordelen en je oogopslag verandert direct. Hieronder zie je het effect van een lashliner. Want zo noem je de permanente PMU eyeliner ook wel.

Eyeliner voor behandeling PMU - dit is een lashliner Voor
Eyeliner na behandeling PMU - dit is een lashliner Na

Subtiel, strak en je ziet dat de ogen meer spreken. Een lashliner is een goed idee wanneer jij je oogopslag kracht wilt bijzetten ZONDER make-up!

Ontdek de voordelen van een PMU eyeliner

Wanneer jij kiest voor een permanente eyeliner, dus permanente make-up in je wimperlijn ofwel een eyeliner tattoo, heb je een groot aantal voordelen in het vooruitzicht.

Stel voor dat je een eyeliner tattoo hebt, dan heb je :
  • geen gepruts meer voor de spiegel om een symmetrische eyeliner te tekenen
  • geen liquids of potloden meer nodig voor de perfecte oogopslag
  • geen uitlopers bij overmatig zweten of tijdens het sporten
  • voordeel met zwemmen, sporten en zitten in de zon. Jij bent altijd op je mooist
  • Je staat op en ziet er direct prachtig uit
  • jouw ogen spreken meer, kleuren van je iris zie je beter

Wat is permanente PMU eyeliner?

Je zijn verschillende mogelijkheden. hiervoor zag je de lashliner, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een dikkere wimperrand te plaatsen met een wing. Er zijn tal van vormen mogelijk. Ik raad je wel aan om vooraf goed te bepalen waar je voor kiest. Zo kan een wing op latere leeftijd wat gaan ‘hangen’. Dat geeft een vermoeide indruk.

Ik breng in de wimperlijn pigmenten aan, meestal donkerbruin, blauw of zwart van kleur. Jouw wimperlijn wordt daardoor duidelijker, waardoor jouw ogen worden geaccentueerd door de voller ogende wimpers. Dat is een van de voordelen van een PMU eyeliner.

Het aanbrengen van de pigmenten voor eyeliner tattoo doe ik met zeer fijne naaldjes en is vrijwel pijnloos, je leest over bijvoorbeeld pijn tijdens het zetten van permanente make-up in de veelgestelde vragen. Tijdens de behandeling is het belangrijk om ontspannen te liggen in de stoel. Ik zorg voor een aangename sfeer en leg je van tevoren alles uit. Je kunt bij werkwijze permanente make-up alvast lezen hoe ik werk en hoe een  behandeling verloopt. Het tatoeëren van een permanente eyeliner duurt ongeveer 1,5 uur.

Wil jij meer weten over PMU eyeliner en heb je liever persoonlijk contact

Maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonisch consult.

ik maak nu online een afspraak voor een gratis telefonisch advies consult

Hoe lang blijft een permanente eyeliner zitten?

Een getatoeëerde eyeliner blijft vaak heel lang zitten, bij mij zit deze al ruim 15 jaar. En juist daarom maken we goede afspraken over de vorm en dikte. Dat is dus nog een voordeel van een permanente eyeliner, je hebt er heel erg lang plezier van en lange tijd geen omkijken naar.

Opmerking over de houdbaarheid van je eyeliner

Ook bij mij is de PMU eyeliner iets verkleurd. Hij blijft wel lang zitten en verandering van kleur is minder opvallend dan bij wenkbrauwen. Uiteindelijk kies je er misschien voor om bij te laten werken. Lees de drie redenen waarom je permanente make-up moet bijwerken.

Als je eenmaal de voordelen van een permanente eyeliner hebt ontdekt en ervaren, dan wil je nooit anders meer. Je leest meer over bijwerken van permanente make-up hier.

Jij wil meer advies over kleur, vorm en dikte

Ik wil weten wat bij mij past en wil advies

PMU eyeliner voor en na

Bekijk de voor en na beelden van diverse behandelingen permanente make-up zoals een eyeliner tattoo. Diverse vrouwen en mannen gingen je voor bij Permanent Mooi. Uit respect voor de privacy van cliënten is slechts een klein deel weergegeven bij deze voorbeelden van permanente eyeliner voor en na.

Ik raad je af een dikke tattoo eyeliner te kiezen

Door goed naar jou te kijken en te luisteren naar jouw wensen, zorg ik voor een geschikte PMU eyeliner. Een subtiele eyeliner heeft al veel effect op je uitstraling. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up weet ik wat bij jou vorm en gezicht kan passen. Om je een beeld te geven, tekenen we vooraf het model.

Ik wil dat jij blij in de spiegel kijkt zodra je de deur uit stapt. Daarom overleggen we de mogelijkheden voor jouw getatoeëerde eyeliner.

Angst voor dikke zwarte PMU eyeliner?

Ik begrijp dat je misschien twijfelt, kijk dan eens naar de resultaten en de reviews van vele vrouwen en mannen die je voorgingen. Je ziet dat ik ga voor de natuurlijke uitstraling, dat is waar het altijd om draait bij Permanent Mooi. Modetrends zoals een dikke lijn met wing, dat doe ik liever niet.

Jouw permanente eyeliner heeft als voordeel dat deze heel lang blijft zitten. Naar mate je ouder wordt kunnen rimpels ontstaan. Dit komt door het verslappen van de huid. En dat is helemaal niet erg, dat hoort bij het ouder worden. Wanneer je een wing hebt laten tatoeëren zakt deze ook mee. Dat wil ik voorkomen door bij jou een permanente eyeliner te zetten die netjes blijft zitten ook naar mate je ouder wordt.

Ik kies voor een permanent eyeliner en ontvang ook € 30,- korting bij een online boeking

Ik kies voor gemak en langdurige plezier van mijn PMU eyeliner

Ik maak nu een afspraak

Prijs permanente eyeliner

Ik begrijp dat de prijs van een permanente eyeliner een belangrijke factor is bij het kiezen voor een specialist. De tarieven bij Permanent Mooi zijn zorgvuldig samengesteld om een goede balans te bieden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. De prijs van een permanente eyeliner weerspiegelt de professionaliteit en ervaring, evenals de gebruikte hoogwaardige materialen en apparatuur.

Wanneer je kiest voor Permanent Mooi, ben je verzekerd van een behandeling die met uiterste zorg en precisie wordt uitgevoerd. Ik heb uitgebreide kennis van de nieuwste technieken. Ik hecht veel waarde aan hygiëne en werken volgens de strengste veiligheidsnormen, daarom heb ik ook de vergunning van de GGD ontvangen.

Alle tarieven voor een permanente eyeliner zijn te vinden op de tarievenpagina. Hoewel de prijs misschien iets hoger is dan bij sommige andere aanbieders, kun je erop vertrouwen dat je investeert in een behandeling van topkwaliteit die de uitstraling van je gezicht en ogen verbetert. Het is belangrijk dat elke klant tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaat, wetende dat hun permanente eyeliner er prachtig uitziet en lang meegaat.

Tijdelijk actie voor een eyeliner

Niet €475 maar €350 – lees snel verder Ja dit wil ik

Ontdek hoe je jouw oogopslag transformeert met de betoverende lashliner. Klaar om gedag te zeggen tegen dagelijkse make-up drama? Mis dan deze exclusieve zomeractie niet! Boek en krijg 20% KORTING op de lashliner behandeling. Uiteraard ontvang je de gebruikelijke garantie van 6 maanden. Lees er alles over in het blog, over hoe een lashliner jouw dag altijd glamoureus start na deze behandeling!

plan je afspraak

Wel permanente eyeliner en zelf de wenkbrauwen tekenen?

Jij kiest voor een eyeliner tatoeëren, mooi, want die gaat super lang mee. Wel tien jaar!!! Wil jij dan ook weten hoe je zelf de wenkbrauwen bijwerkt? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt een gratis filmpje voor de DIY wenkbrauwen.


Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet
Werkwijze

Lees hier hoe ik permanente make-up veilig zet

Lees meer over permanente make-up voor je wenkbrauwen
Wenkbrauwen

Lees meer over permanente make-up voor je wenkbrauwen

Meer over verwijderen pigmentvlekken en verminderen striae
Huidverbetering

Meer over verwijderen pigmentvlekken en verminderen striae

Meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage
Medische tatoeage

Meer over onder andere inkleuren littekens en tepelhoftatoeage

Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.