Grijze wenkbrauwen na permanente make-up

Grijze wenkbrauwen na permanente make-up

28 juni 2022

Gefeliciteerd, jij hebt gekozen voor permanente make-up voor je wenkbrauwen. Dat levert je heel veel gemak en is een flinke oppepper voor jouw uitstraling! Wist je ook dat je grijze wenkbrauwen na permanente make-up zetten kan krijgen?

Ik stel je gerust

Grijze wenkbrauwen na permanente make-up, dat gebeurt pas na een tijdje, ongeveer 2 jaar. Helaas zit er zoals aan veel behandelingen een houdbaarheid. De cel vernieuwing en de uv-straling zorgen ervoor dat jouw permanente make-up grijs verkleurd. Soms kleuren ze zalmroze, dat is afhankelijk van het soort en de kleuren pigment.

Permanente make-up veroudert en vervaagt

Je ontkomt niet aan dat verouderingsproces. Permanente make-up veroudert en vervaagt en kan dan grijs verkleuren. De aangebrachte pigmenten ‘lopen’ onderhuids als ‘restjes’ dieper in de huid.

Kies je opnieuw voor permanente make-up? Dan is het beste resultaat gewaarborgd wanneer de verouderde permanente make-up wordt verwijderd. Dan zit dit de nieuwe niet ‘in de weg’.

Laser is hiervoor een geschikte en veilige techniek. Ik beschik over de juiste apparatuur in ’s-Hertogenbosch en ik heb ervoor de opleidingen gevolgd.

Permanente make-up verwijderen Voor
Permanente make-up verwijderen resultaat Na

Permanente make-up corrigeren en gratis verwijderen bij Permanent Mooi Den Bosch

Kom je bij mij in de praktijk in ’s-Hertogenbosch, dan verwijder ik de oude permanente make-up helemaal gratis. Dat doe ik vlak voordat ik start met de behandeling.

Kijk hier voor nog veel meer informatie over grijze wenkbrauwen na permanente make-up en het verwijderen ervan

Klik hier

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.