Grijze wenkbrauwen na permanente make-up

Grijze wenkbrauwen na permanente make-up

28 juni 2022

Gefeliciteerd, jij hebt gekozen voor permanente make-up voor je wenkbrauwen. Dat levert je heel veel gemak en is een flinke oppepper voor jouw uitstraling! Wist je ook dat je grijze wenkbrauwen na permanente make-up zetten kan krijgen?

Ik stel je gerust

Grijze wenkbrauwen na permanente make-up, dat gebeurt pas na een tijdje, ongeveer 2 jaar. Helaas zit er zoals aan veel behandelingen een houdbaarheid. De cel vernieuwing en de uv-straling zorgen ervoor dat jouw permanente make-up grijs verkleurd. Soms kleuren ze zalmroze, dat is afhankelijk van het soort en de kleuren pigment.

Permanente make-up veroudert en vervaagt

Je ontkomt niet aan dat verouderingsproces. Permanente make-up veroudert en vervaagt en kan dan grijs verkleuren. De aangebrachte pigmenten ‘lopen’ onderhuids als ‘restjes’ dieper in de huid.

Kies je opnieuw voor permanente make-up? Dan is het beste resultaat gewaarborgd wanneer de verouderde permanente make-up wordt verwijderd. Dan zit dit de nieuwe niet ‘in de weg’.

Laser is hiervoor een geschikte en veilige techniek. Ik beschik over de juiste apparatuur in ’s-Hertogenbosch en ik heb ervoor de opleidingen gevolgd.

Permanente make-up verwijderen Voor
Permanente make-up verwijderen resultaat Na

Permanente make-up corrigeren en gratis verwijderen bij Permanent Mooi Den Bosch

Kom je bij mij in de praktijk in ’s-Hertogenbosch, dan verwijder ik de oude permanente make-up helemaal gratis. Dat doe ik vlak voordat ik start met de behandeling.

Kijk hier voor nog veel meer informatie over grijze wenkbrauwen na permanente make-up en het verwijderen ervan

Klik hier

Terug naar overzicht