"Ik zorg voor jouw uitstraling, dat is mijn werk en passie."

Over mij

Ik ben Janny Hanegraaf, eigenaar van Permanent Mooi en gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en medische tatoeages. Ik ‘restaureer’ eigenlijk het gezicht, waardoor jij uitstraalt wie je bent. Dit doe ik met passie en liefde voor jou. Die passie ontstond door een indrukwekkende documentaire, dat was de trigger die ervoor zorgde dat ik dit mooie beroep uitoefen. Al 15 jaar lang ben ik trotse eigenaar van Permanent Mooi. Ik vertel je meer over mij, want het is fijn om te weten bij wie je de praktijk binnen stapt.

Lees hier het nieuwste artikel in het NRC ‘Dit ben ik’, dan weet je meer over mij en mijn achtergrond.

Borstreconstructie na ingrijpende borstoperatie

De documentaire over het werk van plastisch chirurg professor Monstré, de borstreconstructie na borstkanker, raakte bij mij een gevoelige snaar. Het liet zien wat een arts niet kan, de reconstructie van de tepel en tepelhof die de vrouw weer compleet maken in haar vrouw-zijn.

Ik restaureer mensen zodat ze in de spiegel weer blij naar zichzelf kijken
Janny Hanegraaf

Dit ingrijpende verhaal zette mij aan tot een grote verandering in mijn leven en carrière. Ik had een belangrijk doel: mensen betekenisvol helpen. Ik zag veel nieuwe mogelijkheden voor me en die heb ik met beide handen aangegrepen. In mijn werk als professional permanente make-up komt alles samen, mijn creativiteit en passie voor kunst, de liefde voor de mens en mijn eerder gelegde basis, studie Omgangs- en Gezondheidskunde. Mijn vak is een passie, ook na 15 jaar.

17 jaar later

Na alle opleidingen bij gereputeerde vakmensen en specialisten in permanente make-up in Europa, mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn rijke ervaring zie ik mijn vak nog steeds als een kunst. Ik combineer het cosmetische, medische en esthetische aspect en adviseer mensen over een passende behandeling. Ik ben professional in permanente make-up, ik teken en restaureer mensen. Niet te verwarren met een schoonheidsspecialiste, want dat ben ik niet.

Een hobby van mij is kunst. Het bestuderen van kunstwerken in musea en tentoonstellingen, daarvoor reis ik zelfs Europa door. Ik kan me vergapen op details zoals die van een pauwenveer of haartjes en rimpels hoe die zijn geschilderd tot in detail. De prachtige lijnen, verfijnde techniek, dat is meesterschap en vakmanschap. Eigenlijk lijkt het op wat ik nu dagelijks doe, bijvoorbeeld de fijne haartjes aanbrengen op de huid. Symmetrisch en afgestemd op wat past bij het gezicht. Permanente make-up vergt geduld en uiterste precisie.

Tevreden klanten door professionaliteit

Je bent bij mij in goede handen, dat vind je terug in de tevredenheid van mijn klanten. In mijn praktijk worden uitsluitend behandelingen uitgevoerd voor permanente make-up en medische tatoeages. Dat is een bewuste keuze, Permanent Mooi is professioneel en werkt veilig en met zorg aan jouw uitstraling. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent en wanneer we samen stralend jouw spiegelbeeld bewonderen.

Opleidingen

  • Bijscholing medische tatoeage bij Alma Boerland
  • Irma Hulsher Academy
  • Academie voor Permanente Make-up
  • Ecuri opleidingen in Rotterdam

Privacy

Ik sta voor een uitstekende service en respect voor je privacy. Je wordt professioneel én discreet behandeld. De kwaliteit vind je terug in de tevredenheid van onze klanten. Vanzelfsprekend volg ik daarbij alle gestelde richtlijnen en staat geregistreerd bij de GGD.

Gratis adviesconsult

Wil je meer weten over de mogelijkheden, over mijn werkwijze en welke permanente make-up bij jou past? Klik op de button en vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult aan.

Afspraak maken


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.