Jouw tevredenheid en review is de kroon op mijn werk

De reviews – wat klanten vertellen, helpen jou op weg als (onder)zoeker. Zo kan je met een goed gevoel kiezen voor permanente make-up. Door een review voor permanente make-up, ervaringen van klanten, helpen zij jou op weg bij het maken van een keuze. Klanten geven reviews juist daarom.

Vraag om een review voor permanente make-up en meer

Ik vraag bijna altijd na een behandeling een review voor permanente make-up. Het zijn niet de enige behandelingen, ook medische tatoeage zoals een tepeltatoeage of inkleuren van littekens. Het gaat mij om jouw tevredenheid. En ik vind het prettig als mensen dit willen delen met anderen.

Iemand die twijfelt over permanente make-up of medische tatoeage kan dan door ervaringen van anderen een betere keuze maken. Hieronder lees je een aantal ervaringen en uitspraken, reviews – wat klanten vertellen.

Over mij, permanente make-up video, blog en meer

Ben jij benieuwd naar hoe ik een behandeling doe? Wil je meer weten voer wie ik ben? Ook dat vind je terug in de review over permanente make-up en medische tatoeage. Plan dan een gratis telefonisch consult.

Klanten geven reviews vanuit tevredenheid, het helpt je bij een keuze maken. Bekijk helemaal gratis de filmpjes, blogs en waarin ik vertel over permanente make-up en medische tatoeage. Ook kun je meer over mij en Permanent Mooi vooraf bekijken om met een goed gevoel een keuze te maken.

Nog meer reviews vind je via deze link.

Persoonlijk en deskundig!

Ik heb de ontvangst, voorbereiding en kennismaking als zeer plezierig ervaren. rustig en gemoedelijk!
De behandeling daarna was persoonlijk en deskundig!
In korte tijd een mooi resultaat.
Ben er blij mee
Kan het iedereen aanbevelen.

Kitty Brugman30 januari 2024
Amazing! Video van superblije klant
Ronda20 januari 2024
Behandeling was weer top

Ik kwam vandaag om mijn tatoeage te laten bijwerken op je nieuwe locatie. Net als de vorige keren was de ontvangst weer erg prettig, een praatje, een kopje koffie, gewoon ontspannen.
De behandeling was weer top, je doet steeds net iets extra,’s en geeft daarnaast ook superfijn advies. Ben superblij dat ik gewacht heb tot ik jou gevonden had.
Hopelijk mag ik nog jaren bij je komen!

Joande23 januari 2024
Ontzettend tevreden

Gisteren bij jou de behandeling ondergaan van mijn wenkbrauwen.
Na ongeveer 10 jaar of meer was het effect hiervan behoorlijk weggezakt.
Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat en de persoonlijke en warme benadering tellen daarbij zeker mee. Dankjewel.
Mocht er zich in de directe toekomst toch nog een vraag opkomen dan zal ik je benaderen want “permanent-mooi” staat al in mijn geselecteerde adressenboek.
Ik wens je veel succes met je werk.

Ria W18-01-2024
Geweldig

Dag Janny,

ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de afwerking van mijn borsten. Ik voel me een heel ander mens. Jouw werk betekent vast heel veel voor kankerpatiënten zoals ik, beter dan een psychologe ooit kan doen. Ook de dokter was zeer onder de indruk van je werk!

Heel veel lieve groeten.

D17-11-2023
Super
littekencorrectie

Goedemorgen Janny,

Zo blij met het resultaat! Zo blij dat ik bij jou ben gekomen.

Groet.

M11-11-2023
Fantastisch

Hoi Janny,

Ik ben een zeer tevreden klant!

Hartelijke groet.

S1-11-2023
Deskundigheid

Janny is zeer kundige deskundige op het gebied van permanent make-up! Ze kijkt goed hoe ze je het beste kan helpen met het beste resultaat. Ik ben erg tevreden!

Rosalie01-11-2023
Excellent

Excellente servies! Perfect uitgevoerd!

Wendy01-11-2023
Persoonlijk

Heel persoonlijke benadering en heel netjes gewerkt. Dank je wel.

Vero
Heel blij met mijn wenkbrauwen

Heel blij ben ik met de mooie wenkbrauwen die jij maakte!
Zo natuurlijk dat niemand het opvalt, terwijl ik mijn “oude” wenkbrauwen, zonder wenkbrauwpotlood, echt weer terug heb. En mooier zelfs!
De behandeling en de uitleg eromheen zijn prima verlopen!
Dankjewel

Margo06-09-2023
Topkwaliteit

Topkwaliteit en professionaliteit op hoog niveau

Peter10-09-2023
Alles viel mee en resultaat is super!

Zeer fijn gesprek, uitleg en behandeling gekregen. Was best spannend voor mij maar viel alles mee! Blij met de behandeling resultaat is super!

Linda26-08-2023
Tekenen van mijn wenkbrauwen niet langer nodig

Ik vroeg Janny om een specifieke vorm van mijn wenkbrauwen. Ik ben vertrouwenspersoon Jeugdzorg en ik wil mijn uitstraling behouden en toch een beetje gemak met permanente make-up. Maar vooral moet de uitstraling vriendelijk en toegankelijk blijven. Niet te hoekig, maar vooral een ronde en zachte vorm. Janny heeft precies voldaan aan mijn wens, Mijn wenkbrauwen zetten nu permanent kracht bij op een zachte en vriendelijke manier. Dankbaar en zo blij! Ook hebben we een mooi gesprek gehad over wat eerst moet gebeuren als je je haar hebt verloren door chemo. Is het een pruik of zijn het de wenkbrauwen? Wij zijn het er allebei over eens dat het de wenkbrauwen moeten zijn. Die laten, hoe ziek je ook bent, je gezicht weer spreken. Dankjewel Janny!

P.09-08-2023
Elke dag blij mee!

De laatste jaren kom mijn huid dagelijkse oog make-up niet goed meer verdragen. Rode randen was het effect. Dagen zonder make-up lopen, om de huid rust te geven, was niet fijn. Janny zette een perfecte eyeliner bij mij! Boven en beneden. Had ik dit maar eerder laten doen! Elke dag blij mee! En Janny is een geweldig mens en een vakvrouw ten top! Ben als kunstenaar ook erg onder de indruk van haar prachtige tepel tatoeages. De kers op de taart voor vrouwen met een borst reconstructie!

Saskia09-08-2023
De wens van de klant is het uitgangspunt

Janny heeft bij mij hele mooie wenkbrauwen aangebracht met permanente make-up. De verdoving werkte heel goed, helemaal geen pijn gehad. Zij is een echte professional met veel kennis van zaken. De wensen van de klant zijn het uitgangspunt voor de behandeling maar indien nodig, geeft zij aanvullend advies om een nog optimaler resultaat te bereiken. Ik beveel haar van harte aan!

Hella01-08-2023
Man met vitiligo - ik draag nu zonder complex korte broek
vitiligo behandelen

12 jaar geleden kreeg hij vitiligo
“Mijn zelfvertrouwen begon zienderogen te slinken. Ik begon op een warme zomerdag zelfs liever een lange dan een korte broek te dragen. Ook tijdens het sporten droeg ik lange kousen om alles te kunnen camoufleren. Ook probeerde ik camouflagezalf, maar dat was een hele klus en werkte maar enkele dagen. Wanhopig dacht ik er zelfs over na om mijn benen te laten tatoeëren, maar daar ben ik niet echt het type voor.

Tot ik iets las over een “medische tatoeage”. Zo ben ik uiteindelijk bij Janny terechtgekomen. Ik moet toegeven dat de drempel om binnen te stappen redelijk hoog was, maar ik kwam terecht bij een warme persoonlijkheid met een vlotte babbel. De behandeling blijkt goed te werken en ik ben ook heel tevreden over de voorlopige resultaten. Het voelt nu reeds aan als een bevrijding!

Dankzij Janny kijk ik er naar uit om binnenkort zonder complex in korte broek rond te lopen.”

Anoniem05-01-2023
Nooit gedacht ooit nog in korte broek te kunnen lopen!
Mannelijke scheenbeen persoon is erg tevreden na Vitiligo behandeling.

Een blije man! Janny over de behandeling vitiligo: “Wat een dankbare ‘klus’ was dit zeg. Het kostte veel inzet van zowel mijn kant als van de client. Wat je op de beelden ziet is het resultaat van een behandeling van de huid waarbij ieder kleine stukje huid twee keer is behandeld met tussenpozen van 6 weken. Na een periode van herstel, werd de huid voorzichtig blootgesteld aan zonlicht en dus UV.

Let op: wel altijd ingesmeerd met SPF UV factor 30.

De client durfde weer met korte broek aan!
Nu na 3 maanden rust en dus geen behandelingen is dit het eindresultaat.”

Deze beelden tonen een perfect plaatje van hoe je vitiligo nagenoeg onzichtbaar maakt. Hierna zijn er nog wat kleine plekjes behandeld, maar niet noemenswaardig.

Client komt eind van dit jaar (2023) terug voor een touch-up, mocht dat nodig zijn. “Wij, de client en ik, zijn het er duidelijk over eens dat de huid nu stabiel is en dat hij zo de zomer door kan. In korte broek of zwembroek.

Hij zegt zelf hierover: “Deze reeks behandelingen heeft me een enorme boost gegeven, ik voel me energieker en zelfverzekerd, meer dan daarvoor!” Janny: “Ik heb hem ook uitgelegd over de komst van een nieuw medicijn tegen vitiligo, wie weet hoe hem dat nog meer kan helpen.”

D.01-06-2023
Lieve janny,

twee jaar geleden bij jou voor de eerste keer mijn wenkbrauwen laten doen dmv permanente make-up. Eindelijk had ik echte wenkbrauwen, die ik voorheen altijd moest tekenen, vandaag weer bij je geweest om het bij te laten werken, en je gaf me wederom weer een eerlijk advies, wat ook voor ons 55 plus, heel fijn is. Nogmaals bedankt, groetjes Anne-Marie

Anne-Marie04-04-23
Janny is TOP

Een pracht vrouw ben je die, ook nog eens een luisterend oor heeft.
Super tevreden ben ik, en, dat uurtje bij jou heeft mij echt tot rust gebracht.
Wij, zien elkaar zeker weer!
Mijn wenkbrauwen zijn top!
Een aanrader voor wie nog twijfelt, Janny is TOP!
Dikke knuffel Janny voor “alles” xxxxx

E.09-03-23
Ik voelde mij gelijk “thuis” bij jou

Janny,

Ik voelde mij gelijk “thuis” bij jou:)

Wat een lieve dame ben je!

Ik was , terecht denk ik dan, best wel zenuwachtig …gaat het meevallen, gaat het niet te gekunsteld zijn etc etc. Maar, nee hoor, je hebt mij echt mijn gezicht terug gegeven:)
Het is, vandaag, dag twee en, ik voel niets van pijn, de behandeling was ook nagenoeg pijnloos.
Janny, je bent een aanrader voor iedereen, heel erg bedankt om, mij terug met een goed gevoel in de spiegel te laten kijken!

Groetjes, knuffel en, tot de volgende keer 🙂

E.10-02-2023
Ik voel me permanent mooi!?

Vakkundig gaat Janny aan de slag, ze wist me ook zo fijn gerust te stellen. Geen enkele haar op mijn hoofd heeft spijt ?. Nu heb ik weer prachtige wenkbrauwen. Het lift mijn gezicht waardoor ik er veel minder moe uitzie. Ook al is het genezingsproces nog niet klaar, dat kan ook niet binnen1 dag, ik zie de ragfijne haartjes al. En zo kan ik het niet zelf tekenen. Dan werd het altijd 1 streep.? Nu is het natuurlijk en voel ik me permanent mooi!? Dankjewel Janny, volledig vertrouwen in jouw werkwijze en jouw geruststellende woorden dat het allemaal reuze mee valt! Tot een volgende keer!??

Lenie02-02-2023
Ik kan weer hele strakke truitjes aan.

Na mijn twee bevallingen waarbij ik bijna 25 kg was aangekomen had ik een buik met gerimpelde huid en veel striae aan over gehouden. Ik wilde geen buikwandcorrectie en heb lang gezocht naar een minder ingrijpende oplossing. Dat is voor mij Plasmage geweest. Behandeling is goed te doen en herstel tijd is ongeveer 8-10 dagen. De striae is nu minder zichtbaar en de huid een stuk strakker. Ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb i.p.v. een dure operatie met alle risico’s die erbij horen.

Ik kan weer hele strakke truitjes aan. Vroeger zag je de gerimpelde huid door mijn kleding heen. Nu niet meer.

S.01-02-2023
Proffesioneel - goede uitleg - met gevoel voor wie je bent

Gisteren was het dan eindelijk zover dat ik mijn wenkbrauwen weer terug ging brengen!!

Lang over nagedacht en uiteindelijk besloten!!

Elke ochtend aan de gang om mijn bijna verdwenen wenkies weer op mijn gezicht te tekenen – ik was er wel klaar mee!!

Doordat ik janny ken via vrienden was de keuze niet moeilijk waar ik dat zou laten doen!! En wat ben ik blij met de keuze voor haar!!

Proffesioneel – goede uitleg – met gevoel voor wie je bent – het was een zeer prettige ervaring en nee …. Het doet geen pijn!!

Kortom …. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan!!!

Dankjewel Janny voor het terugbrengen van de expressie in mijn gezicht en ik zie je over 4 weken!! Want ook de nazorg is super geregeld.

Zeer tevreden klant25-01-2023
Zeer tevreden hoe mooi en natuurlijk het eruit ziet

Zo blij met m’n wenkbrauwen ? het is gewoon bizar hoe goed je het gedaan hebt ? Moet nog voor de 2e behandeling… een paar piepkleine streepjes erbij en het is helemaal top …. maar dat gaf je ook aan dat het niet in 1 keer kon en dat snap ik helemaal… je bent een ster in je vak en ik ben echt zeer tevreden hoe mooi en natuurlijk het eruit ziet, de kleur is perfect ? Janny bedankt je bent een top vrouw

E.21-01-2023
Ik word elke dag mooi wakker
Dit is een afbeelding van lippen die met permanente make-up weer vol en kleur hebben

De behandeling is me zo comfortabel mogelijk gemaakt. En ook de nazorg was prima.

Er wordt hygiënisch gewerkt. Janny is een warme persoonlijkheid die je ook goed op je gemak kan stellen. Het resultaat is geweldig!

Jacqueline14-12-2022
Nog steeds heel tevreden
permanente make-up wenkbrauwen, dunner of ongelijke wenkbrauwen

Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn wenkies!!!! Bijwerken is nog lang niet nodig. Liefs,

M08-11-2022
Uiterst professioneel en deskundig
Elena18-10-2022
Je ziet haartjes, is veel natuurlijker
wenkbrauw tatoeage

Net weer thuis na een behandeling van mijn “nieuwe wenkbrauwen”. Gemaakt onder de vaardige en vakkundige handen van Janny bij Permanent mooi. Trots een paar naasten de eerste selfie doorgestuurd en alleen maar lovende berichten ontvangen. Die wilde ik met je delen. Opmerkingen als:”Ziet er mooi uit” .”Ziet er netjes uit, beter dan de vorige” en : “Je ziet haartjes, is veel natuurlijker”
Wat wil je nog meer horen?. Ik ben er enorm van opgeknapt en ga er goed voor zorgen om ze lang mooi te houden en daarna zien we elkaar weer als ze weer “behandeld” moeten worden.

M14-09-2022
Ik raad Permanent Mooi aan iedereen aan!

Ik ben uiterst tevreden van het resultaat wat niet van de natuurlijke wenkbrauwen te onderscheiden is. Ik raad Permanent Mooi aan iedereen aan! Echt super en professioneel gedaan. ?

JP07-09-2022
Na 15 jaar frustraties en twijfelen

Ontzettend bedankt,… Na 15 jaar frustraties en twijfelen over mijn wenkbrauwen, en oude slechte permanente make-up, kwam ik bij Permanent Mooi terecht.

Janny kwam gelijk over als een heel ervaren, kundige en enthousiaste vrouw, die gaat voor een natuurlijke uitstraling. Dat zocht ik, een mooi omlijnde frissere blik,…

Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat!! Mensen zien niet wat er gedaan is, maar zeggen wel wat zie je er goed uit! Ze begrijpt wat mensen zoeken en geeft ze zelfvertrouwen terug.

Naast dat ze haar vak verstaat, is ze een heel open en warm persoon, wat de behandelingen voorbij doet vliegen. Met de juiste voorbereiding, uitleg, verdoving en nazorg een heel fijne ervaring, zonder echt pijn, met plezier en een prachtig resultaat!

Dank je wel Janny.

Marieke

Marieke04-09-2022
100% tevreden

Hallo Janny, ik wilde je graag bedanken, ik ben er echt heel blij mee. 100% tevreden. Dank je.

L08-08-2022
Het eindresultaat is prachtig, ziet er natuurlijk en supermooi uit.

Niet wetend wat te verwachten ging ik naar mijn afspraak met Janny. Een vriendelijke vrouw die duidelijk aangaf wat ze ging doen. Alles in een ontspannen sfeer. Het eindresultaat is prachtig, ziet er natuurlijk en supermooi uit. Dankzij deze vakvrouw heeft mijn gezicht weer uitstraling gekregen.
Dank je wel, Janny.

A20-05-2022
Dank Janny voor mijn “mooie ogen”.
Permanente make up eyeliner

Janny is niet alleen een professional en kunstenaar maar ook integer en eerlijk, ook al gaat dit ten koste van haar inkomsten. Bestaande klanten weten dat maar nieuwe klanten niet en dat is wat ik Janny gun. Nieuwe klanten gun ik net zo’n eerlijk advies en net zo’n mooi resultaat als mijn prachtige ooglijntjes. Dank daarvoor Janny.

Els17-05-2022
Meer zelfvertrouwen

Mijn wenkbrauwen en dunne eyeliner laten aan brengen. Nog 2de behandeling eyeliner te gaan. Nu al kan ik zeggen dat ik er heel blij mee ben. Het lijkt door meer expressie in mijn gezicht, dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik ben wat ouder aan het worden en wil er goed uit blijven zien. Door dit te laten doen, is dat zeker gelukt!
Dank je wel Janny.

Annet15-04-2022
Eerste gesprek

Ik hoop echt de bodem van mijn hart dat je me verder kan helpen. Ik vond het enorm fijn dit gesprek met je te hebben. Ik voelde me voor het eerst echt gezien en gehoord en dat is iets onbetaalbaars. Stukje empathie en medeleven vond ik heel mooi en fijn. Dank je wel in ieder geval alvast daarvoor.

Anoniem04-04-2022
Zelfvertrouwen de lucht in geschoten!

Al sinds ik jong was, ben ik zeer onzeker geweest over mijn kleine borsten met zeer lichte tepelhoven. Na heel wat zoekwerk over borstvergrotingen en andere behandelingen kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van permanent mooi. Ik dacht een geschikte oplossing te hebben gevonden: Wat indien ik geen borstvergroting meer nodig had en het louter met een tepelhoftattoeage kon oplossen? Ik maakte snel een afspraak en kwam meteen aan de beurt. Het resultaat was adembenemend, met zo’n kleine ‘ingreep’ was mijn zelfvertrouwen met een piek in de lucht geschoten. Duizend maal dank aan Janny!

Anoniem03-04-2022
Een aanrader.

Vandaag geweest voor de eerste behandeling om permanente make up te laten zetten (wenkbrauwen) Het was een prima ervaring. Een deskundige, sympathieke mevrouw die mij gerust stelde. Een aanrader.

Hilda29-03-2022
Als ik de eerste keer al tevreden was, dan ben ik dat nu nog meer!

Mijn wenkies zien er vanmorgen heeeeeel erg goed uit!

Ik ben langsgeweest voor een touch-up. Als ik de eerste keer al tevreden was, dan ben ik dat nu nog meer!

Janny is een intelligente vrouw, een krak ik haar vak! Zij is er voor je, ook als je erna nog vragen hebt.

Dankjewel Janny!
M.

M.29-03-2022
Van geen wenkbrauwen naar ineens wel wenkbrauwen

Allereerst wil ik je bedanken voor het ‘maken’ van mijn wenkbrauwen, ik had deze nauwelijks meer en ook geen zin om elke dag met make-up aan de slag te gaan.
Ik gebruik sowieso geen make-up dus wilde ik ook een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.
Na de eerste sessie was de overgang voor mij erg groot, van geen wenkbrauwen naar ineens wel wenkbrauwen, ik vond het zo opvallend dat ik er aanvankelijk een beetje moeite mee had.
Maar na de tweede sessie, waarbij het een nog natuurlijkere uitstraling kreeg was ik overtuigd en nu ben ik er heel blij mee. Ik kan me mijn gezicht niet meer voorstellen zonder wenkbrauwen.

Daarnaast vond ik het heel leuk met jou te praten over van alles en nog wat. Ook gesprekken met diepgang en over vrouwenzaken en niet alleen over het uiterlijk 😉

Groetjes,

Suzan

Suzan24-03-2022
Een krak in haar vak!

Mijn wenkies zien er vanmorgen heeeeel erg goed uit, ze zijn gisteren langs geweest voor de touch-up. Als ik van de eerste keer al tevreden was, ben ik het nu nog meer. Janny is een hartelijke en intelligente vrouw, een krak in haar vak! Zij is er ook voor je, als je na de behandeling vragen hebt. Dankjewel, Janny!

Martine Raeymaeckers18-03-2022
Expert in haar vak
Voor en na wenkies, wenkbrauwen met permanente make-up in de overgang

Janny is een ongelofelijk sympathieke vrouw en een expert in haar vak. Mijn wenkbrauwen zien er gewoon heel natuurlijk en verzorgd uit. Prachtig gewoon!

Anneke De Middelaer15-03-2022
Janny maakt geen modepop van je, maar laat je er mooier uitzien.
Wenkbrauwen permanente makeup effect van chemo op wenkbrauwen en wimpers haaruitval

Na lang aarzelen (durf ik wel of niet) heb ik gebeld met Janny omdat ik heel graag mooiere wenkbrauwen wilde. Door haar mening en uitleg was ik gelijk over de streep. Ik wil nl geen modieuze hoekige strepen…maar gewoon een mooie vorm terug.

Ik besloot gelijk eyeliner te laten zetten. De eerste behandeling is drie dagen geleden en ik ben er heel blij mee. Janny gebruikt heel goed werkende verdovende crème waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Janny overlegt regelmatig tijdens de behandeling en staat dan zeer open voor feedback. De wenkbrauwen zijn al heel mooi (hairstrokes) . De bovenste eyeliner zit ook al geweldig, de onderste moet nog heel iets bijgewerkt worden, maar dat komt wel goed tijdens de tweede behandeling. Janny maakt geen modepop van je, maar laat je er mooier uitzien.

Marian van Keulen26-02-2022
Als ik 's morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit!

Zo aan het einde van 2021 kreeg ik een lief bericht van een tevreden klant. Ze had al jarenlang van mij een wenkbrauw. En koos ze ook voor de eyeliner want ze heeft droge ogen en vaak oogontstekingen (blefaritis). In overleg met de oogarts hebben we besloten te behandelen, wel met de voorzorgsmaatregelen (een speciale zalf) om oogontsteking juist te voorkomen na de behandeling.

Nu, met permanente make-up, hoeft ze niet langer een eyeliner te tekenen, dat voorkomt gepruts bij haar kwetsbare ogen en dat scheelt weer ontstekingen.

Dit schreef ze als dank:

“Hallo Janny,

Even een berichtje om je te laten weten dat ik erg blij ben met de streepjes om mijn ogen. Als ik ’s morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit! Dat gevoel had ik al een poosje niet.

Ik wens je gezellige feestdagen en alle goeds voor 2022.”

Anoniem19-12-21
Vrede met mijn lichaam

Na mijn borstamputatie had ik het zeer moeilijk mezelf in de spiegel te bekijken, na de reconstructie was er toch nog iets tekort, Janny beloofde me de kerst op de taart en het werd een mooie tepel na de reconstructie. Ik heb nu terug vrede met mijn lichaam al zal het nooit meer zijn zoals voorheen. Heel erg bedankt Janny.

Nicole17-12-2021
Zeer vriendelijke en aangename dame.

Zeer vriendelijke en aangename dame. Door haar geruststelling heb ik amper iets gevoeld,zeer hygiënisch en vlotte babbel.

Peggy04-11-2021
Een topadres!!

Ik ben heel erg blij dat ik bij jouw mijn wenkbrauwen heb laten doen. Het is mooier geworden dan ik had gedacht. Ik kan het iedereen aanbevelen. De behandeling was erg prettig en is mij meegevallen.

Een topadres!!

Annemie28-10-2021
TOP!!!

Een krak in haar vak!!! TOP!!!

Nadia Gesnot04-10-2021
Nieuwe wenkbrauwen

Ik heb heel lang getwijfeld of ik het zou doen, ik draag nooit make up. Dus permanente make-up zou wel erg drastisch zijn voor mij. Voor het leek voor het oog alsof ik maar 1 wenkbrauw had. Een collega van mij het had permanente make-up laten zetten en ik vond het zo mooi dat ik overstag ging en een afspraak had gemaakt.

Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar eenmaal bij Janny kreeg ik het gevoel dat het helemaal goed zou komen. De behandeling was zeker niet pijnlijk. En het is heel mooi geworden. Het was wel erg wennen voor mij maar ik krijg hele positieve reacties. Dus ik heb geen spijt!

Janny hartelijk bedankt en ik hoop dat je nog veel mensen blij kan maken.

Nikki04-08-2021
Janny is een vakvrouw!
Dit is een afbeelding van een vrouw bij een review is geplaatst, Kim, ze heeft een behandeling gehad bij Permanent Mooi en noemt Janny een Vakvrouw

Janny is een vakvrouw! Geeft vertrouwen en werkt inspannen met grootse precisie.

Over 3 weken ben ik kaal door chemo. Ik kwam voor wenkbrauwen. Janny vroeg wat ik met m’n oogleden zou doen dan, dat wordt ook erg ‘bloot’. Toen ik zei dat ik dat niet durfde omdat ik bang was dat het niet zou staan heeft ze me overtuigd. En, flexibel als ze is, deed ze het meteen in dezelfde behandeling.

De PMU bij Janny zelf is ook prachtig!

Geen pijn gevoeld, bij de wimperrand alleen een beetje een kriebelend gevoel.

Kim03-08-2021
Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken

Dank je wel voor mijn mooie opgemaakte ogen, ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk.

Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken omdat ik een Acanthamoeba in mijn linkeroog heb gehad en het altijd blijft tranen ook omdat ik daar niks meer uit zie is het ook lastig om het goed te zien met opmaken.

De behandeling was pittig, ik vergelijk het met harsen maar dan ‘n paar graadjes erger en het duurde wat langer. Ik ben er super blij mee en nou mijn wenkbrauwen nog maar die afspraak staat.

Tot ziens

Anoniem17-08-2021
Wat ben ik blij dat ik bij jou geweest ben.

Wat ben ik blij dat ik bij jou geweest ben. Ik heb permanente wenkbrauwen laten zetten. Is prachtig geworden. Al na één keer. Was wat mij betreft een fluitje van een cent. Niets gevoeld van het pennetje en het lijken precies op echte haartjes. Ik was best een beetje bang voor het resultaat. Maar jij bent een topper! En het was ook nog heel gezellig! Mocht je twijfelen om dit te doen geen angst, je bent je bij Janny in goede handen voor een heel mooi resultaat.

Helma Linschoten24-06-2021
Ik ben zeer tevreden over de PMU aan de ogen en wenkbrauwen.

Ik ben zeer tevreden over de PMU aan de ogen en wenkbrauwen.

Janny is een zeer vriendelijke en verzorgde dame met kennis van zaken . Ze werkt zeer hygiënisch en vlot, ze voelt precies aan wat je wilt en neemt ook de tijd om het uit te werken tot in de perfectie.

Mijn eigen ervaring over hoe pijnlijk het is .. doe voor je thuis vertrekt een beetje Emla zalf aan en Janny zorgt voor de rest .

Als je twijfelt over PMU, geloof me, het is een echte aanrader en het geeft een heel natuurlijke look. Nog geen minuut spijt gehad ??

Jacqueline17-08-2021
Mooie wenkbrauwen.

Lieve Janny, ik wil je danken voor je professionele behandeling permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Het was een al lang gekoesterde wens van mij.

Toeval dat het zo bij elkaar kwam en ik je tegenkwam bij jouw moeder. Ook heeft een vriendin van mij het laten doen en jouw enthousiasme en het laatste duwtje van mijn lieve echtgenoot waren doorslaggevend.
En nu is het gebeurd. Mooie wenkbrauwen.
IK wil je complimenteren met je mooie salon. Professioneel en enthousiast doe jij je werk.
Ik wil je alle succes toewensen om in Den Bosch een mooie klantenkring op te bouwen. Dat gaat zeker lukken!!

Tante Riet06-05-2021
Wat een mooi cadeau ?

Wat een mooi cadeau ? voor deze klant, ik vierde haar verjaardag. Als een kers op de taart tekende ik voor haar een nieuwe tepel. Hoe blij kan je een vrouw maken. Na 15 jaar toch gekozen voor een borstreconstructie gemaakt door dokter Peeters van Vriesdonkkliniek en borstkliniek Noorder Kempen. Nu is deze jarige weer af en compleet.

Jarige klant20-05-2021
Blij en bijzonder tevreden

Ik ben heel blij en bijzonder tevreden met het resultaat van de wenkbrauwen die Janny heeft getekend. Ze doet dit op een prettige en zorgvuldige manier waarbij ze moeite doet je de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten ondergaan.

Meta
Nieuwe wenkbrauwen
Afbeelding genomen na behandeling permanente make-up subtiele eyeliner en wenkbrauwen - door Permanent Mooi Janny Hanegraaf

Mijn wenkbrauwen waren na 2 jaar zo goed als weg. De restkleur is nu mooi meegenomen in de nieuwe natuurlijke haartjes die Janny voor me tekende met microblading.

A.
Wij zijn er super blij mee.
Afbeelding van 2 trotse damens, trots op de permanente make-up wenkbrauwen

Wij zijn er super blij mee. Nu kan men weer zeggen: amai je wenkbrauwen zijn zo mooi geëpileerd ??
(ons geheimpje ?) En het is zo goed gedaan dat niemand het verschil ziet. Echt TOP.???

Rien en Heidi25-03-2021
Mijn man heeft een nieuwe vrouw
Dit is een afbeelding verspringend van naar na een behandeling van een borst, de tepel is door borstreconstructie verwijderd na borstkanker en heeft nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi

Zo vlak voor weer een lockdown in België, koos Nadia toch voor de tepeltatoeage. “Mijn man heeft een nieuwe vrouw,” riep ze uit toen ze in de spiegel keek.

Ze is ontzettend blij, haar ziekteproces loopt ten einde. Inmiddels zit ze al een jaar thuis en mocht al die tijd niet werken in het verzorgingshuis. Ze heeft nog geen vaccinatie tegen Covid-19 ontvangen en dus is werken in een verzorgingshuis voor haar te risicovol. Twee jaar duurde het hele proces en bijna is het zover dat ze weer aan het werk mag. Ze kan haar geluk niet op! Ze is blij en dankbaar met de fantastische borstreconstructie, gemaakt door dokter Wouter Peeters. Haar ogen fonkelen, ze is weer af en voelt zich geheeld. Dat is de grootste dankbaarheid die ik mag ontvangen na het tekenen van haar tepeltatoeage.

Nadia12-04-2021
Ik ben heel erg tevreden!
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nu permanente make-up, door Permanent Mooi

Mijn permanente eyeliner boven en onder opgefrist en mooie permanente wenkbrauwen gezet!!
Ik ben heel erg tevreden!!

Ans11-03-2021
Alleen maar positieve reacties
Dit is een bewegende afbeelding van voor en na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen met en zonder permanente make-up, door Permanent Mooi

Ik ben vanmorgen heel blij geworden van mijn nieuwe wenkbrauwen! Het ziet eruit alsof het goed aan het genezen is dus ik ben vooral heel benieuwd hoe het eruit ziet als het volledig genezen is. Ik heb er in ieder geval alleen maar positieve reacties op gekregen, dus nogmaals heel erg bedankt!

Jaleesa11-03-2021
Live verslag ervaring
Saskia19-11-2020
Ik straal weer
Dit is een foto frontaal van een vrouw naam Iris. Ze is trots op haar net gezette permanente make-up door Permanent Mooi Janny Hanegraaf

Janny is precies zoals haar website en haar werk eruit ziet, maar eigenlijk veel meer, want dat ervaarde ik tijdens de telefoongesprekken en de Whatsapp in haar vrije tijd. Ze neemt de tijd voor je. Ze is zo betrokken tijdens de behandelingen voor de Permanent Mooie wenkbrauwen die ze heeft gemaakt op mijn gezicht.

Janny is een ware kunstenares in haar vak en daarnaast een écht mens die er voor de mensen is. Die meedenkt, meeleeft en vooral en bovenal je megablij en weer trots op jezelf maakt. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe wenkbrauwen die nu niet meer wanhopig kijken en ik kijk ook veel blijer! Mensen denken niet steeds dat ik boos ben als ik even niet lach. Ik lach nu altijd, ook al lach ik niet. Ik straal weer en dat alles dankzij een beetje van mijzelf en heel van Janny!

Ilse29-09-2020
Het resultaat is verbluffend

Mensen hebben complexen zo ik dus ook. Mijn leven lang heeft het me gestoord dat ik dunne lippen had. In het verleden had ik het al eens laten tatoeëren maar dat was geen succes.
Begin dit jaar besloot ik het toch nog elders het eens te gaan proberen. Ik ben gaan googlen en kwam bij Janny terecht.
In ons telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel en heb ik mijn eerste afspraak bij haar gemaakt. Wel voor mij 1.5 uur rijden maar dat had ik er graag voor over. Ben 3x bij Janny geweest en het resultaat is verbluffend.
Precies wat ik wilde. Mooie natuurlijk roze lippen.
Dank je wel Janny.

M. de Moor
M. uit ‘s-Hertogenbosch

Janny heeft op een mooie natuurlijke manier m’n wenkbrauwen ‘getekend’. M’n gezicht is hierdoor sprekender. Nog een leuk pluspunt: ik hoef ze zelf niet meer bij te werken (scheelt toch een uur per week, haha). Kortom (een behandeling bij) Janny is een aanrader!!

M. uit 's-Hertogenbosch
Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie.

Ik heb dikke wenkbrauwen, maar de haartjes zijn bijna wit, dus je ziet ze nauwelijks. Ook mijn wimpers zijn heel licht van kleur, waardoor mijn ogen niet goed uitkomen. Zonder make-up voel ik me naakt en aangezien ik graag altijd een beetje ‘aangekleed’ ben, leek permanente make-up me ideaal. Mijn lippen en ogen heb ik een jaar geleden laten doen, mijn wenkbrauwen zes maanden geleden. Daarvoor kleurde ik ze altijd bij met een mix van bruine en grijze verf. De kleur verdween meestal snel, behalve dan die keer dat ik de verf er iets te lang op liet en ik plots ‘Brezjnev- wenkbrauwen’ had. Niet lang daarna besloot ik ook permanente make-up te nemen voor mijn wenkbrauwen. Het is zo’n luxe dat ik me niet meer uitgebreid hoef op te maken. Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie. Waaraan dat ligt, kunnen ze meestal niet zeggen. Gelukkig, want dat was ook de bedoeling.

Daniëlle (48, doktersassistente)
Ik ben blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Mijn ogen zijn de laatste jaren flink achteruitgegaan, waardoor het altijd maar moeilijker werd om mij op te maken. Eye-liner aanbrengen, lukte niet meer. Soms was het lijntje te dik, soms te dun… Daarom besloot ik twee jaar geleden om voor permanente eye-liner te gaan. Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Janny Hanegraaf van Permanent Mooi terecht om een subtiel lijntje te zetten. Drie maanden geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen. Aanvankelijk tekende ik ze zelf bij met een potlood, maar toen werd dat plots nergens meer verkocht. En als ik mijn wenkbrauwen bijtekende met poeder en een malletje, kwam dat heel fake over. Toen ik hoorde dat Janny een nieuwe techniek had, was de beslissing snel genomen. De meeste mensen reageren heel verrast als ik zeg dat ik permanente make-up heb. Je moet dan ook al heel dichtbij komen om het te zien. Ik ontmoet wel eens vrouwen met wenkbrauwen die verkeerd zijn bijgetekend of met een opvallend bruin lijntje rond hun lipcontouren en dan ben ik blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Anny (47, secretaresse)
Weer lippen om te zoenen

Toen ik in de overgang kwam, merkte ik dat mijn lippen lichter en dunner werden en ook mn volume verloren. Omdatijn wenkbrauwen hu ik me niet meer aantrekkelijk voelde, klopte ik bij Permanent Mooi aan. Janny slaagde erin me weer mooi te doen voelen zonder plastische chirurgie. Ik koos voor een permanente lipliner waardoor mijn lippen meer kleur en volume kregen, een smaragdgroene dunne eye-liner, en extra haartjes tussen mijn wenkbrauwen dankzij de hairstroke-techniek. Mijn gezicht straalt weer en ik ook.

V.S. uit W.
Mijn man vindt het prachtig!

Ik ben erg tevreden over de permanente eye-liner die je bij me geplaatst hebt. Het is echt een succes, want ik krijg er voortdurend complimentjes over. Zelfs mijn man – die normaal gezien altijd tegen make-up is – vindt het mooi. Bedankt voor de goede zorgen!

R.M. uit K.
Een sprekende oogopslag, altijd en overal

Ik zwem, tennis en fitness wekelijks om in vorm te blijven. Helaas kamp ik na een intensieve training vaak met uitgelopen mascara en oogschaduw. Daarom koos ik voor een permanente eye-liner van Permanent Mooi waarbij bruine puntjes gepigmenteerd werden tussen mijn wimperhaartjes. Zo heb ik altijd sprekende en perfect opgemaakte ogen met een volle, natuurlijke oogopslag, ook tijdens en onmiddellijk na het sporten!

A.T. uit E.
Geen opgezwollen ogen, een prachtig resultaat

Dag Janny, ik wil je heel graag bedanken voor het puike werk dat je levert. Ik ben dan ook ongelooflijk tevreden dat ik mijn wenkbrauwen bij jou onder handen heb laten nemen. Geen pijn, geen opgezwollen ogen… en een mooi resultaat. Ik maak graag nog een nieuwe afspraak voor de finishing touch.

H.V.H. uit K.
Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.

K.V. uit M.
Dé oplossing voor mij, door mijn Parkinson tril ik teveel.

Ik ben 79 jaar en heb voor mijn Parkinson een fijne oplossing gevonden met permanente make-up. Ik werd er zo zenuwachtig als ik me probeerde op te maken. Omdat ik zo tril, deed Ik het alleen nog maar voor een speciale gelegenheid. Niet dat ik zo’n ijdeltuit ben maar ik heb geen wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen maakt dat ze zeggen dat ik er nog goed uit zie. Ik had het opgegeven om het iedere dag te doen. Ik kon het niet meer zelf en ik was ook nog eens verdrietig over het resultaat. Make-up zo eenvoudig is dat niet. Inmiddels brengt mijn dochter me 1 maal per jaar naar Janny die ontvangt ons dan met koffie en een uurtje later komt mijn dochter me weer ophalen. Ieder jaar werkt Janny wat bij zodat we het een beetje verdelen. Ik heb hiermee ook een leuk cadeau om te vragen voor mijn verjaardag: een cadeaubon van Permanent Mooi.

Mevrouw W

Bedankt Janny voor je professionele en zeer vriendelijke aanpak! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat ivm permanente eye-liner. Het blijft mooi zitten, bedankt!

Eleonora
Complexloos onder de mensen

“Het Instituut Permanent Mooi is er in geslaagd om het zeer zichtbare litteken in mijn achterhoofd (nav een vroegere haartransplantatie) goed te camoufleren via 3 sessies. Dank Janny om de aandacht te schenken aan de keuze van de juiste kleurpigmenten om een geslaagde camouflage te krijgen. Je ingreep laat me toe om opnieuw met kort geschoren haren complexloos onder de mensen te komen.”

J. uit Brussel
Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad.

Fantastisch. Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad. Bij de kapper zagen ze het ook meteen. De kapsters vonden het heel goed gedaan en waren verbaasd dat het er zo mooi bij stond omdat het pas gedaan was. Enkele van hun hebben het ook al laten doen en bij eentje is het helemaal mislukt.

Peggy

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.