Lashliner - linkeroog heeft lashliner- permanente make-up - ontdek de lashliner

Ontdek de lashliner – een stralende oogopslag ook voor jou

4 augustus 2023

Wat doet een lashliner voor jouw oogopslag en gemak

Ben je klaar om vaarwel te zeggen tegen gedoe met mascara of lijntjes tekenen met een potlood? Maar wil je wel genieten van een natuurlijk volle oogopslag? Maak kennis met de lashliner, permanente make-up die jouw ogen laat spreken en je gezicht een verbluffende uitstraling geeft.

De foto hierboven: links heeft al een lashliner, zie je het verschil?

En wacht, er is meer!

Bij Permanent Mooi hebben we een exclusieve actie tot 31 augustus 2023 ontvang je 20% korting op de totale behandeling, plus een gebruikelijke garantie van een half jaar. Lees verder en ontdek hoe je een prachtige oogopslag kunt bereiken!

Boek Nu en ontvang 20% Korting op  jouw lashliner!

Krijg een betoverende oogopslag met Lashliner. Profiteer van 20% korting tot 31 augustus 2023.

Boek nu!

Lashliner is een permanente make-up behandeling die je wimpers op een subtiele en natuurlijke manier benadrukt. Door middel van een nauwkeurige permanente make-up techniek worden er fijne, dunne lijntjes tussen je wimperhaartjes getatoeëerd, waardoor je ogen een volle en betoverende look krijgen.

Een groot voordeel is dat je nooit meer last hebt van uitgelopen mascara, de lashliner geeft je altijd die frisse en stralende blik, zelfs als je net uit bed komt! En je hebt er ruim 2 jaar plezier van. Misschien nog wel langer, een eyeliner kan soms wel 10 jaar mee gaan.

De lashliner behandeling

Jouw comfort en tevredenheid staan bij mij voorop. Ik neem de tijd om jouw wensen te bespreken voordat we aan de behandeling beginnen.

Na deze uitleg begint de transformatie van jouw oogopslag met een lashliner! Met uiterste precisie en hoogwaardige pigmenten worden de dunne lijntjes tussen je wimperhaartjes aangebracht. De volledige werkwijze lashliner is ongeveer vergelijkbaar met de werkwijze permanente make-up zoals ik dat vaak toepas.

Wil je weten of permanente make-up zetten pijn doet? Ik kan je verzekeren dat dat 100% meevalt. Bekijk het filmpje.

Een stralende oogopslag

Na de behandeling kun je jouw nieuwe stralende oogopslag bewonderen. Je zult versteld staan van het natuurlijke en verbluffende resultaat. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over haasten met mascara, maar geniet je altijd van die prachtige look. Na afloop krijg je instructies voor verdere verzorging thuis. Ook krijg je een doosje zalf mee.

Speciale actie voor de lashliner – 20% KORTING en een garantie van een half jaar

Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de lashliner en de voordelen ervan. Daarom alleen deze zomer de exclusieve actie tot 31 augustus 2023 met maar liefst 20% korting op de totale behandeling! Een kans die je niet wilt missen!

En het wordt nog mooier! Want je krijgt een gebruikelijke garantie van een half jaar. Zo kun je met een gerust hart genieten van je stralende oogopslag.

Ik maak gebruik van de korting / lashliner actie!

En dus boek ik NU online de behandeling

Van €475 voor €350 (hier is de korting af voor online boeken)

Goed om te weten

Let op: Deze actie geldt alléén wanneer de eerste behandeling is gepland voor 31 augustus 2023!

Deze behandeling bestaat uit 1 behandeling en een half jaar garantie.

Terug naar overzicht