"Een litteken is niet langer bepalend voor hoe je je voelt"

Wanneer medische tatoeage?

Voor wie of waarvoor is medische tatoeage bedoeld?

Medische tatoeage wordt vaak toegepast wanneer je littekens hebt die je wilt ‘wegwerken’. Medische tatoeage wordt ook wel medische cosmetica genoemd. De oneffenheden door littekens na operatie of ongeval worden gecamoufleerd met speciale technieken. Een veel voorkomende behandeling is die van tepel en tepelhoftatoeage na een borstoperatie door borstkanker.

Littekens kunnen bepalend zijn in je leven en doen iets met hoe je je voelt. Het kan ook een negatief effect hebben op je zelfvertrouwen. Littekens kunnen je zelfs belemmeren in het dagelijks functioneren.

Ik kan jou vrijwel pijnloos helpen

Een litteken retoucheer ik vrijwel pijnloos, met de verfijnde techniek en precisie-apparatuur worden littekens nagenoeg onzichtbaar gemaakt. Na een behandeling bekijk je het resultaat en je voelt je weer compleet en heel.

Pas als jij weer tevreden bent, ben ik dat ook. Dat is de grootste beloning!
Janny Hanegraaf

En die tevredenheid vind je terug in de reviews van blije cliënten.

Tepel en tepelhoftatoeage na borstoperatie

Een borstoperatie door kanker is een ingrijpende gebeurtenis en laat meestal littekens achter. Het kan dat je daardoor de tepel geheel of gedeeltelijk kwijtraakt. Het heeft voor veel vrouwen (en mannen) enorme impact om jezelf in de spiegel te zien zonder tepel of tepelhof. Natuurlijk weet je dat je nog steeds bent wie je bent, maar toch, het doet iets me je. Dan kan een tepel of tepelhoftatoeage jou een goed gevoel geven en het vrouwgevoel versterken. Meer over de tepel en tepelhoftatoeage vind je hier.

Na het overwinnen van kanker was dit de kers op de taart. Dankzij Janny voel ik me weer op en top vrouw.
C.V. uit M.

Litteken corrigeren na operatie of ongeval

Een operatie of ongeval kunnen nare littekens achterlaten die je leven tekenen. Een medische tatoeage op de plek van het litteken zorgt ervoor dat het litteken nauwelijks zichtbaar is. Met behulp van de verfijnde apparatuur en mijn specialisme kan ik de pigmenten nauwkeurig en gedetailleerd aanbrengen. Meer over littekens inkleuren vind je hier.

Specialist in medische tatoeage, ik creëer het 3D-effect

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van medische tatoeages. Ik gebruik meerdere kleuren en technieken en daarmee creëer ik een 3D-effect. Dat resultaat behaal ik onder andere door mijn gedetailleerde werkwijze en de verfijnde technieken die ik toepas. Doordat ik alleen gebruik maak van veilige en goedgekeurde pigmentatievloeistof krijg je een mooi en natuurlijk resultaat.

3D-effect ook voor vrouwen met kleine borsten

Optisch je borsten vergroten voorkomt een ingrijpende operatie. Deze ‘borstvergroting’ door inkleuren van tepels, wordt steeds vaker toegepast. Vooral jonge vrouwen komen bij Permanent Mooi. Jij kan persoonlijk ongemak ervaren omdat jij vindt dat te kleine borsten hebt. In het ergste geval bezorgt het een minderwaardigheidscomplex en ben je minder zelfverzekerd. Lees hier alle mogelijkheden over de optische borstvergroting. Persoonlijk vind ik dat iedereen een mooi lichaam heeft en dat iedereen tevreden mag zijn met hoe je eruit ziet. Jij bent uniek, maar soms wil je de natuur een handje helpen.

Analyse van de huid

Elke behandeling begint met een grondige analyse van de huid. Zo kan ik de juiste pigmentatiekleur bepalen. Het resultaat is dat het litteken díe kleur krijgt die in harmonie is met de omliggende huid en vergelijkbaar is met bijvoorbeeld de andere tepel. Bij tepel en tepelhoftatoeage lees je meer over de specifieke werkwijze. De werkwijze voor littekens vind je hier.
Ik werk nauw samen met diverse artsen en specialisten.

Deze film is gemaakt in 2019 daardoor is de informatie deels gewijzigd. Dat betreft de vergoeding. Daarnaast werk ik nu wel met tatoeage pigmenten voor tepels waardoor deze langdurig blijven zitten.

Permanent-MooiSpecialist Medische CosmeticaSpecialist Medische Cosmetica

Tepelhof
tatoeage

Heb je littekens rond de tepel of tepelhof of ben je door een ingrijpende operatie alles kwijtgeraakt? Ik help je met zorg en vakkundigheid.

Inkleuren van
littekens

In mijn praktijk kan ik de littekens nagenoeg pijnloos inkleuren, passend bij jouw lijf en jouw huidskleur.

Beeld van permanente make-up aanbrengen bij vrouw op lippen, door eigenaar van Permanent Mooi, Janny Hanegraaf
Permanente
make-up

Permanente make up ook wel PMU geeft comfort en zorgt ervoor dat je altijd straalt!

Over mij

Mijn werk als professional permanente make-up brengt alles samen: de liefde voor de mens, mijn creativiteit maar vooral mijn vakkundigheid. Leer mij kennen.