Permanente make-up verwijderen

Heb jij ooit permanente make-up gezet en is deze veranderd van kleur? Daar kun je nu wat aan doen, namelijk laseren van verouderde permanente make-up. Bij Permanent Mooi kan je nu ook permanente make-up verwijderen. Ooit heb je permanente make-up laten zetten en daar ben je achteraf helemaal niet blij mee. Of je hebt in een opwelling dit laten doen bij een specialist en je bent ontevreden.

Grijs geworden wenkbrauwen

Je hebt al langer plezier gehad van je permanente make-up en je ziet dat de kleur vervaagd. Jouw wenkbrauwen kunnen bijvoorbeeld grijs geworden zijn. Ik verwijder de verouderde en ook ‘mislukte’ permanente make-up. Ik heb speciale laserapparatuur waarmee ik snel en veilig de mislukte of verouderde permanente make-up

PMU verwijderen

PMU, zo wordt permanente make-up ook wel genoemd, is een cosmetische tatoeage voor bijvoorbeeld vollere wenkbrauwen, kleur in je lippen, eyeliner of lashliner. Ook wordt permanente make-up gebruikt voor medische doeleinden zoals littekens inkleuren, tepeltatoeage na borstreconstructie (borstkanker). Ook wordt PMU gebruikt voor het inkleuren van moedervlekjes of andere ontsierende plekjes op de huid.

Soms gaat het mis, is de permanente make-up verouderd en grijs of kom je terug op je keuze voor permanente make-up. Het liefst wil je dan de oude permanente make-up verwijderen. In dit blog lees je alles over de houdbaarheid van permanente make-up.

Permanent make-up specialist verwijdert oude permanente make-up?

Ik ben Janny Hanegraaf van Permanent Mooi, specialist permanente make-up. Ik breng uitsluitend permanente make-up en medische tatoeage aan, ik ben dus geen schoonheidsspecialiste. Dit doe ik nu ruim 16 jaar bij vrouwen en mannen. Soms komt iemand naar mijn praktijk met minder mooi gezette of verouderde permanente make-up. Je kan dit op een eenvoudige manier in mij praktijk laten verwijderen, waardoor de nieuwe PMU een veel mooier resultaat oplevert. Let op: dit geldt alleen voor de vestiging in Den Bosch!

Heb jij verouderde permanente make-up bijvoorbeeld wenkbrauwen die grijs, zalm of paars-blauw van kleur zijn geworden?

Wil jij het liefst weer een frisse look?

Onderneem vandaag actie en maak een afspraak voor een gratis adviesconsult

Permanente make-up vervaagt en kan dan grijs van kleur worden. De aangebrachte pigmenten ‘lopen’ onderhuids als ‘restjes’ dieper in de huid.

Kies je opnieuw voor permanente make-up? Dan is het beste resultaat gewaarborgd wanneer de verouderde permanente make-up wordt weg gelaserd wanneer deze de nieuwe ‘in de weg’ zit.

Permanente make-up verwijderen Voor
Permanente make-up verwijderen resultaat Na

Hoe werkt laseren van verouderde permanente make-up

Als je al jaren permanente make-up hebt, stapelen oude pigmenten zich op. De huid raakt verzadigd en dan kan je beter kiezen voor een opruiming met de laser. Daardoor is er weer ruimte om nieuwe haartjes te tekenen. De lichtere ondergrond zorgt voor dieptewerking en een mooi contrast van de nieuwe pigmenten. 

  • laseren van oude permanente make-up vrijwel pijnloos
  • een behandeling duurt slechts een paar minuten
  • dat is afhankelijk van de grootte van de te behandelen huid.

Het is mogelijk om direct na het laseren de nieuwe wenkbrauwen, eyeliner of ander permanente make-up te zetten.

Permanente make-up verwijderen

Kwaliteit en veiligheid

Ik vind kwaliteit en veiligheid heel erg belangrijk. Je laat niet zomaar iets in je gezicht doen. Ik bekijk de huid en bespreek wat jij wilt, wat jouw gewenste resultaat is. Dat kan met videobellen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk weten over het hoe en wanneer.

Is de permanente make-up nog behoorlijk zwart? Dan kan het zo zijn dat ik nog niet direct kan behandelen.

Laseren is als modder verwijderen. Modder op de vloer, nat maken, dan lost het zand op. Modder laten indrogen en je trapt erop, dan wordt de vlek een groot aantal kleine deeltjes. Zo werkt de laser ook. De permanente make-up wordt opgesplitst in kleine stukje die het lichaam kan opruimen.

Waarom kies je voor PMU of laseren permanente make-up bij Permanent Mooi

  • ruim 18 jaar ervaring permanente make-up en medische tatoeage
  • veilig PMU verwijderen
  • Ik werk met de geavanceerde lasertechniek om schade te voorkomen
  • specialist in PMU verwijderen én PMU zetten
  • huidspecialisten raden Permanent Mooi aan

Vroeger en nu

Vroeger gebruikte de permanente make-up specialist of heel ander materiaal en apparatuur dat minder precies aanbracht. Gelukkig is daar veel in veranderd. Er wordt ook veel scherper gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid.

Ik ga zorgvuldig te werk en laat niets onbespreekbaar
Janny Hanegraaf

Ik heb verouderde permanente make-up.

En wil het liefst een opknapbeurt

Ik maak nu een afspraak voor een gratis telefonisch adviesconsult

Oude permanente make-up zalm en paars-blauw van kleur

De verouderde PMU die zalmkleurig is geworden, kan waarschijnlijk meteen zonder laser opnieuw worden behandeld met pigmenten. 

Wenkbrauwen met verouderde permanente make-up die een paars-blauwe gloed hebben, daar is soms een combinatiebehandeling voor nodig. Eerst laseren en dan inkleuren of een corrigerende kleur gebruiken.

Oude permanente make-up is ook met correctievloeistof te verwijderen. Er worden zorgvuldig kleine stukjes huid verwijderd van wenkbrauwen, lippen of eyeliners. Deze behandeling wordt meestal een aantal keer herhaald.

Het blijft daarom belangrijk om eerst goed te beoordelen wat er precies nodig is. Er is geen behandeling hetzelfde. Het fijne is, dat het allemaal kan bij Permanent Mooi. En dus ook laseren van verouderde permanente make-up.

Ja, ik heb verouderde permanente make-up.

Dus wil ik graag persoonlijk advies.

Ik maak nu een afspraak voor een gratis telefonisch adviesconsult


Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.