Hoe kun je pigmentvlekken verwijderen?

Zichtbaar pigmentvlekken op handen, gezicht en hals

Permanent Mooi beschikt over goede technieken om je huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Fibroblasting is een andere naam voor plasmage en wordt gebruikt voor onder andere pigmentvlekken verwijderen, de ouderdomsvlekjes of bruine vlekjes in bijvoorbeeld je gezicht door te veel zon.

Het is geen kunst oud te worden, het is een kunst ermee te leven
Johann Wolfgang von Goethe

Waarom is huidverbetering tegenwoordig zo belangrijk?

Ouder worden, je merkt het aan je huid. Het eerste dat mensen zien wanneer ze naar je kijken, jouw gezicht, jouw uitstraling. Een gezicht met pigmentvlekken kan je onzeker maken. Bij het ouder worden zie je dat je huid minder zuiver is en ouderdomsvlekjes vertoont. Toch wil je ervoor zorgen dat de ander naar je kijkt en focust op jou, op wat je zegt. Niet op de afleidende vlekjes of rimpels. Op een natuurlijke manier kan je er iets aan doen, plasmage.

Wil jij pigmentvlekken verwijderen?

Boek dan nu online een gratis telefonisch consult, dan bespreken de mogelijkheden.

Boek dan nu online een gratis telefonisch consult!

Wat is plasmage en hoe werkt dat voor pigmentvlekken verwijderen?

Plasmage lift jouw huid, herstelt snel en het resultaat is verbluffend natuurlijk. Meer over plasmage ofwel fybroblasting vind je hier.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst bespreken we tijdens het telefonisch consult of plasmage geschikt is voor jouw pigmentvlekken verwijderen. Het liefst krijg ik vooraf van jou een foto zodat ik een passend advies kan geven. Beeldbellen kan natuurlijk ook.

Ten tweede bespreek ik met jou eventuele contra-indicaties.

Daarnaast vind je hier meer informatie over plasmage en hoe ik pigmentvlekken verwijder.

Pigmentvlekken voor behandeling Voor
Pigmentvlekken na behandeling Na

Wat is pigment?

Pigment is een huideigen kleurstof. Het geeft kleur aan je ogen, haar en bijvoorbeeld je huid. Er zijn speciale cellen in de huid die de stof melanine aanmaken, die bepaalt jouw kleur. Naast de kleurbepalende functie die pigmentcellen hebben, beschermen ze ook de huid tegen de schadelijke straling zoals UV.

Pigment

  • geeft jouw huid kleur
  • beschermt tegen de zon
  • en de aanmaak daarvan, kan worden verstoord en opeenhopen door onder andere Uv-straling

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Je huid wordt bruin na het zonnebaden en in eerste instantie is dat een beschermende reactie tegen Uv-straling. Daarnaast weten we dat zonder bescherming in de zon zitten, schadelijk is voor de huid. Bovendien weten we dat te lang en te vaak zonnebaden erg schadelijk is voor onze totale gezondheid.  Bij de huid  is het effect van onbeschermd en te lang zonnebaden opeenhoping veroorzaken van pigment. Dat veroorzaakt vlekken bijvoorbeeld in je gezicht, hals en handen.

Ik wil meer weten over pigmentvlekken verwijderen!

Daarom boek ik een gratis telefonisch consult

Ik stuur direct een foto en / of maak online een afspraak

Stuur een foto en / of maak online een afspraak

Een behandeling bij Permanent Mooi geeft

  • meer energie
  • een gezondere uitstraling
  • zelfvertrouwen
  • heel veel gemak, je hoeft niet meer bij te werken met crèmes

Als je eerst meer informatie wilt over Permanent Mooi, kijk dan nog even verder, lees de reviews of schrijf je in voor de nieuwsmail, dan mis je niets.

Ja! Ik schrijf mezelf in voor de nieuwsmail

Ik meld mij aan!


Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.