Wat is mogelijk op het gebied van huidverbetering?

Lees hier meer over de mogelijkheden voor huidverbetering en huidverstrakking. In de loop van jaren heeft je huid veel te verduren. Tijdens verschillende fasen in je leven verandert je huid. Zwangerschap, ouder worden, maar ook uv-straling en andere invloeden van buitenaf maken dat je huid in elasticiteit afneemt. Ziekten zoals vitiligo en alopecia of andere pigmentverstoringen kunnen aanleiding zijn om iets eraan te doen.

Camouflage van onder andere vitiligo valt onder medische tatoeage. Ook alopecia kan je camoufleren door haartjes te tekenen, dat is permanente make-up ofwel cosmetische tatoeage. Striae is te camoufleren met permanente make-up of kleine lokale plekjes met plasmage.

Camouflage

Lees meer

Striae

Lees meer

Pigmentvlekken

Lees meer

Verstrakking van kin, buik en verminderen striae

Een crème en een goede verzorging, daar begint het vaak mee als je jong bent. Zodra de leeftijd oploopt merk je dat de rimpels toenemen, pigmentvlekken ontstaan en je ziet bijvoorbeeld witte striemen op benen, billen, buik. Jij wilt behoud van je uitstraling en vooral dat je eruit ziet zoals je je voelt. Eenvoudig huidveroudering een halt toe te roepen, terugdringen en uit te stellen op een natuurlijke manier, het is mogelijk met plasmage.

Wat is plasmage?

Plasmage lift de huid zonder operatie. Je herstelt snel, ongeveer 7 dagen. Het resultaat van plasmage is zeer effectief en natuurlijk. Deze techniek, plasmage ofwel fybroblasting, wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld correctie van afhangende oogleden of verminderen van kraaienpootjes en andere rimpels.

Het gaat er niet om steeds jonger eruit te zien, het gaat erom om er steeds beter uit te zien
Janny Hanegraaf

Wil jij meer informatie?

Dan kies je een moment voor jezelf en plan je een telefonisch consult.

Boek dan nu online een gratis telefonisch consult!

Werkwijze plasmage

1 – telefonisch consult

Als eerste kijk ik tijdens het telefonisch consult via beeldbellen of plasmage geschikt is. Ook bespreken we eventuele contra-indicaties. Bij Permanent Mooi worden alleen nog kleine oppervlakken met plasmage behandeld.

2 – de behandeling – reiniging

Vlak voor de behandeling wordt de huid gereinigd en afgetekend.

3 – de behandeling start

Vervolgens wordt met de plasmapen puntsgewijs op de huid energie afgegeven. Er wordt energie afgegeven aan de huid, dat lijkt op een gecontroleerde mini-bliksemschicht. Die energieafgifte zorgt lokaal voor veel warmte waardoor de huidvezels samentrekken. De energie wordt puntsgewijs en doelgericht afgegeven aan de huid.

4 – instructie en verzorgingspakket

Na afloop van de behandeling krijg je duidelijke instructies voor de verzorging. Jouw huid is na de behandeling kwetsbaar en ziet roze van kleur (nadat de korstjes eraf zijn gevallen). Je krijgt een verzorgingspakket mee. Een goede verzorging is belangrijk voor een goed herstel van de huid. En dit is óók van belang ter voorkoming van complicaties door UV-straling en andere invloeden van buitenaf. Na 2 maanden ga je het verchil ervaren door toename van collageen.

Nabehandeling

Mogelijk is 1 behandeling onvoldoende. Een volgende behandeling wordt eventueel na 6 tot 8 weken ingepland.

Plasmage is

  • geschikt voor huidverbetering lokaal
  • een mogelijke ondersteuning voor striae
  • een natuurlijke huidverbetering door aanmaak collageen

Bij Permanent Mooi worden alleen kleine oppervlakken huid behandeld met plasmage. Het is daarom verstandig om vooraf een gratis telefonisch consult te boeken. Om teleurstelling te voorkomen.

Huidverbetering voor behandeling Voor
Huidverbetering na behandeling Na
dit is een afbeelding buik vrouw voor behandeling striae met plasmage Voor
dit is de buik van een vrouw na de behandeling, resultaat van plasmage is verdwijnen striae Na
Litteken op achterhoofd man behandeling, dermopigmentatie, dermatografie, medische tatoeage, inkleuren van littekens Voor
Litteken op achterhoofd man behandeling, dermopigmentatie, dermatografie, medische tatoeage, inkleuren van littekens Na
Huidverbetering voor behandeling Voor
Huidverbetering na behandeling Na
dit is een beeld van 2 ogen, De ene is behandeld met plasmage Voor
dit is een beeld na de plasmage na een langere periode van herstel Na
Huidverbetering voor behandeling Voor
Huidverbetering na behandeling Na

Het proces van huidveroudering – collageen neemt af

Zo rond je dertigste begint het zichtbaar te worden, de huidveroudering. Dat is een normaal proces en hoort bij het ouder worden. De afbraak van collageen en elastinevezels neemt toe. Helaas gaat de afbraak sneller dan de aanmaak van deze stoffen en dat veroorzaakt huidverslapping. De huid zakt, vet neemt af met als gevolg dat er in de huid fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

De snelheid van huidveroudering is afhankelijk van een aantal factoren zoals

  • blootstelling aan de zon, zonnebank
  • familie en erfelijke aanleg
  • roken, drugs en alcoholgebruik
  • voeding
  • luchtverontreiniging

Daarnaast verandert de botstructuur. Net zoals bij de ruggengraat, je wordt kleiner naar mate de tijd verstrijkt. En die verandering vindt ook plaats bij de kaken en jukbeenderen. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat je uitstraling verandert.

Jij weet wat je wilt!

En je bespreekt graag de mogelijkheden tijdens een gratis telefonisch consult.

Stuur een foto en / of maak online een afspraak

Er is meer mogelijk voor huidverbetering – injectables

De stevigheid van de huid neemt af naarmate je ouder wordt. Er ontstaan rimpels zoals kraaienpootjes en een denkfrons tussen de wenkbrauwen. Rimpels verminderen en nog diepere rimpels voorkomen is mogelijk met verschillende injecties om de huid te vullen en te verstrakken. Ze verzachten jouw gelaatstrekken en geven een ontspannen uitstraling.

Wat kan je zelf doen om de huid gezond te houden

Houd je huid gezond! En dat begint met een goede verzorging. Ook wanneer je een behandeling hebt gehad bij Permanent Mooi.

Een goede verzorging van je huid, dat begint al jong. Goed smeren en regelmatig smeren met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.  Dat doe je als ouder of verzorger zodra ze buiten spelen, in het water spelen of op een mooie zonnige dag.

Zorg voor een goede en gezonde voeding. Indien nodig kun je extra voedingssupplementen slikken om de huid te ondersteunen en voor het innemen van voldoende vitaminen en mineralen die je huid helpen gezond te blijven.

Na een behandeling bij Permanent Mooi adviseer ik altijd goed te beschermen tegen de zon, dat houdt de permanente make-up langer mooi.

Om de huid in conditie te houden en beschadiging door UV A en UV B straling te voorkomen kun je het beste ofwel te veel zon vermijden of een beschermende zonnebrandcrème te gebruiken. Je leest er alles over in het blog.

Herstel van een plasmage behandeling

Ja! Ik schrijf me nu in voor de nieuwsmail

Dan ben ik op de hoogte van alle aanbiedingen

Ik meld mij aan!


Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.