Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!

Permanente make-up lippen

‘Volle, mooie symmetrische lippen om te zoenen’

Permanent Mooi creëert sensuele lipliners, full lips en shaded lips middels permanente make-up. Met permanente make-up lippen komt je hele gezicht meer in harmonie. Je vriendinnen zien dat je er mooi uitziet, maar niet waardoor. Dat krijg je door de natuurlijke uitstraling van onze permanente make-up lippen.

Permanente make-up lippen bestaan uit lipliner, full lips en shaded lips die de lippen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.

Lipliner

Met een lipliner krijgen vage en dunne lippen weer vorm en volume. Je ziet er meteen jaren jonger uit.

Full lips

De contouren en de invulling van de lip worden volledig in dezelfde kleur gepigmenteerd.

Lippenstift aanbrengen is verleden tijd!

Shaded lips

De contouren van de lip worden hertekend en het pigment wordt ‘uitgeschaduwd’ om een overgang te creëren van de pigmentkleur naar de eigen lipkleur.

Er zijn twee behandelingen nodig. Waarom is dat?

Het pigment wordt aangebracht in de lederhuid; dit is de zone tussen het bindweefsel en opperhuid. Aangezien de opperhuid zich om de 28 dagen vernieuwt, gaat een deel van de kleur verloren. Daarom is het nodig een 2e nabehandeling/retouche te doen om de kleur en vorm te optimaliseren.
Dit doen we na minimaal 4 weken en maximaal 12 weken en bestaat uit het opfrissen van de kleur of het aanbrengen van dikkere lijntjes en eventueel meer donkere bijtinten.

De nabehandeling is inbegrepen in de kostprijs van de 1e behandeling.

Klik hier voor de voor en na foto’s!