Permanente make-up voor jouw lippen

Vollere lippen om te zoenen! Met PMU

Wil jij weer vollere lippen, meer kleur of een tikje sensuelere lippen? Dat kan met PMU. Wanneer je ouder wordt verlies je kleur, want de doorbloeding van je lippen neemt af. Ben je in de overgang? Dan worden ze ook nog eens minder vol en dunner. Met permanente make-up krijgen je lippen weer kleur, om te zoenen!

Kies bijvoorbeeld voor een sensuele lipliner, full lips of shaded lips. Met PMU komen je lippen beter uit en het brengt je hele gezicht in balans. En het mooie is, je vriendinnen zien dat je er mooi uitziet, maar niet waardoor. Ik zorg ervoor dat je je natuurlijke uitstraling behoudt.

Voor behandeling Permanente Make Up Voor
Na behandeling Permanente Make Up Na
Lipliner

Met een lipliner krijgen vage, dunne lippen weer vorm en volume. Je ziet er meteen jaren jonger uit.

Full lips

De contouren en de invulling van de lip worden volledig in dezelfde kleur gepigmenteerd. Lippenstift aanbrengen is verleden tijd!

Shaded lips

De contouren van de lip worden hertekend en het pigment wordt ‘uitgeschaduwd’ om een overgang te creëren van de pigmentkleur naar de eigen lipkleur.

Werkwijze

Eerst teken ik je lippen in potlood, zodat je kan zien hoe het resultaat wordt. Zodra we allebei tevreden zijn met het voorbeeld ga ik aan de slag.
Dat geeft een nóg natuurlijker resultaat en heb jij de lippen die je wenst. Lees meer over de werkwijze in mijn praktijk.

Meer weten

Als je meer wilt weten of vrijblijvend advies wilt, neem dan contact met mij op. Kies je liever voor een eyeliner of vollere wenkbrauwen? Ook dan kan bij Permanent Mooi, ik ben specialist PMU en geen schoonheidsspecialiste. Je bent bij mij in goede handen.

Klik hier voor de voor en na foto’s!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw