Permanente make-up lippen

Vollere lippen om te zoenen! Met PMU

De lippen zijn vaak het middelpunt van aandacht. Naast de ogen en de wenkbrauwen, die spreken boekdelen. Maar de kracht van mooie volle lippen kan je hele uitstraling transformeren. De mooie technieken voor permanente make-up lippen zijn er steeds meer mogelijkheden om jou die lippen te creëren en permanent te maken. Welkom in de wereld van permanente make-up voor lippen, waar shaded lips en permanente lipliner de sterren van de show zijn.

De oude beschavingen zochten al naar allerlei mogelijkheden om de lippen voller te maken en de uitstraling te accentueren. En nu doen we dat nog, met lippenstift, lipgloss, alle kleuren kun je kiezen. Maar hoe mooi is het om wakker te worden, te sporten en te drinken en eten zonder kleur en volumeverlies van je lippen? Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is dan een uitkomst. Het is een geweldige manier om jouw eigen natuurlijke kenmerken te versterken en te benadrukken, met zoveel gemak.

Wil jij weer vollere lippen, meer kleur of een tikje sensuelere lippen?

Dat kan met permanente make-up ofwel PMU. Met permanente make-up krijgen je lippen weer kleur, om te zoenen!

Boek nu een gratis telefonisch consult

Lippen voor behandeling PMU Voor
Lippen na behandeling PMU permanente make up lippen Na

Lipliner

Lipliner, een lijntje om de lippen die liften jouw lippen, vergroten en geven je zelfs een stralende glimlach. Nu is het geen trend, lang gelden kon je niet zonder. In mijn praktijk Permanent Mooi kijk ik altijd wat bij je past en hoe we de PMU lippen duurzaam kunnen aanbrengen, zonder mee te gaan met alle modetrends. Stel je eens voor dat je inderdaad permanent mooie volle lippen hebt? Wat als je die perfecte, gedefinieerde lippen permanent zou kunnen hebben?

Shaded Lips

De natuurlijke overgang tussen de kleur van onze lippen en onze huid is subtiel en zo belangrijk voor een evenwichtig en symmetrisch uiterlijk. Dit is waar de techniek van shaded lips om de hoek kot kijken. Shaded lips, ook wel bekend als ombre lips, is een meesterwerk van kleurschakeringen, hierdoor wordt diepte gecreëerd. Het is om die reden alleen al een prachtig alternatief voor lippenstift. Shaded lips worden ook wel full lips genoemd.

Bij shaded lips wordt het pigment op een unieke manier aangebracht, waarbij de kleur geleidelijk vervloeit van donkerder aan de randen naar lichter in het midden van de lippen. Dit creëert niet alleen een prachtig 3D effect, maar zeker ook een natuurlijke look van mooie volle lippen. Ik kijk wat bij jou past en let op de gewenste intensiteit. Jouw subtiele dagelijkse look of een meer gedurfde look, het kan allemaal bij Permanent Mooi.

Ik weet wat ik wil en gun mezelf volle lippen!

Ik ken de voordelen en boek een behandeling met nog eens €30 korting!

Ik boek nu

Werkwijze

Elke behandeling permanente make-up of medische tatoeage heeft een eigen techniek, daar komt vakmanschap, specialisme en precisie bij kijken. Dus ook voor permanente make-up lippen. De behandeling start met een uitgebreide intake, waarbij jouw wensen en verwachtingen worden besproken. Ik kijk ook naar de natuurlijke lipvorm, kleur en jouw gezicht om een op maat gemaakt behandeling te creëren dat de beste resultaten oplevert.

Pas wanneer we allebei tevreden zijn met het ontwerp, start ik de behandeling, of het nu gaat om een permanente lipliner of shaded lips, alles wordt zorgvuldig besproken.

Bij shaded lips wordt de kleurtechniek toegepast met behulp van speciale apparatuur en naalden. Voor mij komt mijn creativiteit en mijn kunstzinnig oog goed van pas. Deze techniek vereist een uitstekend begrip van kleurentheorie en dieptetechniek om een perfect natuurlijk effect te bereiken.

De impact van permanente lipmake-up

Een van de meest opvallende voordelen van permanente make-up voor lippen, inclusief lipliners en shaded lips, is de impact op het zelfvertrouwen. Lippen zijn prominent aanwezig. Door de tekenen van ouder wordt de kleur van lippen minder en ze worden ook smaller. Dan is PMU een permanente oplossing om een blijvend een krachtige indruk achter te laten. Door de lippen op natuurlijke wijze te versterken en te verbeteren, kan je jezelf mooi en zelfverzekerd voelen.

Deze permanente make-up is super handig voor mensen die vaak sporten of waarbij lippenstift gemakkelijk uitloopt in de lijntjes om de mond. Of het nu gaat om sporten, zwemmen of gewoon ontspannen zonder zorgen te maken over vlekken of vervaging, permanente make-up biedt langdurige schoonheid en gemoedsrust.

Vorm en kleur lippen in balans

De balans tussen vorm en kleur voor lippen zijn twee elementen die samen zorgen voor symmetrie en accentueren van natuurlijke schoonheid. Lippen zijn prachtig en worden extra mooi en werken aantrekkelijk na een permanente make-up behandeling.

Permanente lipliners leggen de basis door de contouren van de lippen. Je lippen lijken voller en jeugdig. En het kan ook asymmetrie corrigeren voor een stralende glimlach.

Shaded lips maakt net even dat beetje verschil in vollere lippen met veel dieptewerking. Jouw gezicht als geheel krijgt een boost en dus ook jouw uitstraling en zelfvertrouwen.

Permanent Mooi opent een deur voor jou om jouw lippen te voorzien van permanente make-up voor de tijdloze schoonheid. Mijn jarenlange ervaring als professional en specialist cosmetische en medische tatoeage kunnen geruststellend werken voor je. Want je laat niet zomaar iemand aan je gezicht werken.

Meer weten

Als je meer wilt weten of vrijblijvend advies wilt, neem dan contact met mij op. Kies je liever voor een eyeliner of vollere wenkbrauwen? Ook dan kan bij Permanent Mooi, ik ben specialist PMU en geen schoonheidsspecialiste. Je bent bij mij in goede handen.

Klik hier voor de voor en na foto’s!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.