Wenkbrauwen tatoeëren Den Bosch

Jij wilt permanente make-up, oftewel PMU voor je wenkbrauwen in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld wanneer je woont in Rosmalen, St. Michielsgestel, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Udenhout of Schijndel. Dan ben je bij Permanent Mooi op het juiste adres om je wenkbrauwen te laten tatoeëren. Mijn naam is Janny Hanegraaf eigenaar van Permanent Mooi, gevestigd in onder andere Den Bosch. PMU voor je wenkbrauwen bij Permanent Mooi is bereikbaar met openbaar vervoer, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Den Bosch. Hartje centrum!

Ik heb de beste opleidingen gevolgd en gebruik uitsluitend perfecte, moderne apparatuur en technieken voor het zetten van PMU . Daarnaast gebruik alleen goedgekeurde pigmenten voor al mijn behandelingen. Een behandeling doe ik bijvoorbeeld met behulp van microblading. De microbladingtechniek is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar en mensen met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat en mooie wenkbrauwen die passen bij je gezicht.

Voor behandeling Permanente Make Up Voor
Na behandeling Permanente Make Up Na

Je wenkbrauwen zijn zeer belangrijk voor je uitstraling. Word je een dagje ouder? Dan worden de wenkbrauwen korter en dat geeft vaak een verdrietige indruk. Ben je in de overgang? Dan worden je wenkbrauwen ook nog eens minder vol. En omdat de wenkbrauwen zo belangrijk zijn voor je frisse look ga ik altijd zorgvuldig te werk, zo blijft jouw uitstraling ook écht de jouwe. Ik zorg voor symmetrie en zoek passende kleuren, voor balans in je gezicht.

Woon je in de omgeving van Den Bosch? De reisafstand vanaf Oosterhout is ongeveer 30 minuten. Ook vanaf Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel, Uden of bijvoorbeeld Veghel is de reisafstand binnen een half uur. De praktijk ligt in de buurt van het Centraal Station Den Bosch (10 minuten loopafstand).

GGD vergunning

Je vindt me in de GGD database en dat houdt in dat mijn praktijk voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen. Ik vind het belangrijk dat je veilig wordt geholpen en dat je weer blij in de spiegel kijkt na een behandeling.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU

Ik ben specialist en doe al ruim 15 jaar uitsluitend permanente Make-up en medische tatoeages aanbrengen. Daarom ben je bij Permanent Mooi bij een professional op het gebied van PMU, ik ben geen schoonheidsspecialiste. Ook voor vollere lippen of een eyeliner. En verder kun je terecht bij mij voor een medische tatoeage:

Nieuwsgierig geworden?

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten wat permanente make-up of medische tatoeage voor je kan doen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch consult. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Schrijf je nu in de permanent mooie tips!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw