Wenkbrauwen tatoeëren Den Bosch

Jij wilt permanente make-up voor wenkbrauwen. Dat wordt ook wel PMU voor wenkbrauwen genoemd. In de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld wanneer je woont in Rosmalen, St. Michielsgestel, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Udenhout of Schijndel, ben je bij Permanent Mooi op het juiste adres om je wenkbrauwen te laten tatoeëren. Mijn naam is Janny Hanegraaf eigenaar van Permanent Mooi, gevestigd in onder andere Den Bosch. Permanent Mooi is heel gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Den Bosch. Hartje centrum!

Ik heb de beste opleidingen gevolgd en gebruik uitsluitend perfecte, moderne apparatuur en technieken voor het zetten van PMU voor onder andere dunner geworden en ongelijke wenkbrauwen. Daarnaast gebruik alleen goedgekeurde pigmenten voor al mijn behandelingen. Een behandeling doe ik bijvoorbeeld met behulp van microblading. De microbladingtechniek voor PMU wenkbrauwen is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar en mensen met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat en mooie wenkbrauwen die passen bij je gezicht.

Dit is een afbeelding van voor een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi Voor
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben permanente make-up, door Permanent Mooi Na

Je wenkbrauwen zijn zeer belangrijk voor je uitstraling. Word je een dagje ouder? Dan worden de wenkbrauwen korter en dat geeft vaak een verdrietige indruk. Ben je in de overgang? Dan worden je wenkbrauwen ook nog eens minder vol. En omdat de wenkbrauwen zo belangrijk zijn voor je frisse look ga ik altijd zorgvuldig te werk, zo blijft jouw uitstraling ook écht de jouwe. Ik zorg voor symmetrie en zoek passende kleuren, voor balans in je gezicht, zodat dunnere en ongelijke wenkbrauwen voor jou niet meer van toepassing zijn.

Woon je in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld Oosterhout? Dan is de reisafstand gemiddeld 30 minuten. Dat geldt ook voor Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel, Uden of bijvoorbeeld Veghel.

Permanente make-up voor wenkbrauwen die dunner worden

Heb je dunne wenkbrauwen of ongelijke wenkbrauwen die onregelmatig ‘gevuld’ zijn of asymmetrisch zijn geworden? Je kunt er iets aan doen, permanent. Wat jij wilt is er stralend uit zien, elke dag weer. Dan behoren opmerkingen zoals of je moe of chagrijnig bent terwijl je je helemaal niet zo voelt, echt tot verleden tijd. Hoe fijn is dan de oplossing PMU voor wenkbrauwen. Door jouw wenkbrauwen te tatoeëren in Den Bosch wordt je dichtbij huis geholpen in een kleinschalige praktijk.

Wil jij jouw wenkbrauwen tatoeëren in Den Bosch?

Dan ben je

  • bij Permanent Mooi Den Bosch op het goede adres
  • af van gepruts in de ochtend
  • ben je altijd op je mooist!

Ik boek nu online een gratis telefonisch consult

Voordelen tatoeëren wenkbrauwen

Er zijn vele voordelen voor tatoeëren van wenkbrauwen te noemen. Het bespaard tijd, je hoeft ’s morgens niet jouw wenkbrauwen bij te tekenen. Door de dag heen blijven je wenkbrauwen mooi, je behoudt je uitstraling. Ook wanneer je aan het sporten bent, aan het strand ligt te zonnebaden (zweten) of in het zwembad je baantjes trekt. Permanente make-up is waterbestendig, hoe mooi is dat. Let op: blijf wel goed smeren, dan gaat je permanente make-up langer mee. Een ding is zeker, met permanente make-up voor je wenkbrauwen voel je je zelfverzekerd. 

Zijn er ook nadelen aan technieken zoals powder brow ofwel ombre brows

Een behandeling voor powder brow kan langer duren dan bijvoorbeeld de techniek microblading. Maar powder brows heeft veel voordelen, het geeft bijvoorbeeld natuurlijke en gepoederde look. Raadpleeg voor meer informatie over onder andere nadelen poederwenkbrauwen of wat permanente make-up eigenlijk is de Veelgestelde vragen.

Wenkbrauwen tatoeëren door een specialist in Den Bosch?

Ja dat wil ik!

Ik boek nu online de behandeling en ontvang €30 korting

GGD vergunning

Je vindt me in de GGD database en dat houdt in dat mijn praktijk voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen, zoek de praktijk op in de database voor tatoeëren wenkbrauwen Den Bosch. Ik vind het belangrijk dat je veilig wordt geholpen voor tatoeëren van wenkbrauwen, PMU Den Bosch is er ook voor andere behandelingen, dat je weer blij in de spiegel kijkt na een behandeling.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU

Ik ben specialist en doe al ruim 15 jaar uitsluitend permanente make-up, zoals PMU voor wenkbrauwen, maar ook andere tatoeages, zoals medische tatoeages. Daarom ben je bij Permanent Mooi bij een professional op het gebied van PMU, ik ben geen schoonheidsspecialiste. Ook voor vollere lippen of een eyeliner.

Vergelijk de huid met papier- wat zegt dat over wenkbrauwen tatoeëren

Stel je eens voor: je huid is als papier en heeft veel te verdragen. Een papiertje verkreukelen? Dan krijg je het lang zo glad niet meer als het was, wat je ook doet. Die kreukels blijven erin. Zo is het ook met de huid. Daarbij komt, met het ouder worden wordt deze wat losser dunner en minder stabiel. Als ik teken met inkt op een wc-papiertje loopt de tekening uit, door het zachte papier heen. Dat geldt ook voor de oudere en rijpere huid en dus is zorgvuldig werken aan jouw PMU voor bijvoorbeeld wenkbrauwen erg belangrijk. Met zorgvuldige technieken breng ik de kleuren aan. Zo wordt de kans op trauma in de huid, ook bij de ouder wordende huid, zeer klein.

Nieuwsgierig naar PMU wenkbrauwen in Den Bosch

Wil je weten wat permanente make-up of cosmetische tatoeage Den Bosch voor je kan doen, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch consult. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Jij hebt dan ook de gelegenheid om jouw vragen te stellen. We maken kennis en ik vertel je alles wat je wilt weten over PMU voor je wenkbrauwen.

Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS telefonisch consult.

Wil je een idee krijgen van de ervaringen van andere vrouwen? Neem dan eens een kijkje bij de reviews of de voor en na beelden. Een review zegt zoveel en helpt jou wellicht een keuze te maken.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsmailing.

Schrijf je nu in de permanent mooie tips!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.