Wenkbrauwen tatoeëren in Den Bosch

Jij wilt permanente make-up voor wenkbrauwen. Dat wordt ook wel PMU voor wenkbrauwen genoemd. In de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld wanneer je woont in Rosmalen, St. Michielsgestel, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Udenhout of Schijndel, ben je bij Permanent Mooi op het juiste adres om je permanente make-up wenkbrauwen tatoeëren in Den Bosch. Permanent Mooi is heel gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Den Bosch. Woon je in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld Oosterhout? Dan is de reisafstand gemiddeld 30 minuten. Dat geldt ook voor Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel, Uden of bijvoorbeeld Veghel.

Mijn naam is Janny Hanegraaf, permanente make-up specialist bij Permanent Mooi. Alle gevolgde opleidingen zoals permanente make-up en medische tatoeage, maar ook andere huid verbeterende behandelingen, zijn gericht op jouw wil blij te laten kijken in de spiegel.. Daarvoor gebruik ik uitsluitend moderne apparatuur en voor het zetten van permanente make-up gebruik ik veilige technieken. Ook gebruik ik goedgekeurde pigmenten voor al mijn behandelingen. Een behandeling permanente make-up wenkbrauwen doe ik bijvoorbeeld met behulp van microblading.

Dit is een afbeelding van voor een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi Voor
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben permanente make-up, door Permanent Mooi Na

Wenkbrauwen, ouder worden en uitstraling

Je wenkbrauwen zijn super belangrijk voor je uitstraling. Als je ze niet meer hebt of wanneer wenkbrauwen korter zijn geworden, geeft vaak een verdrietige indruk. Ben je in de overgang? Dan worden je wenkbrauwen minder vol. Die behoren vanaf nu tot de verleden tijd met permanente make-up wenkbrauwen.

Permanente make-up voor wenkbrauwen die dunner worden

Heb je dunne wenkbrauwen of ongelijke wenkbrauwen die onregelmatig ‘gevuld’ zijn of asymmetrisch zijn geworden? Je kunt er iets aan doen, permanent. Wat jij wilt is er stralend uit zien, elke dag weer. Dan behoren opmerkingen zoals of je moe of chagrijnig bent terwijl je je helemaal niet zo voelt, echt tot verleden tijd. Hoe fijn is dan de oplossing PMU voor wenkbrauwen. Door jouw wenkbrauwen te tatoeëren in Den Bosch wordt je dichtbij huis geholpen in een kleinschalige praktijk.

Wil jij jouw wenkbrauwen tatoeëren in Den Bosch?

  • bij Permanent Mooi Den Bosch ben je op het goede adres
  • praktijk met GGD-vergunning
  • persoonlijk en veilig

Ik boek nu online een gratis telefonisch consult

Voordelen tatoeëren wenkbrauwen

Er zijn veel voordelen voor permanente make-up wenkbrauwen. Het bespaard tijd, je hoeft ’s morgens niet jouw wenkbrauwen te tekenen. Door de dag heen blijven je wenkbrauwen mooi. Ook wanneer je aan het sporten bent, aan het strand ligt te zonnebaden of in het zwembad je baantjes trekt.

TIP Blijf goed smeren, dan gaat je permanente make-up langer mee.

Zijn er ook nadelen aan andere technieken zoals powder brows

Een behandeling voor powder brow, ook wel ombre genoemd kan langer duren dan bijvoorbeeld microblading. Maar powder brows heeft veel voordelen, het geeft een natuurlijke en gepoederde look. Lees meer over powder brows en deze techniek.

Wenkbrauwen tatoeëren Den Bosch?

Ja dat wil ik!

Ik boek nu online de behandeling en ontvang €30 korting

GGD vergunning

Je vindt me in de GGD database en dat houdt in dat mijn praktijk voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen, zoek de praktijk op in de database voor tatoeëren wenkbrauwen Den Bosch. Ik vind het belangrijk elke behandeling veilig uit te voeren. Voor jouw veiligheid en perfecte resultaat.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU

Ik ben specialist en doe al ruim 19 jaar uitsluitend permanente make-up, zoals PMU voor wenkbrauwen, maar ook andere tatoeages, zoals medische tatoeages. Daarom ben je bij Permanent Mooi bij een professional op het gebied van PMU, ik ben geen schoonheidsspecialiste.

Vergelijk de huid met papier- wat zegt dat over wenkbrauwen tatoeëren

Stel je eens voor: je huid is als papier en heeft veel te verdragen. Een papiertje verkreukelen? Dan krijg je het lang zo glad niet meer als het was, wat je ook doet. Die kreukels blijven erin. Zo is het ook met de huid. Daarbij komt, met het ouder worden wordt deze wat losser dunner en minder stabiel. Als ik teken met inkt op een wc-papiertje loopt de tekening uit, door het zachte papier heen. Dat geldt ook voor de oudere en rijpere huid en dus is zorgvuldig werken aan jouw PMU voor bijvoorbeeld wenkbrauwen erg belangrijk. Met zorgvuldige technieken breng ik de kleuren aan. Zo wordt de kans op trauma in de huid, ook bij de ouder wordende huid, zeer klein.

Wat doet een mooie wenkbrauw voor jou

Wil je weten wat permanente make-up of cosmetische tatoeage Den Bosch, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch consult. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Jij hebt dan ook de gelegenheid om jouw vragen te stellen. We maken kennis en ik vertel je alles wat je wilt weten.

Maak een afspraak voor een GRATIS telefonisch consult

Medische tatoeage bij Permanent Mooi

Bekijk ook de reviews of de voor en na beelden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws.

Schrijf je nu in de permanent mooie tips!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.