Powder Brows

Powder Brows is een mooie naam voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. En daarvoor kun je terecht bij Permanent Mooi. Een Powder Brow wordt ook wel Ombré genoemd. Powder Brows krijg je door het toepassen van een speciale techniek waarbij je ‘pixels’ tekent tussen de bestaande haartjes.

Maak online een afspraak voor jouw Powder Brows of bel me voor persoonlijk advies ➡️ 06 13 22 31 31

Ruim 15 jaar ervaring, bij Janny Hanegraaf ben je in getrainde handen voor Powder Brows

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en ook Powder Brows en medische tatoeages. Meer dan 1000 klanten gingen je voor! Met zorg breng ik subtiel powder brows aan. Ik let daarbij op wat jij wilt en hoe jij het wilt, zo straal jij weer uit wie je werkelijk bent. Je bent bij mij in goede handen, dat vind je terug in de tevredenheid van mijn klanten. In mijn praktijk worden uitsluitend behandelingen uitgevoerd voor permanente make-up, zoals powder brows en medische tatoeages. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent en wanneer we samen stralend jouw spiegelbeeld bewonderen.

Hoe worden Powder Brows eigenlijk aangebracht?

Powder Brows breng ik aan op de huid met een dun naaldje, ik creëer een schaduweffect door de ‘pixels’ van de juiste kleuren dicht bij elkaar of juist iets meer uit elkaar aan te brengen. Met dat dunne naaldje breng ik subtiel de pigmenten in de huid aan. Ik creëer een 3D-effect, het schaduweffect waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Jij krijgt jouw natuurlijke uitstraling terug. De Powder Brow techniek is ideaal voor het maskeren van kale plekjes in jouw wenkbrauwen.

Voor behandeling Permanente Make Up Voor
Na behandeling Permanente Make Up Na

Vooraf bespreek ik met de klant de wensen over de vorm, kleur en intensiteit. Daar neem ik ruim de tijd voor. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij het uiteindelijke resultaat.

Permanent Mooi – jouw specialist voor permanente make-up én medische tatoeage

Wil je meer weten over het gemak van een permanente eyeliner. wenkbrauwen of permanent mooie lippen? Ook daarvoor kun je bij Permanent Mooi terecht.

Naast Powder Brows oftewel Ombré, kun je ook voor microblading voor wenkbrauwen en andere behandelingen permanente make-up terecht. Ook voor medische tatoeage– medische tatoeage aan:

Powder Brows omgeving Den Bosch

Voor Powder Brows in de omgeving Den Bosch kun je terecht bij Permanent Mooi, want Permanent Mooi is gevestigd in Den Bosch en Brasschaat (BE). De praktijk ligt op loopafstand van het Centraal Station Den Bosch (10 minuten lopen). Kom je uit Waalwijk of Zaltbommel? Dan is de reistijd met auto ongeveer 30 minuten. Vanuit bijvoorbeeld Oosterhout, Uden of Veghel is het ook ongeveer een half uur reizen met de auto.

Als je nieuwsgierig bent geworden en meer informatie wilt over Powder Brows (Ombré) of andere behandelingen permanente make-up zoals een eyeliner, lippen of medische tatoeage zoals tepels en littekens inkleuren, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult en bel me direct  ➡️ 06 13 22 31 31

Maak online een afspraak of bel me voor persoonlijk advies.➡️ 06 13 22 31 31.

Afspraak maken

Boek je online? Krijg je € 30 korting!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw