Powder Brows en permanente make-up

Powder Brows is een mooie naam voor de in poedervorm aangebrachte wenkbrauwen. Ook wel poederwenkbrauwen of Ombré.

Bij Permanent Mooi ben je op het goede adres, maar wil je dit wel? Een powderbrow definitief laten aanbrengen met permanente make-up (PMU)? Deze vorm van aanbrengen is trendgevoelig. Weghalen wordt heel erg lastig.

Oefen de stappen in de handleiding om zelf het mooiste resultaat te boeken. Met goede make-up en goed oefenen maak jij in een handomdraai de perfecte powderbrow.

Wil je toch permanente make-up? Kies dan een eyelienr of lashliner, daar heb ej veel langer plezier van en is minder modegevoelig.

Stuur je moeder of oma maar naar Permanent Mooi voor het bijwerken van hun wenkbrauwen, want als je ouder wordt dan worden de wenkbrauwen echt dunner en korter. Dan is het tijd voor opvullen en verbeteren van lengte en symmetrie.

Ben je al overtuigd?

Nee? Lees dan even verder hoe de powderbrow technisch wordt gezet.

Techniek powderbrow

De powderbrow wordt gezet met een permanente make-up machine of handmatig met een microblading pen. De passende pigmenten worden aangebracht in de wenkbrauwstreek. Het resultaat is een zachte, poederachtige finish die lijkt op de look van volle, met poeder ingevulde wenkbrauwen. Powderbrows geven vaak een meer gevulde en gestileerde uitstraling aan de wenkbrauwen.

Powder Brow wordt ook wel Ombré genoemd. Jouw oog opslag verbetert en jouw uitstraling krijgt een flinke boost. En dat kan je helemaal zelf. Download de handleiding hier.

Bij Janny Hanegraaf ben je in goede handen

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en medische tatoeages. Meer dan 1000 klanten gingen je voor! Met zorg breng ik subtiel permanente make-up aan. Ik let daarbij op wat jij wilt en hoe jij het wilt, zo straal jij weer uit wie je werkelijk bent. Je bent bij mij in goede handen, dat vind je terug in de tevredenheid van mijn klanten. In mijn praktijk in Den Bosch en België worden uitsluitend behandelingen uitgevoerd voor permanente make-up en medische tatoeages. Ik ben in het bezit van een GGD vergunning.

Hoe worden permanente make-up voor wenkbrauwen aangebracht?

Powder Brows breng ik aan op de huid met een dun naaldje, ik creëer een schaduweffect door de ‘pixels’ van de juiste kleuren dicht bij elkaar of juist iets meer uit elkaar aan te brengen. Met dat dunne naaldje breng ik subtiel de pigmenten in de huid aan. Ik creëer een 3D-effect, het schaduweffect waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Jij krijgt jouw natuurlijke uitstraling terug. Zo krijg je een poederwenkbrauw effect.

Powder Brows Den Bosch voor behandeling Voor
Powder Brows Den Bosch na behandeling Na

Vooraf bespreek ik met de klant de wensen over de vorm, kleur en intensiteit. Lees hoe ik te werk ga om jou gerust te stellen om om uitgebreid jouw wensen te bespreken. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij het uiteindelijke resultaat.

Zijn er nadelen aan powder brow, ofwel ombre brows?

Er kleeft een nadeel aan permanente powderbrow. Als je als jonge vrouw of man deze wenkbrauwvorm hebt gekozen en je bedenkt je, dan is verwijderen een hele moeilijke klus. De pigmenten zijn lastig te laseren, ook de verkleuring zie je duidelijker door de hoeveelheid pigment. Eerlijk is eerlijk, na anderhalf jaar, beginnen de kleuren te vervagen. het is Raadpleeg voor meer informatie over onder andere nadelen poederwenkbrauwen of wat permanente make-up eigenlijk is de Veelgestelde vragen.

Permanent Mooi – jouw specialist voor permanente make-up én medische tatoeage

Wil je meer weten over het gemak van een permanente eyeliner. wenkbrauwen of permanent mooie lippen? Ook daarvoor kun je bij Permanent Mooi terecht.

Permanent Mooi, ook voor medische tatoeage

Powder Brows omgeving Den Bosch

Voor powder brows, ook wel poederwenkbrauwen in de omgeving Den Bosch kun je terecht bij Permanent Mooi, want Permanent Mooi is gevestigd in Den Bosch en Brasschaat (BE). De praktijk ligt op loopafstand van het Centraal Station Den Bosch (10 minuten lopen). Kom je uit Waalwijk of Zaltbommel? Dan is de reistijd met auto ongeveer 30 minuten. Vanuit bijvoorbeeld Oosterhout, Uden of Veghel is het ook ongeveer een half uur reizen met de auto.

Maak online een afspraak of bel me voor persoonlijk advies.➡️ 06 13 22 31 31.

Afspraak maken

Boek je online? Krijg je € 30 korting!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.