Microblading

Voor microblading kun je terecht bij Permanent Mooi in Den Bosch. Janny Hanegraaf is de eigenaar van Permanent Mooi en is gevestigd in onder andere Den Bosch, het is dé plek waar je moet zijn voor microblading. Microblading is een techniek voor het subtiel aanbrengen van permanente wenkbrauwen.

Maak online een afspraak of bel me voor persoonlijk advies ➡️ 06 13 22 31 31

Bij Janny Hanegraaf ben je in goede handen voor microblading

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up, microblading en medische tatoeages. Met zorg breng ik subtiel met microblading de pigmenten aan wat jij wilt en hoe jij het wilt, zo straal jij weer uit wie je werkelijk bent. Met microblading breng ik symmetrisch jouw wenkbrauwen aan. Ik gebruik daarvoor alleen goedgekeurde pigmenten en de nieuwste materialen. Je bent bij mij in goede handen, dat vind je terug in de tevredenheid van mijn klanten. In mijn praktijk worden uitsluitend behandelingen uitgevoerd voor permanente make-up en medische tatoeages. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent en wanneer we samen stralend jouw spiegelbeeld bewonderen.

Maar wat is microblading nu eigenlijk?

Met microblading worden subtiel haartjes gepigmenteerd. Het is een setje van 6 naaldjes die met een houdertje aan elkaar vast zijn gemaakt. De pigmenten worden door middel van speciale techniek, met die flinterdunne naaldjes, symmetrisch in de huid aangebracht. Zo creëer je een 3D-effect waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Uiteindelijk geeft microblading een natuurlijke uitstraling.

Wenkbrauw 12 voor behandeling met permanente make-up Voor
Afbeelding 12 van een wenkbrauw nabehandeling met permanente make-up Na

Het resultaat met microblading is heel natuurlijk en subtiel. Vooraf bespreek ik de wensen over de vorm, kleur en intensiteit. Daar neem ik ruim de tijd voor. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij het uiteindelijke resultaat.

Maak online een afspraak voor jouw Powder Brows of bel me voor persoonlijk advies ➡️ 06 13 22 31 31

Wil je meer weten over het gemak van een permanente eyeliner of permanent mooie lippen? Ook daarvoor kun je bij Permanent Mooi terecht.

Andere techniek – powder brow / poederwenkbrauwen

Powder Brows wordt ook wel ombré of poederwenkbrauwen genoemd. Powder Brows maak ik bij jou met een speciale techniek waarbij ik ‘pixels’ tekent tussen de bestaande haartjes. Het is permanente make-up speciaal voor wenkbrauwen om het volume te verbeteren. Jouw oog opslag verbetert en jouw uitstraling krijgt een flinke boost.

Zijn er nadelen aan powder brow, ofwel ombré brows?

Misschien duurt de behandeling iets langer dan bij de microblading- techniek en kunnen de kosten iets hoger zijn, maar deze behandeling voor poederwenkbrauwen geeft jou een natuurlijke en gepoederde look. Raadpleeg voor meer informatie over onder andere nadelen poederwenkbrauwen of wat permanente make-up eigenlijk is de Veelgestelde vragen.

Permanent Mooi – jouw specialist voor permanente make-up én medische tatoeage

Naast microblading voor wenkbrauwen en andere behandelingen permanente make-up, kan je bij Permanent Mooi ook terecht voor medische tatoeage, oftewel medische tatoeage aan.

Microblading omgeving Den Bosch 

Voor microblading in de omgeving Den Bosch kun je terecht bij Permanent Mooi, want Permanent Mooi is gevestigd in Den Bosch. De praktijk ligt in de buurt van het Centraal Station Den Bosch (10 minuten loopafstand).  De reisafstand vanaf Oosterhout is ongeveer 30 minuten. Vanuit bijvoorbeeld Boxtel, Waalwijk, Zaltbommel, Uden of Veghel is het ongeveer een half uur reizen met de auto.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws, je bent dan ook op de hoogte van aanbiedingen en ander nieuws rondom permanente make-up.

Schrijf je hier in.


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.