Permanente make-up omgeving Den Bosch

Voor permanente make-up omgeving Den Bosch kun je terecht bij Permanent Mooi. Permanent Mooi is gevestigd in onder andere Den Bosch en is de plek voor een behandeling permanente make-up zoals eyeliner, wenkbrauw en lippen. Woon je in de omgeving van Den Bosch en wil je permanente make-up? De reisafstand vanaf Boxtel is ongeveer 30 minuten. Vanuit omgeving Den Bosch, bijvoorbeeld vanaf Oosterhout, Waalwijk, Zaltbommel, Uden of Veghel, Vught, Rosmalen, Drunen, Schijndel, St. Michielsgestel, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Udenhout en Schijndel is het ongeveer een half uur reizen voor hét adres voor jouw permanente make-up. De praktijk Permanent Mooi ligt in de buurt van het Centraal Station Den Bosch (10 minuten loopafstand).

Uitsluitend de beste materialen en apparatuur voor jouw eyeliner of wenkbrauw

Door gebruik te maken van uitsluitend perfecte, moderne apparatuur, goedgekeurde pigmenten en precisie-technieken zorg ik ervoor dat jouw eyeliner, wenkbrauwen of lippen er weer stralend uitzien.

Met het ouder worden, worden de wenkbrauwen korter en dat heeft effect op je uitstraling. Vooral tijdens de overgang worden je wenkbrauwen minder vol, je lippen dunner en je hebt minder kleur in je gezicht. Bijwerken met behulp van een vergrotende spiegel en misschien met een leesbril, maakt het niet eenvoudig om dit symmetrisch te doen.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU

Ik breng uitsluitend permanente make-up (PMU) en medische tatoeage aan en ik ben geen schoonheidsspecialiste. Ruim 15 jaar zet ik PMU en medische cosmetica bij vrouwen en mannen. Voorbeelden van medische cosmetica zijn:

Jij wilt meer informatie

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt meer informatie over permanente make-up (PMU) zoals eyeliner, wenkbrauwen, lippen of medische tatoeage zoals tepels en littekens inkleuren, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult en bel me direct. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Schrijf je nu in de permanent mooie tips!


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw