Dit is een tekening van symmetrie weergegeven in een oog voor het tekenen van een eyeliner en permanente make-up eyeliner

Voordelen van een permanente eyeliner en prijzen

16 augustus 2023

Een tijdloze eyeliner

We willen graag de tijd nemen om onze huid en lichaam te verzorgen. Vaak vullen we de ochtenden en avonden met uitgebreide skincare- en make-uproutines. En dat terwijl we zo weinig tijd hebben. Dan klinkt het idee van permanente make-up als een verleidelijke uitkomst. Juist als je elke ochtend worstelt met het aanbrengen van eyeliner, kan je blij worden van permanent mooie ogen. Misschien heb je al eens nagedacht over een eyeliner tattoo of permanente eyeliner. Het einde van het geknoei met potloden, vloeibare eyeliners en wattenstaafjes: je staat op en je bent meteen klaar voor de dag. Natuurlijk blijven we de huid onderhouden, permanente make-up voor eyeliner brengt je extra gemak en comfort. Dat en onder andere over de prijzen en prijslijst, vertel ik je hierna.

Permanente make-up voor eyeliner, lashliner, het kan bij Permanent Mooi

Wat houdt permanente voor eyeliner precies in en wat zijn de prijzen? Is het veilig? In dit artikel duiken ik dieper in op deze vragen en meer, gericht op mijn praktijk en de werkwijze bij Permanent Mooi.

Ben je nieuwsgierig naar de permanente eyeliner voor jou?

Boek dan een vrijblijvend en GRATIS telefonisch consult.

Boek nu!

Permanente eyeliner – hoe populair is het

Bij Permanent Mooi zijn er twee permanente make-up behandelingen die heel vaak voorkomen: microblading voor de wenkbrauwen en eyeliner tattoo ook wel lashliner genoemd. Dat is eigenlijk in heel Nederland zo, dat microblading en permanente eyeliner het meest populair zijn. En terecht! Je hebt direct resultaat, een schitterende en natuurlijke oogopslag en zoveel gemak!  Zou een permanente make-up behandeling iets voor jou zijn? De prijzen van permanente make-up kunnen je afschrikken. Bedenk dat je heel erg lang plezier en gemak hebt van de permanente make-up.

Hoe werkt permanente eyeliner tatoeëren?

Eigenlijk begin ik altijd met een intakegesprek, ik vind het belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Ik streef naar een natuurlijk ogende lijn die niet te dik is en jouw natuurlijke schoonheid accentueert. Ik adviseer ook de kleur en leg je uit waarom die bij jouw ogen past.

Tijdens de behandeling is het fijn als je je zo goed mogelijk kunt ontspannen. Voor jouzelf en voor mij als specialist. De behandeling duurt meestal rond de 1,5 uur, en soms zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Ik zeg altijd: kies niet voor aangesloten eyeliner (dus boven en onder met elkaar verbinden), dan krijg je een soort kattenogen. Zeker omdat je naarmate je ouder wordt oogleden kunnen gaan hangen en huid verslappen waardoor rimpels kunnen ontstaan. De eyeliner komt er dan onnatuurlijk uit te zien en accentueert niet langer jouw schoonheid.

Langdurige mooi – hoe lang blijft permanente eyeliner zitten?

De houdbaarheid van permanente make-up voor eyeliner varieert ergens tussen de één en vijf jaar, en soms zelfs langer. Ik heb al heel erg lang plezier van de eyeliner. Het is een beetje afhankelijk van leeftijd, cel vernieuwing en van de UV straling. In de video vertel ik meer over de houdbaarheid van permanente make-up.

Bijwerkingen en nazorg permanente make-up voor eyeliner

Na de behandeling kan de huid rond je ogen wat rood worden en gespannen aanvoelen. Het is tenslotte een tatoeage en dus kan er ook een zwelling ontstaan. Behandel de huid voorzichtig en krab vooral niet de korstjes weg en wrijf zo min mogelijk. De meeste permanente make-up behandelingen herstellen in een week. Je krijgt na de behandeling een uitleg en een beetje Bepanthen mee.

Is eyeliner tattoo pijnlijk?

De ervaring van pijn bij een eyeliner tattoo varieert van persoon tot persoon. Iedereen ervaart welke pijn dan ook anders. Maar de meeste cliënten beschrijven deze behandeling als een beetje pijnlijk of meer als een irriterend moment. Ik doe ook altijd een licht verdovende zalf vooraf aanbrengen zodat je nog minder pijn ervaart. Je weet het pas als je het zelf hebt ondergaan.

Hoe verzorg je je perfecte eyeliner en wanneer een retouch of opfrisbeurt?

Eerder schreef ik al dat je de behandelede huid goed moet verzorgen, de nazorg van permanente make-up is super belangrijk! En later is verzorging voor behoud van permanente make-up belangrijk.

Net na de behandeling moet je vocht voorkomen, et zoals een gewone tatoeage. Dus pas op met sporten (zweet), stevig badderen, gezicht wassen met zeep en water of douchen en vooral niet zwemmen. Liever gedurende drie dagen geen oogmake-up, zonnebank en langdurige blootstelling aan natuurlijk zonlicht. Ik geef je tips mee voor na de behandeling.

De kosten voor langdurige schoonheid – prijzen en prijslijst permanente eyeliner en permanente make-up

De prijzen van permanente make-up en die van een permanente eyeliner variëren. De tattoe voor eyeliner boven ligt gemiddeld ronde €300 en €500 bij Permanent Mooi. De prijs voor de eyeliner is afhankelijk van wat je wilt. In het blog over een eyeliner tatoeëren vertelde ik over alle mogelijkheden die er zijn. Met wing of zonder wing. Er is veel variatie mogelijk. Als je nieuwsgierig bent naar de exacte prijslijst PMU kun je de tarieven raadplegen. Overleg met mij als je er niet uit komt. Boek dan een gratis telefonisch consult.

Klaar om dag te zeggen tegen dagelijkse eyeliner tekenen?

Kies voor jezelf en boek NU de behandeling naar keuze.

Boek nu!

Permanent Mooi voor jouw permanente beauty

Ik begon over de tijdrovende rituelen in de ochtend en avond. Om jouw huid te verzorgen en jezelf te laten stralen door de dag heen. Dat kan verleden tijd worden door te kiezen voor een cosmetische tatoeage zoals de eyeliner of wenkbrauwen. Dat is een eenvoudige, snelle en zeer verleidelijke oplossing voor een altijd prachtige oogopslag.

Dus, wanneer je zover bent, heet ik je van harte welkom bij Permanent Mooi. Want jij verdient het om elke dag te stralen zonder gedoe.

Aanbiedingen en meer over Permanent Mooi 

Om op de hoogte te blijven over aanbiedingen en tips (zoals een bijzondere korting van 20% op de lashliner in augustus 2023) kun je je abonneren op de nieuwsmail, die verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Volg me ook op Instagram en Facebook. In een blog schrijft Veertigplus mus over deze toffe aanbieding.

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle tips en aanbiedingen

Ik schrijf me in voor de nieuwsmail van Permanent Mooi

Klik en klaar

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.