Dit is een aantal ogen getekend met weergave van symmetrie lijnen en soorten eyeliners met logo Permanent Mooi

Eyeliner tattoo

25 juni 2021

Kies jij voor een eyeliner tatoo, ofwel PMU eyeliner? Dan blijft deze permanente make-up erg lang mooi. Een tattoo eyeliner heeft namelijk veel minder last van het uv-licht. Dit dus in tegenstelling met permanente make-up voor je wenkbrauwen, die worden vaak na 1,5 jaar bijgewerkt. Er is veel mogelijk wanneer je kiest voor permanente make-up, maar vooral voor de PMU eyeliner. Een infra-liner, lashliner, deepliner, graficliner, shadowliner… WOW! Wat een termen! Ik leg je uit wat de mogelijkheden zijn bij Permanent Mooi voor het tatoeëren van je eyeliner.


Infra-liner

Infra-liner

De infra-liner, een nieuwe term, is een eyeliner die zo natuurlijk is dat het nauwelijks nog opvalt. Hierbij breng ik zwarte of donkerbruine puntjes tussen je wimperhaartjes aan, het resultaat is een natuurlijke uitstraling en sprekende ogen. Je hebt weer vollere wimpers. De infraliner heet ook wel een lashliner of deepliner. De tekening hiernaast is met een lichte wing.

Infra-liner

Liever een stevige wing? Dat kan als supplement worden bijgeboekt.


Eyeliner

Gewone permanente eyeliner

De strakke eyeliner zorgt voor een warme en stralende oogopslag. Deze eyeliner met permanente make-up biedt gemak en comfort, tijdens bijvoorbeeld sporten, werk of andere activiteiten. Natuurlijk kan ik de dikte en vorm aanpassen naar wat bij jou past. Een dikkere eyeliner noem je ook wel een graficliner.

Eyeliner

Ik teken deze eyeliner zowel onder als boven. Dat doe ik liever nooit gesloten, want dan lijken de ogen kleiner. Ik teken alleen daar waar wimpers al zitten. De hoek heeft een kwetsbare en dunne huid, permanente make-up op die locatie kan complicaties veroorzaken. Jij kan weer de tranen laat rollen over je wangen van het lachen, zonder zwarte uitlopers!


Meerkleurige eyeliner

Meerkleurige PMU eyeliner

Wil je meer kleur in je eyeliner? Ook dat kan met permanente make-up  eyeliner. Dan kies je bijvoorbeeld een tweede kleur in de tint van je iris. Dat geeft een krachtige look en laat jouw ogen mooi uitkomen.

Een meerkleurige eyeliner is als supplement bij te boeken.


Shadowliner

Shadowliner

Heb je wat grotere oogleden dan is de shadowliner een stralende mogelijkheid. Het resultaat is dat het een tattoo eyeliner is, die lijkt te zijn aangebracht met oogschaduw. Natuurlijk stemmen we vooraf de breedte goed af. Deze noem je ook wel een smudge eyeliner, daar is dan een uit-geschaduwde wing aan toegevoegd. Deze wing is bij mij als supplement te boeken.


Keuzestress over jouw PMU liner?

Geen nood, ik help je graag een keuze te maken tijdens een gratis adviesconsult.

Heb je online de behandeling ‘eyeliner’ geboekt, dan kijken we samen wat goed bij je past. We voegen dan eventueel het gewenste supplement, zoals een wing, toe.

Heb je nog keuzestress en weet je niet welke permanente make-up je voor je eyeliner wilt, dan help ik je op weg, bel me direct ➡️ 06 13 22 31 31. Ik vind het erg belangrijk dat je je vooraf goed laat adviseren. Kijk ook nog eens naar de reviews of hoe een behandeling in zijn werk gaat. Zo kom je met voldoende informatie naar mijn praktijk.

Jij weet wat je wilt en kiest voor een tattoo eyeliner

Als je weet wat je wilt kun je de behandeling voor een PMU eyeliner direct online boeken. Dan ontvang je ook nog eens €30 korting!

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.