PMU omgeving Den Bosch

Woon je in of in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld in Vught, Rosmalen of Drunen dan kun je voor PMU omgeving Den Bosch terecht bij Permanent Mooi, Janny Hanegraaf specialist in permanente make-up en medische tatoeage. PMU is de afkorting van permanent make-up voor bijvoorbeeld wenkbrauwen. Naast een praktijk in Den Bosch heeft Janny Hanegraaf ook een praktijk in België. Meer over locaties vind je op de contactpagina.

Uitsluitend het beste voor jouw PMU omgeving Den bosch

Ik zet PMU alleen met de beste apparatuur en materialen. Ik gebruik uitsluitend goedgekeurde pigmenten. Ik neem alle regels in acht en werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik heb na grondige inspectie van de GGD de vergunning ontvangen.

Ik maak gebruik van alleen goedgekeurde pigmenten en met de precisie-techniek zorg ik ervoor dat jouw eyeliner, wenkbrauwen of lippen er weer stralend uitzien.

Permanente wenkbrauwen voor behandeling Voor
Permanente wenkbrauwen na behandeling Na

Tijdens de overgang is PMU een uitkomst voor behoud uitstraling

Want… in de overgang worden de wenkbrauwen korter en dat heeft effect op jouw uitstraling. De wenkbrauwen worden minder vol en je lippen worden dunner. Door verminderde doorbloeding hebben de lippen ook minder kleur. Daarom is PMU een uitkomst, want je hoeft niet langer bij te werken met behulp van een vergrotende spiegel of leesbril.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU omgeving Den Bosch – cosmetische en medische tatoeage

Naast PMU, permanente make-up, breng ik ook medische tatoeage aan. Ik ben geen schoonheidsspecialist, maar al ruim 15 jaar specialist in PMU in Den Bosch en omgeving en medische tatoeage:

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws, je bent dan ook op de hoogte van aanbiedingen en wanneer ik weer mag behandelen. Schrijf je hier in

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt meer informatie over PMU zoals eyeliner, wenkbrauwen (vaak met behulp van microblading) lippen of medische tatoeage zoals tepels en littekens inkleuren, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult en bel me direct. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Ik wil testen of ik wel geschikt ben voor PMU

Ik maak gebruik van deze test die door Permanent Mooi wordt aangeboden

Ik doe nu de test

Eerst weten wat anderen ervaren

Terwijl je kijkt op internet, op zoek naar jouw perfecte praktijk voor PMU omgeving Den Bosch, wordt het steeds lastiger kiezen. Kijk daarom eens naar de reviews, want die zeggen zoveel meer dan mijn woorden. Ook de beelden van voor en na de behandeling zijn een manier om te weten te komen wat jij wilt.

Reistijd voor PMU omgeving Den Bosch

Wanneer je voor bijvoorbeeld wenkbrauwen permanente make-up wilt en je woont in de omgeving Den Bosch, houdt dan rekening met een reistijd van ongeveer 30 minuten naar Permanent Mooi vanaf St. Michielsgestel, Cromvoirt en Udenhout.


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw