PMU omgeving Den Bosch

Woon je in of in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld in Vught, Rosmalen of Drunen dan kun je voor PMU terecht bij Permanent Mooi, PMU is de afkorting van permanent make-up. Ik ben Janny Hanegraaf, de eigenaar van Permanent Mooi. Voor PMU kun je bij de verschillende vestigingen terecht van Permanent Mooi, onder andere Den Bosch, dé plek jouw PMU behandeling. Wil je PMU voor bijvoorbeeld een eyeliner tatoeëren? Dan is de reisafstand vanaf Udenhout is ongeveer 30 minuten. Vanuit bijvoorbeeld Veghel, Oosterhout, Zaltbommel of Oss is het ook ongeveer een half uur reistijd. De praktijk voor PMU, Permanent Mooi, ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station in Den Bosch.

Uitsluitend het beste voor jouw PMU

Ik zet PMU alleen met de beste apparatuur en materialen. Ik gebruik uitsluitend goedgekeurde pigmenten. Ik neem alle regels in acht en werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik heb na grondige inspectie van de GGD de vergunning ontvangen.

Ik maak gebruik van alleen goedgekeurde pigmenten en precisie-technieken zorg ik ervoor dat jouw eyeliner, wenkbrauwen of lippen er weer stralend uitzien.

Ben je in de overgang? Dan worden de wenkbrauwen korter en dat heeft effect op je frisse look. Je krijgt minder volle wenkbrauwen en je lippen worden dunner en hebben door verminderde doorbloeding minder kleur. Daarom is PMU een uitkomst, want je hoeft niet langer bij te werken met behulp van een vergrotende spiegel of leesbril.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU omgeving Den Bosch – ook voor medische tatoeage

Naast PMU, permanente make-up, breng ik ook medische tatoeage aan. Ik ben geen schoonheidsspecialist, maar al ruim 15 jaar specialist in PMU en medische tatoeage:

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws, je bent dan ook op de hoogte van aanbiedingen en wanneer ik weer mag behandelen. Schrijf je hier in

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt meer informatie over PMU zoals eyeliner, wenkbrauwen, lippen of medische tatoeage zoals tepels en littekens inkleuren, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult en bel me direct. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Nog niet zeker?

Doe dan de test


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw