PMU omgeving Den Bosch

Woon je in of in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld in Vught, Rosmalen of Drunen dan kun je voor PMU omgeving Den Bosch terecht bij Permanent Mooi, Janny Hanegraaf specialist in permanente make-up en medische tatoeage. PMU is de afkorting van permanent make-up. Naast een praktijk in Den Bosch heeft Janny Hanegraaf ook een praktijk in België. Meer over locaties vind je op de contactpagina als je je weg zoekt naar een goede praktijk PMU omgeving Den Bosch.

Uitsluitend het beste voor jou

Ik zet PMU met de modernste apparatuur en materialen. Ik neem alle regels in acht en werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik heb na inspectie van de GGD de vergunning ontvangen. Je kunt meer lezen over, vergunning, veiligheid en aangesloten beroepsverenigingen op de pagina Wetgeving.

Permanente wenkbrauwen voor behandeling Voor
Permanente wenkbrauwen na behandeling Na

Tijdens de overgang is PMU een uitkomst voor behoud uitstraling

Want… in de overgang worden de wenkbrauwen korter en dat heeft effect op jouw uitstraling. De wenkbrauwen worden minder vol en je lippen worden dunner. Door verminderde doorbloeding hebben de lippen ook minder kleur. Door permanente make-up lijk je wel 10 jaar jonger, lees je in dit blog, en het opmaken wordt een stuk eenvoudiger, je hoeft niet langer bij te werken met behulp van een vergrotende spiegel of leesbril.

Permanent Mooi – specialist PMU omgeving Den Bosch – ook voor medische tatoeage

Naast permanente make-up, breng ik ook medische tatoeage aan. Ik ben geen schoonheidsspecialist, maar al ruim 19 jaar specialist permanente make-up en medische tatoeage.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws, je bent dan ook op de hoogte van aanbiedingen en wanneer ik weer mag behandelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als je nieuwsgierig bent geworden en je wilt meer informatie, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult of bel me direct. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Ik wil testen of ik wel geschikt ben voor PMU

Ik maak gebruik van deze makkelijke test van Permanent Mooi

Test

Eerst weten wat anderen ervaren

Je zoekt op internet naar jouw perfecte praktijk voor PMU omgeving Den Bosch. Dat is een lastige keuze. Er zijn veel aanbieders. Bekijk de reviews van tevreden klanten of beelden van voor en na de behandeling. Voorbeelden en manieren om te ontdekken wat jij wilt en welke praktijk bij je past.

Reistijd voor PMU omgeving Den Bosch

Wanneer je voor bijvoorbeeld wenkbrauwen permanente make-up wilt en je woont in de omgeving Den Bosch, houdt dan rekening met een reistijd van ongeveer 30 minuten naar Permanent Mooi vanaf St. Michielsgestel, Cromvoirt en Udenhout.


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
PMU wenkbrauwen tekenen
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.