PMU omgeving Den Bosch

Woon je in of in de omgeving van Den Bosch, bijvoorbeeld in Vught, Rosmalen of Drunen dan kun je voor PMU omgeving Den Bosch terecht bij Permanent Mooi, PMU is de afkorting van permanent make-up. Ik ben Janny Hanegraaf, de eigenaar van Permanent Mooi. Daarnaast heeft Janny Hanegraaf ook een pratijk in België. Meer over locaties vind je op de contactpagina. Houdt voor locatie Den Bosch rekening met reistijd van ongeveer 30 minuten vanaf Udenhout. Vanuit bijvoorbeeld Veghel, Oosterhout, Zaltbommel of Oss is het ook ongeveer een half uur reistijd. De praktijk, Permanent Mooi, ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station in Den Bosch.

Uitsluitend het beste voor jouw PMU omgeving Den bosch

Ik zet PMU alleen met de beste apparatuur en materialen. Ik gebruik uitsluitend goedgekeurde pigmenten. Ik neem alle regels in acht en werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik heb na grondige inspectie van de GGD de vergunning ontvangen.

Ik maak gebruik van alleen goedgekeurde pigmenten en met de precisie-techniek zorg ik ervoor dat jouw eyeliner, wenkbrauwen of lippen er weer stralend uitzien.

Voor behandeling Permanente Make Up Voor
Na behandeling Permanente Make Up Na

Ben je in de overgang?

Dan worden de wenkbrauwen korter en dat heeft effect op jouw uitstraling. De wenkbrauwen worden minder vol en je lippen worden dunner. Door verminderde doorbloeding hebben de lippen ook minder kleur. Daarom is PMU een uitkomst, want je hoeft niet langer bij te werken met behulp van een vergrotende spiegel of leesbril.

Permanent Mooi – jouw specialist voor PMU omgeving Den Bosch – ook voor medische tatoeage

Naast PMU, permanente make-up, breng ik ook medische tatoeage aan. Ik ben geen schoonheidsspecialist, maar al ruim 15 jaar specialist in PMU en medische tatoeage:

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor permanent mooi nieuws, je bent dan ook op de hoogte van aanbiedingen en wanneer ik weer mag behandelen. Schrijf je hier in

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt meer informatie over PMU zoals eyeliner, wenkbrauwen, lippen of medische tatoeage zoals tepels en littekens inkleuren, maak dan gebruik van een gratis telefonisch consult en bel me direct. Dan vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Bel me via 06 13 22 31 31 of mail me.

Ik wil eigenlijk wel een test doen…

Ben ik geschikt voor permanente make-up?

Ik doe nu de test

Eerst weten wat anderen ervaren

Terwijl je rondneust op internet, op zoek naar jouw perfecte praktijk voor PMU omgeving Den Bosch, wordt het soms steeds lastiger kiezen. Kijk daarom eens naar de reviews, want die zeggen zoveel meer dan duizend woorden van mij.


Ben ik geschikt voor Permanente Make-up?
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de TEST!
Ben ik te oud voor PMU?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Hoe teken je een perfecte wenkbrauw?
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw
Download nu de handleiding
Download de handleiding Hoe teken je een mooie wenkbrauw