Dit is beeld van Iris voor en na behandeling permanente make-up wenkbrauwen - Janny Hanegraaf heeft dit gemaakt

Permanente make-up is handig en snel, en het maakt je óók 10 jaar jonger

31 augustus 2020
Dat Permanente make-up (PMU) handiger en sneller is dan zelf voor de spiegel staan is bekend.

We weten ook dat PMU, aangebracht door een erkend specialist, prachtige resultaten oplevert. Maar PMU heeft nog veel meer voordelen, vooral bij het ouder worden. Dat worden we allemaal, daar ontkomen we niet aan. Hoe fijn is het dan toch onze innerlijke schoonheid in ons gezicht kunnen blijven zien?

Wenkbrauwen kunnen als je ouder wordt dunner worden en van kleur veranderen. Komt de menopauze om de hoek kijken, dan kunnen hormoonveranderingen ook invloed hebben op de lengte van jouw wenkbrauw. Die wordt dan namelijk korter. Het liefst wil je ze zelf bijwerken, maar met leesbril of vergrotende spiegel is dat een lastige klus. De kleurkeuze, lengte en dikte zijn lastig te bepalen voor de spiegel en om het dan ook nog eens symmetrisch aan te brengen…

Innerlijke schoonheid

Bijtekenen van je wenkbrauwen is lastig. En dat ook nog eens symmetrisch doen maakt het er niet eenvoudiger op. Daarom koos Ilse voor PMU. Haar wenkbrauwen waren na de menopauze dunner geworden en de kleur vele tinten lichter. Op de foto’s zie je in volgorde hoe PMU haar gezicht een blije uitstraling geeft. Van heel moe en een verzakte wenkbrauw tot het eindresultaat direct na de behandeling.

Ik heb haar blij gemaakt met het aanbrengen van permanente make-up. Door de PMU heeft Ilse altijd symmetrische wenkbrauwen en straalt ze iedere dag. Het brengt haar innerlijke schoonheid weer naar buiten, in haar gezicht.
PMU accentueert de natuurlijke schoonheid.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil jij ook PMU? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsconsult.

Neem contact op

Niet zeker maar wil je wel onderzoeken of permanente make-up iets voor jou is?
Doe dan de quiz

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.