Nieuwe techniek verminderen striae

Je bent niet de enige met striae. Heel veel vrouwen en mannen hebben er last van. Je ziet ze op je benen, billen of buik. Deze witte strepen worden ook wel zwangerschapsstriemen genoemd. Je vraagt je af of striae nog weg kan gaan. Stretchmarks die niet meer weg gaan, daar kan je last van hebben. Er is iets aan te doen, met plasmage.

dit is een afbeelding buik vrouw voor behandeling striae met plasmage Voor
dit is de buik van een vrouw na de behandeling, resultaat van plasmage is verdwijnen striae Na

Striemen verminderen? Ja, het kan!

Striae zijn de onderhuidse scheurtjes. Deze lijntjes lopen meestal evenwijdig aan elkaar. Het ontsiert jouw huid en het liefst wil je af van die witte, paarse of roze striemen. Over deze strepen en meer lees je hieronder. Het begint bij hoe je striae kan voorkomen.

Heb jij van alles geprobeerd en gesmeerd op je striae?

En lukt het niet om die witte strepen op benen, buik of billen te verminderen?

Ik neem de tijd voor jou tijdens een gratis telefonisch consult. Boek ‘m online!

Wat kan je doen om striae te voorkomen?

Witte of roze strepen op benen, buik en bijvoorbeeld billen voorkomen is lastig. De kans op striae wordt iets kleiner wanneer je altijd je huid goed verzorgt. Smeren, hydrateren en dus voldoende water drinken ondersteunt de gezondheid van je huid. Helaas kan jij nog steeds last krijgen van deze ongemakkelijke onderhuidse littekens, je kans is groter als het ook in de familie voorkomt. Wanneer je erg veel sport en snel spiermassa ontwikkelt zoals bij bodybuilders, maar ook in de puberteit en bij snelle gewichtstoename kan je striae krijgen. Het vaakst wanneer je zwanger bent (geweest).

Deze techniek lift niet alleen jouw huid, ook jouw dagelijks leven
Janny Hanegraaf

De nieuwe techniek plasmage bij Permanent Mooi kan een oplossing bieden voor kleine lokale striae. Plasmage ofwel fybroblasting vermindert de onderhuidse littekens.

Striae zichtbaar verminderen met plasmage, hoe werkt het?

Plasmage lift en herstelt jouw huid zonder operatie. Je herstelt snel, ongeveer 7 dagen.

Er wordt energie afgegeven aan de huid via een soort pen, de plasmapen. Het is een soort gecontroleerde mini ‘bliksemschicht’. Die energieafgifte zorgt lokaal voor veel warmte waardoor de huidvezels samentrekken.

Er kan heel precies en veilig worden gewerkt, omdat de energie puntsgewijs wordt afgegeven aan de huid.

Plasmage is

  • voor huidverbetering
  • zonder operatie
  • zonder injecteren
  • effectief

Heb jij striae op benen, buik of billen?

Wil je de mogelijkheden voor jou ontdekken?

Maak dan nu online een afspraak voor een gratis telefonisch consult!

Voorbeeld uit de praktijk – vrouw met striae

Deze vrouw kwam bij mij om iets te doen aan de stretch marks op haar buik. Tijdens de zwangerschap groeide haar buik heel snel en dat veroorzaakte scheurtjes in het onderhuidse bindweefsel.

Tijdens de behandeling breng ik puntsgewijs stippen aan op de huid. Dan krijg je dit effect.

Hieronder beeld na de herstelperiode.

Aanmaak van collageen

Deze behandeling heeft een corrigerend effect. De striae wordt vaak minder zichtbaar. Overtollig huid in de striemen (littekenweefsel) wordt aangestipt met de plasmapen. De aanmaak van collageen wordt hierdoor gestimuleerd. Dat is de huideigen stof die zorgt voor soepelheid en elasticiteit.

Deze techniek is zo veel minder ingrijpend dan een operatie, dat wil jij
Janny Hanegraaf

Wil je je huid zichtbaar verbeteren?

Stuur online een foto en plan een telefonisch consult.

Boek online een afspraak!

Omdat je het waard bent

  • je voelt je energieker
  • je kijkt trots in de spiegel
  • je huid is zichtbaar strakker
  • striae beïnvloedt niet langer jouw leven
  • blij met mij

Je hebt net een bevalling achter de rug, jouw lichaam moet nog volledig herstellen. En dan kan je te maken krijgen met zwangerschapsstriemen die niet meer weg gaan. Deze plasmage techniek is bij uitstek geschikt voor verwijderen van striae op de buik, benen en billen.

Jouw huid kan ook te snel zijn opgerekt tijdens de puberteit. Bijvoorbeeld je dijbenen waar je die roze, rode of witte strepen ziet.

Striae voor behandeling Voor
Striae na behandeling Na

Permanent Mooi – jouw specialist voor huidverjonging, verstrakking en permanente make-up

Om ervoor te zorgen dat jij bij mij in goede handen bent, zorg ik voor de juiste opleidingen en apparatuur. De kwaliteit en veiligheid staan bovenaan.

Ik ben Janny Hanegraaf, specialist permanente make-up en medische tatoeage. Meer en meer ben ik gaan inzien dat vrouw en gezondheid bij mij past. Wanneer jij je goed voelt, blij kan kijken in de spiegel naar jouw uitstraling, kan jij lekkerder door het leven. Alle behandelingen die ik aanbied op het gebied van verjonging en verstrakking, liften niet alleen je huid, maar ook jouw dagelijkse leven.

Ja! Ik schrijf me nu in voor de nieuwsmail

Dan ben ik op de hoogte van alle aanbiedingen!

Ik meld mij aan!

Waarvoor kan je bij Permanent Mooi terecht


Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.