Zoek jij een praktijkruimte als zorgaanbieder in omgeving Den Bosch

Misschien is deze locatie in Den Bosch iets voor jou en ben je bij Permanent Mooi op het goede adres. Zeer geschikt voor onder andere beroepen op het gebied van (aanvullende) huid- of kankerbehandelingen. Deze compleet ingerichte praktijkruimte huren in Den Bosch is eenvoudig. Neem contact op met Janny Hanegraaf via telefoonnummer ➡️ (00 31) (06) 13 22 31 31.

Locatie:

Gezondheidscentrum Den Bosch West, Kooikersweg 203, ruimte 12, Den Bosch

Oppervlakte: 25 m2

Huurprijs (onderhuur): €200 per dag (ochtend, middag en avond)

Beschikbaarheid: minimaal 2 dagen

Dagen: maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag (in overleg)

ooikersweg huren ruimte compleet ingerichte praktijkruimte Den Bosch

Veel licht en compleet ingerichte behandelruimte in Den Bosch

De behandelruimte is compleet ingericht en heeft natuurlijk daglicht. Voor zorgaanbieders met een dienstverlening op het gebied van huid- en of kankerbehandelingen is dit een ideaal ingerichte ruimte. De ruimte is voorzien van airconditioning.

afbeelding 4 kooikersweg huren ruimte compleet ingerichte praktijkruimte Den Bosch

Over Permanent Mooi

Wij zijn Jan Aussems (huisarts) en Janny Hanegraaf, Jan is specialist injectables waaronder fillers). Janny is specialist permanente make-up, medische tatoeage en behandelingen voor huidverbetering, zoals laser en plasmage.

Over het pand

Het pand gezondheidscentrum Den Bosch West is gevestigd aan de Kooikersweg 203, het voormalig belastingkantoor. Er zijn verschillende zorgaanbieders gehuisvest. Eén centrum zorgt voor een betere samenwerking  om cliënten en patiënten goed mogelijk te kunnen helpen. Nu kun je voor een aantal dagen per week een compleet ingerichte praktijkruimte huren in Den Bosch.

In de ruime hal vind je de weg via de wegbewijzering alle zorgaanbieders, waaronder Permanent Mooi.

Er is ruime parkeergelegenheid, gratis voor bezoekers.

dit is een afbeelding van gebouw praktijk kooikersweg en waar de ingang is voor Permanent Mooi

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.