Dit is een afbeelding waarbij een wenkbrauw wordt voorzien van permanente make-up met een microblading handstuk, wenkbrauw en eyeliner actie menopauze

Je natuurlijke schoonheid omarmen met permanente make-up in de menopauze

4 oktober 2023

De menopauze is een bijzondere fase in het leven van elke vrouw. Het is het einde van de vruchtbare jaren en het begin van een nieuwe levensfase en dat heeft best veel impact. Denk aan de emotionele en fysieke veranderingen die de menopauze met zich meebrengt. In dit blog lees je meer over de effecten en de veranderingen die in het uiterlijk kan optreden. En vooral hoe jij je natuurlijke schoonheid kan omarmen met permanent make-up in de menopauze. Lees je mee, dan vind je ook nog de mooie menopauzedag-aanbieding voor 18 oktober 2023.

Klachten menopauze – ook huid en haar verandert

Vaak horen we verhalen over vrouwen die tijdens de menopauze klagen over nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en nog veel meer. Maar wat ongemerkt en eigenlijk in een rap tempo mee verandert is de huid. De huid verliest vaak de natuurlijke glans, wordt slapper en de uitdrukking lijkt steeds minder expressie te tonen. Dat komt weer door verminderde doorbloeding en dus kleurverlies. Je kunt er iets aan doen, je schoonheid omarmen met een beetje hulp: permanente make-up. Juist jezelf verwennen en je uiterlijk op fleuren met permanente make-up tijdens de menopauze maakt je blij en het geeft je daarnaast ook gemak en comfort. Want het opmaken met leesbril of door zweet uitgelopen make-up, dat behoort tot de verleden tijd.

Dit is het moment waarop mensen permanente make-up overwegen, maar er is ook angst dat het er onnatuurlijk uit zal zien, zoals het iconische voorbeeld van Amy Winehouse.

Ik wil graag een ander perspectief bieden. Het draait juist om het behoud van je natuurlijke schoonheid en het vergroten (behouden) van je zelfvertrouwen. Dat is belangrijk en daarom heb ik 18 oktober 2023, menopauzedag een speciale aanbieding. Om je te helpen je beste zelf te zijn.

Permanente make up wenkbrauwen na behandeling Voor
Permanente make up wenkbrauwen voor behandeling Na

Dit is een voorbeeld van een eyeliner- en wenkbrauwtatoeage uit de praktijk bij de voor en na foto’s.

Ik wil werken aan meer balans in mijn gezicht en boost mijn uitstraling

Ik maak gebruik van 20% combinatiekorting (2 behandelingen in 1 sessie)

Dus ik boek nu online

Natuurlijkheid en subtiliteit

Je natuurlijke schoonheid zonder overdrijving, dat is waar het om draait. Permanente make-up hoeft niet opvallend te zijn. Het kan worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en de natuurlijke kenmerken van je gezicht. Denk aan subtiele verbeteringen zoals lashliner, die je ogen laten spreken zonder dat het er te opgemaakt uitziet.

Je leest in mijn werkwijze dat ik vooraf je wensen doorneemt en kijken wat je nodig hebt en welke kleuren. Denk aan de eyeliner of deepliner, lashliner met of zonder wing, de keuze is aan jou en ik adviseer en kies de kleuren die bij jou passen.

Ik ben een ervaren professional en weet door mijn ervaring dat de menopauze een gevoelige periode is. Des te belangrijker is het natuurlijke en verfijnde resultaat, zodat je jezelf kunt zijn zonder je zorgen te maken over overmatig opgemaakte kenmerken.

Menopauzedag aanbieding

Op 18 oktober 2023 kan jij de menopauzedag kleur geven met een speciale aanbieding. Als je een permanente make-up voor je eyeliner / lashliner / deeppliner boekt op deze dag, ontvang je 20% korting op de behandeling. Het betreft de eyeliner behandeling en vind je in de tarieven terug tijdens het online boeken.

Dit is jouw kans om je natuurlijke schoonheid te omarmen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Vecht tegen haaruitval in de overgang en ontdek de kracht van permanente wenkbrauwtatoeage. Stralende wenkbrauwen, stralend jij

Maar dat is nog niet alles. Als je besluit om twee permanente make-upbehandelingen in één sessie te boeken, ontvang je zelfs een extra korting op het totale bedrag van 20%. Dit betekent dat je niet alleen je uiterlijk verbetert, maar ook nog eens geld bespaart. Kies hiervoor de combinatie naar keuze en je ontvangt 20% korting.

Vier jouw natuurlijke schoonheid met permanente make-up tijdens de menopauze

Wat maakt het ook uit, het is er toch al. Vier jouw schoonheid tijdens jouw menopauze, met een beetje extra hulp. Ik wil je helpen je natuurlijke schoonheid te benadrukken en je zelfverzekerd te laten voelen, ongeacht je leeftijd.

JAAAAA! Ik pak die aanbieding

Ik boek op 18 oktober 2023 de eyelinerbehandeling en ik pak 20% korting!

Dat doe ik nu online

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.