Afbeelding van de vergunning GGD voor Permanent Mooi

Praktijk goedgekeurd door GGD veilig tatoeëren

19 mei 2023

Wil je graag permanente make-up, ofwel PMU laten zetten en zoek je een veilige en betrouwbare praktijk? Geweldig nieuws! Permanent Mooi, dus mijn praktijk en werkwijze, is weer goedgekeurd na inspectie door een inspecteur. Ik mag weer vol vertrouwen tatoeëren. Kortom, mijn praktijk is jouw veilige keuze voor permanente make-up. De inspectie wijst uit dat ik veilig tatoeëer. Yessss!

Waarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de GGD-goedkeuring?

Dan kan ik maar een antwoord geven en dat is dat jouw gezondheid en veiligheid van het grootste belang zijn. Het permanent aanbrengen van pigment in de huid, dat doe je niet zomaar. Het is super belangrijk dat de juiste werkwijze wordt gehanteerd in een veilige en hygiënische omgeving om mogelijke complicaties en risico’s te beperken.

Wow – daar word ik blij van

Eigenlijk wil ik wel meer weten over Permanent Mooi en de mogelijkheden

Ik boek geheel vrijblijvend en gratis een telefonisch adviesconsult

Veiligheid waarborgen

De recente goedkeuring door de inspecteur is een belangrijke stap voor de veiligheid van permanente make-up behandelingen, zowel cosmetisch als medisch. Volgens de Nederlandse wetgeving moeten PMU-praktijken voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen van het RIVM voordat ze ook maar 1 naaldje mogen prikken in de huid. En dat is een goede zaak. Anders kan iedereen in dit vrije beroep maar ‘ aanrommelen’. Ik doe alles om Permanent Mooi jouw veilige keuze voor permanente make-up te laten zijn.

Nauwgezet hygiënisch werken is de verborgen schoonheid achter veilige permanente make-up

Wat houdt de nieuwe GGD-goedkeuring precies in?

Het betekent dat Permanent Mooi een uitgebreide inspectie heeft ondergaan en heeft aangetoond te voldoen aan de richtlijnen voor hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Dus wanneer je kiest voor Permanent Mooi, kun je vertrouwen op een veilige en professionele omgeving voor jouw PMU-behandeling. Meer over de werkwijze vind je hier.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook naar Permanent Mooi?

Ja, ik weet voldoende en boek de behandeling die ik altijd al wilde

Ik boek nu!

En vraag mij gerust naar de inspectieresultaten

Aarzel niet om te vragen naar de inspectieresultaten en specifieke details over hoe Permanent Mooi voldoet aan de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

Kies verstandig

Bij Permanent Mooi staan jouw veiligheid en tevredenheid voorop. Kies verstandig en laat je behandelen door een goedgekeurde praktijk die voldoet aan de deze eisen en de GGD vergunning heeft. Dan weet je zeker dat jouw veilige keuze voor permanente make-up een goede keuze is. Ook voor medische tatoeage.

Je kunt Permanent Mooi vinden in de Veilig tatoeëren database van GGD en RIVM. In de database ben ik vermeld als ‘Permanent-Mooi’.

Veilig tatoeëren

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.