NRC Janny Hanegraaf

NRC ‘Dit ben ik’ – ik sta in de krant

22 mei 2021
En dat komt waarschijnlijk maar 1 keer in je leven voor, dat ik zo het verhaal over mijn leven mocht vertellen.

Misschien heb je het al gezien, op papier, digitaal of via mijn socials, vandaag 22 mei 2021 sta ik in het NRC. Ik vertelde mijn verhaal en Joke Mat luisterde, schreef en maakte mijn portret. Wat heeft ze dat goed gedaan!

??‍♀️ Ik schaamde me kapot en voelde me tweederangs.
Janny Hanegraaf

Ik heb eczeem en dat niet alleen, want ik heb ook een nogal onbekende andere ziekte, dat lees je in het artikel. Het werk dat ik nu doe helpt me mijn eigen problemen onder controle te houden. Ik ‘restaureer’ mensen met cosmetische en medische tatoeage, permanente make-up. Zodra een cliënt na een behandeling in de spiegel kijkt en ik zie een blij gezicht met soms een traan, dan ben ik tevreden.

De weg ernaartoe heb ik niet alleen afgelegd, juist de gesprekken in mijn netwerk maakte me sterk om de stap te wagen en open te zijn over wie ik ben en waarom ik nu doe wat ik doe. De rubriek in het NRC ‘Dit ben ik’ gaat over de keuzes in mijn leven en de problemen waar ik tegenaan liep met mijn gezondheid.

Je leest het in het prachtig geschreven artikel ‘Dit ben ik’, mijn verhaal ??
Op nrc.nl of als pdf

Tags:
Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.