Vrouw met ogen dicht wachtend op behandeling permanente make-up. Permanente eyeliner, PMU eyeliner, tattoo eyeliner, volle wimperlijn, permanente make-up eyeliner

Permanente make-up voor wenkbrauwen – ja of nee?

22 maart 2022

Jij en je wenkbrauwen…

Jij:

 • komt altijd tijd te kort voor je naar je werk gaat
 • door je haast mislukt het bijwerken van je wenkbrauwen vaak of  erger nog: ALTIJD
 • sport veel en wil er toch goed uit zien
 • hebt door weer en wind vaak uitlopers ?
 • doet graag mee aan de nieuwste trends voor kleding én make-up

Herken je jezelf? Lees dan snel verder!

Volle, dikke en vooral donkere of borstelige wenkbrauwen zie je tegenwoordig in het straatbeeld. Heel erg leuk, die modetrends! Maar die volle wenkbrauwen gaan vaak aan mijn praktijk voorbij. Permanente make-up is zeker geschikt voor wenkbrauwen. Maar ik ben terughoudend om een wenkbrauw zo vol en dik te zetten.

Want wat doe je als de trend voorbij is?

Hoe krijg je dan weer je oude wenkbrauw terug als je toch permanente make-up heb laten zetten voor dikke wenkbrauwen? Dat wordt een ingrijpende klus. En het is nog maar de vraag óf je je je wenkbrauwen goed kan herstellen naar hoe het ooit was. Trends in de mode en kleding, daar kan je eenvoudig in wisselen als je wilt, maar trends in permanente make-up en wenkbrauwen is veel lastiger.

Download daarom deze handleiding en teken zelf die trendy wenkbrauw

ik doe mee met de modetrends en ik teken zelf die wenkbrauw

Zoals altijd geldt ook nu: oefenen, oefenen, oefenen. Voor je begint met tekenen van je wenkbrauwen, ga er goed voor zitten of staan en bekijk jezelf in de spiegel. Welke vorm heeft je gezicht? Wat zie je aan je wenkbrauw en de kleur van de haartjes?

Probeer zelf de perfecte wenkbrauw te tekenen met de handleiding erbij.

Permanente make-up voor een subtiele aanpassing

Het draait om jouw gezicht, jouw uitstraling voor een langere tijd. Daar ga je met zorg mee om. Wenkbrauwen en permanente make-up gaan heel goed samen. Dat is waar! En als ik zie dat wenkbrauwen en permanente make-up overbodig is doe ik het liever niet.

Ik help jou met deze handleiding voor de mooiste DIY wenkbrauw

Deze handleiding is bedoeld voor jou om een perfecte wenkbrauw te leren tekenen, wenkbrauwen die passen jouw vorm en kleur. Na verloop van tijd en goed oefenen lukt het je met je ogen dicht ?

Wat heb jij nodig en wat heeft jouw gezicht nodig om echt te kunnen laten zien hoe je je voelt? Zelf bijwerken kun je leren. Zorg voor goede materialen om de wenkbrauwen goed bij te werken, laat je adviseren bij een speciaalzaak.

Voel je je onzeker over je wenkbrauwen?

Download dan deze handleiding.

Download de handleiding

Ik voel me zekerder door de perfecte wenkbrauw

De wenkbrauw die bij jou past

Ik maak graag een afspraak met je, maar kom je met het verzoek een dikke volle wenkbrauw aan te brengen, dan hebben we eerste een goed gesprek. Hele dikke volle wenkbrauwen die passen bij de jonge vrouw teken ik ook niet graag op die van haar moeder. Dan adviseer ik je om de wenkbrauwen gewoon met kwastje en poeder aan te brengen, of met een goed wenkbrauwpotlood. Die wenkbrauw haal je er ’s avonds zo weer af. Veranderen van modetrend is dan een stuk eenvoudiger en je voorkomt ellende in de toekomst.

Jij wilt wenkbrauwen die:

 • symmetrisch zijn?
 • de kleur heeft die bij jou past?
 • de juiste vorm hebben om jouw uitstraling te accentueren?
 • je gemakkelijk zelf bijwerkt?
 • die natuurlijk zijn en een tikje uitdagend?

Ik download NU die gratis handleiding

Wel permanente make-up voor wenkbrauwen

Wanneer je ouder wordt zie je de haargroei afnemen, je wenkbrauwen worden dunner, korter of onregelmatig van vorm. Dan kan permanente make-up een goede oplossing zijn. De tijd tikt door, je hebt een leesbril nodig en een vergrootspiegel. Zie dan maar eens gemakkelijk een wenkbrauw symmetrisch te tekenen…

Dan teken ik graag de wenkbrauw die bij jou past, om de klok terug te draaien en de natuur in je gezicht een handje te helpen.

Een wenkbrauw zegt iets over jezelf, jouw gezondheid en karakter.
Janny Hanegraaf

Toch permanente make-up?

Kies je toch graag permanente make-up, maar kan je inmiddels supergoed jouw wenkbrauwen bijwerken met potlood of goede poeder? Kies dan voor een eyeliner. Daar heb je heel lang plezier van en je kan de eyeliner zo gemakkelijk naar je zin verlengen met een wing. Lees hier meer over eyeliners.

Een eyeliner is

 • gemak voor zéker 10 jaar
 • je ziet er altijd mooi uit
 • de uitstraling die je wilt, ’s morgens ook fris en fruitig
 • je houdt een stralende oogopslag, ook na een avondje stappen
 • geen uitlopers tijdens het sporten

Ga voor gemakkelijk zelf tekenen van de perfecte wenkbrauw! Deownload hem nu en ontvang meteen een paar handige tips en filmpjes via mail.

Ik download nu de gratis handleiding en teken perfecte wenkbrauwen

Heb je daarna nog vragen, ik help je graag! Maak daarvoor online een afspraak voor een gratis consult.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.