Beeld van aanbrengen wenkbrauwen, Janny heeft groene handschoen aan, veilig werken staat bovenaan. met permanente make-up Janny Hanegraaf - Permanent Mooi

Modetrends in de permanente make-up: een volle wenkbrauw

14 september 2020
Steeds vaker zie je volle (getekende) wenkbrauwen, vooral bij jongeren.

Een modetrend die regelmatig met permanente make-up wordt aangebracht, dat is gemakkelijk, comfortabel en je staat korter voor de spiegel. Dat is fijn, of toch niet? Want wat zijn de effecten op langere termijn? Stel dat deze modetrend niet meer hot is? Hoe kom je dan van die permanent aangebrachte kleur (pigmenten) in je huid af?

De lipliner

In de jaren 90 werd de donkere lipliner na jaren opnieuw geïntroduceerd. Je lippen een lekkere kleur geven en dan een donkere rand er omheen. Dat was toen de mode en werd regelmatig aangebracht met permanente make-up Ook al vervagen de kleuren door onder andere de zonnestralen, toch blijven pigmenten achter, dat is toch vervelend. En dan denk ik direct aan al die jonge meiden die de wenkbrauwen met PMU dikker en voller maken. Wat als die trend ook weer voorbij is? Hoe krijg je dan weer je oude wenkbrauw terug? Dat wordt een ingrijpende klus.

PMU voor wenkbrauwen

Zodra je wenkbrauwen dunner of onregelmatig van vorm worden wil je ze graag bijwerken. Wil je dat ze meer spreken en fraai gewelfd zijn en ervoor zorgen dat jouw uitstraling weer de jouwe is? Dat kan met permanente make-up! Een vermoeide uitstraling verandert permanent in een stralend gezicht.

Een wenkbrauw zegt iets over jezelf, jouw gezondheid en karakter. En daarom teken ik graag de wenkbrauw die bij jou past, om de klok terug te draaien en de natuur in je gezicht een handje te helpen.

Mijn praktijk is exclusief voor PMU behandelingen en dat zorgt ervoor dat ik me professioneel richt op de cosmetische, medische en zeker ook de esthetische aspecten. Het is een misvatting wanneer je denkt dat ik een schoonheidsspecialiste ben.

De wenkbrauw die bij jou past

Ik maak graag een afspraak met je, maar kom je met het verzoek een hele dikke wenkbrauw aan te brengen, dan hebben we eerste een goed gesprek. Hele dikke volle wenkbrauwen die passen bij de jonge vrouw teken ik niet graag op die van haar moeder. Dan adviseer ik je om de wenkbrauwen gewoon met kwast en poeder aan te brengen, dat haal je er ’s avonds zo weer af. Je kan ook af en toe veranderen van modetrend. Zo voorkom je ellende in de toekomst.

Lees meer over hoe ik werk.

Bekijk mijn werkwijze

Terug naar overzicht