De overgang betekent kortere wenkbrauwen

De overgang betekent kortere wenkbrauwen en dunnere lippen

4 november 2021

De overgang, een natuurlijke fase in het leven van een vrouw, brengt talloze veranderingen met zich mee. Van gewichtsveranderingen tot stemmingswisselingen, het is een periode die vaak gepaard gaat heel veel nieuwe uitdagingen. Een van de minder besproken aspecten van de overgang zijn de veranderingen in uiterlijk, met name de effecten op de wenkbrauwen en lippen. In dit blog vertel ik je over de overgang betekent kortere wenkbrauwen en dunnere lippen, over hoe permanente make-up een oplossing kan zijn om zelfvertrouwen en eigenwaarde te behouden. Ook ga ik in op de vraag: Is permanente make-up kostbaar? Lees je mee?

De overgang betekent kortere wenkbrauwen en dunnere lippen

Na de menopauze en in de overgang kun je dunnere lippen krijgen door verminderde doorbloeding en wenkbrauwen worden korter en minder vol. De hormoonschommelingen spelen een belangrijke rol naarmate je ouder wordt. Eenmaal in de menopauze zie je je huid en gezicht veranderen. Hoe blijf jij JIJ?

Daarnaast wil ik wel gezegd hebben dat deze veranderingen volkomen normaal zijn en een natuurlijk onderdeel vormen van het ouder worden. Maar voor diegenen die zich graag comfortabel en zelfverzekerd willen blijven voelen, is er een oplossing: permanente make-up. Want jouw wenkbrauwen spreken boekdelen.

Zelf doen of kies je een permanent mooi alternatief

Veel vrouwen kiezen ervoor om met make-up te experimenteren om hun uiterlijk te verbeteren. Het aanbrengen van eyeliner, bijtekenen van wenkbrauwen (daar heb ik overigens een gratis handleiding voor gemaakt) en gebruik van lippenstift zijn tijdelijke oplossingen om jouw mooiste zelf te accentueren. Alleen, als de jaren verstrijken en het gezicht verandert door bijvoorbeeld verslapping en botverlies, kan dit een uitdagende taak worden, vooral als je ook afhankelijk wordt van een leesbril. Dit is waar permanente make-up in beeld komt.

Stel je eens voor…

  • nooit meer slaperig of last minute voor de spiegel
  • geen gedoe met leesbril om je make-up te doen
  • nooit meer uitgelopen make-up na het sporten
  • altijd een stralend gezicht, óók op vakantie aan het zwembad
  • nooit meer een allergische reactie op cosmetica
  • altijd wenkbrauwen met de juiste vorm en kleur

Ik teken symmetrische volle wenkbrauwen die passen bij jouw leeftijd en gezicht en daar heb je zeker 1,5 jaar plezier van! Kijk eens naar deze voorbeelden.

Dit is een afbeelding van voor een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi Voor
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nu permanente make-up, door Permanent Mooi Na
Dit is een afbeelding van voor een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi Voor
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben permanente make-up, door Permanent Mooi Na

Met permanente make-up heb je meer kleur en een permanent mooie uitstraling. Jij blijft JIJ!

JIJ bent permanent mooi!
Janny Hanegraaf

Permanente make-up biedt een duurzame oplossing voor de veranderingen die gepaard gaan met de overgang. Met technieken zoals microblading kunnen wenkbrauwen worden getekend met een natuurlijke vorm en kleur die past bij de leeftijd en gezichtsstructuur van elke persoon. Hierdoor wordt de dagelijkse strijd met het bijtekenen van wenkbrauwen geëlimineerd en krijgen vrouwen hun zelfverzekerde uitstraling terug.

Niet alleen de wenkbrauwen of eyeliner, maar ook de lippen kunnen met permanente make-up worden behandeld. Lekker genieten van vollere lippen zonder het gedoe van lippenstift. Het resultaat is een stralend gezicht, zelfs tijdens het zwemmen, een stranddag of sporten.

Is permanente make-up kostbaar?

Permanente make-up vereist een initiële investering, maar het moet worden gezien als een investering in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Vergelijk het met de vele schoenen en kledingstukken die vaak in de kast, nauwelijks worden gedragen. Permanente make-up is echter een investering die blijvende resultaten oplevert en dagelijks gemak biedt.

Overweeg de voordelen van permanente make-up

Dus, als de overgang heeft geleid tot veranderingen in je uiterlijk waar je je niet comfortabel bij voelt, overweeg dan de voordelen van permanente make-up. Het is een stap naar het behouden van je eigen unieke uitstraling en het vergroten van je zelfvertrouwen. Geef jezelf  permanente make-up cadeau, dan heb jij iedere dag plezier en kun je de veranderingen door de overgang stralend en met vernieuwd zelfvertrouwen omarmen.

Ik weet nu dat ik niet langer hoef te kijken naar te kort wenkbrauwen of dunne lippen!

De oplossing vind ik bij Permanent Mooi

Dus boek ik nu online en ontvang ik €30 korting!!

Tags:
Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.