Zo trots als een pauw op 15 jaar ‘Janny has a gun’

31 oktober 2020
Zo trots als een pauw! Permanent Mooi is in 2020 15 jaar een begrip in de wereld van permanente make-up (PMU) en medische cosmetica!

Ik kan met geen pen beschrijven hoe het voelt om jarenlang zoveel mensen blij te maken! Janny has a gun, al 15 jaar. Hoe kom ik bij deze uitspraak?

Dit jubileum is een mooi moment om stil te staan bij het verhaal achter Permanent Mooi, over hoe het allemaal begon, over ‘Janny has a gun’?.

Nog niet zo lang geleden verhuisde mijn praktijk van Kalmthout naar Brasschaat. Ook laat ik mijn voetstappen en belevenissen achter in mijn oude huis. De mooie herinneringen neem ik mee naar Den Bosch. ?

Ik ben er al 15 jaar voor jou

Ik ben nog steeds trots op het moment dat ik in Feeling mijn verhaal vertelde over hoe ik ‘mensen restaureer’ ?. In al die jaren heb ik veel trends voorbij zien komen. Ik blijf kijken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om je weer te zien stralen. Niet de modetrends, maar JIJ!

Ik heb 100% aandacht voor mensen die borstkanker hebben gehad. Ik luister naar hun verhaal en probeer samen met hen de rafelige randen van een zwaar traject te verzachten. Ik tatoeëer met liefde de tepels weer op de borsten, vrouw-zijn en vrouwgevoel terug geven zijn onderdelen die mijn vak tot een kunst maken. En dat lees je ook in dit artikel in ‘Van kapitaal belang’.

Tot slot maak ik een sprong terug in de tijd, hoe ik uiteindelijk begon met Permanent Mooi. Dan lees je uiteindelijk ook meer over ‘Janny has a gun’ ?.

Uiteraard, wie jarig is trakteert, een kadootje voor jou.

Ga daarvoor maar mijn Facebookpagina en like. Heb je de pagina al geliked? Super, dan vergeet ik jou natuurlijk ook niet. Zou je de eyeliner willen ontvangen? Stuur me dan een persoonlijk berichtje. Je ontvangt per post een eyeliner zolang de voorraad strekt.

Wees er snel bij, OP=OP

Ik zie je graag weer in mijn praktijk, nu en in de toekomst.

Terug naar overzicht