Dit is een logo van permanent mooi in combinatie met het logo van dr. Wouter Peeters, plastisch chirurg

Samenwerking met Borstkliniek AZ Klina

26 april 2019
Permanent Mooi gaat een samenwerking met Borstkliniek AZ Klina aan. Met dr. Wouter Peeters in het Belgische Brasschaat.

Na borstoperaties die worden uitgevoerd in de Borstkliniek AZ Klina, worden tepels en tepelhoven voortaan door Permanent Mooi getatoeëerd. De samenwerking met Borstkliniek AZ Klina is aangegaan vanwege de buitengewoon mooie resultaten, voor en na de behandeling van medische tatoeage, zoals de tepel- en tepelhoftatoeages. Om de tepel- en tepelhoftatoeages zo realistisch mogelijk te laten lijken, creëert Permanent Mooi namelijk een 3D-effect. Daardoor komt de tatoeage héél dicht in de buurt bij een echte tepel.

“Door de tepel- en tepelhof zo realistisch mogelijk te ‘restaureren’, leveren we een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen van mensen,” aldus Janny Hanegraaf, drijvende kracht achter Permanent Mooi. “Dat geldt ook voor andere littekenbewerkingen. Het is fantastisch dat een gerenommeerd instituut als de Borstkliniek met ons gaat samenwerken. Een mooie erkenning van onze technieken en vakbekwaamheid!”

Meer informatie over samenwerking met Borstkliniek AZ Klina

Wil je meer weten over hoe de samenwerking jou kan helpen of wat Permanent Mooi voor jou kan betekenen, kijk dan op de website. Daar vind je veel informatie over medische tatoeage en permanente make-up, je leest verhalen over hoe Janny andere vrouwen helpt weer vrouw te zijn en zonder blinde vlekken als tepels door het leven kunnen gaan. Vraag de mogelijkheden voor jouw situatie tijdens een consult bij Dr. Peeters of kijk op borstkliniek-voorkempen.

Ik wil weten hoe tepeltatoeage voor mij werkt

Ik neem nu contact op en boek een gratis telefonisch consult

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.