Permanente make-up bij hooikoorts en allergie

Permanente make-up bij hooikoorts en allergie

4 januari 2022

Heb je hooikoorts? Dan is permanente make-up voor wenkbrauwen of een eyeliner een uitkomst. Soms denken mensen dat permanente make-up plaatsen rondom ogen en voor de wenkbrauw onmogelijk is als je hooikoorts of eczeem hebt. Permanente make-up en hooikoorts gaan juist heel goed samen!

De voordelen van permanente make-up bij hooikoorts zijn groot.

  • Nooit meer last van uitlopers
  • zwarte vegen!
  • Geen irritaties door make-up

Veel mensen met hooikoorts hebben geen make-up op vanwege irritatie en de gevoelige huid rondom de ogen. Dat los je op met permanente make-up.

Je ziet er altijd stralend uit met permanente make-up, ook al heb je last van hooikoorts of allergie

Het PERFECTE seizoen voor permanente make-up is VOOR het hooikoortsseizoen

Het hooikoortsseizoen, het lijkt ieder jaar eerder te beginnen en langer te duren. Veel mensen ervaren last en krijgen tranende ogen en snotteren veel. Zie dan maar eens de make-up goed aan te brengen en goed houden. En door de tranende ogen hebben veel mensen ook nog eens eczeemklachten rond de ogen. Dat maakt dit niet eenvoudiger.

Maak nu die afspraak voor een gratis adviesconsult.

Boek online een afspraak

De milde winters zorgen ervoor dat de pollen al in februari komen en dat gaat door tot in oktober. De eerste pollen komen veelal van bomen, daarna volgen de grassen rap op. In mei tot en met augustus is de meest lastige periode.

Wanneer je in februari je afspraak boekt ben je er precies op tijd bij. Dan kun je voordat de pollen losbarsten de natuur een handje helpen. Ik weet hoe het voelt om eczeem te hebben en allergisch te zijn, ik ben familiair belast. Ik heb al jaren plezier (16 jaar) van mijn permanente make-up eyeliner en ik zie er altijd goed uit.

Mijn uitstraling blijft dankzij mijn permanente make-up eyeliner:

  • Als ik weer last van eczeem heb
  • Net uit bed kom
  • Tijdens het sporten
  • In de sauna
  • In een regenbui
  • Tijdens een huilbui

Gratis adviesconsult over permanente make-up en hooikoorts

Wil je meer weten over wat permanente make-up bij hooikoorts of allergie voor jou kan betekenen? Vraag dan online een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult aan.

Twijfel je?

Het is normaal dat je twijfels hebt. Kan het wel, is het veilig of andere onzekerheden die bij je opkomen. Bekijk hier de antwoorden op jouw vragen.

Wat je ook kan helpen om te kiezen voor permanente make-up voor wenkbrauw en eyeliner zijn de reacties van klanten die je voor gingen.

Als ik 's morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit!

Zo aan het einde van 2021 kreeg ik een lief bericht van een tevreden klant. Ze had al jarenlang van mij een wenkbrauw. En koos ze ook voor de eyeliner want ze heeft droge ogen en vaak oogontstekingen (blefaritis). In overleg met de oogarts hebben we besloten te behandelen, wel met de voorzorgsmaatregelen (een speciale zalf) om oogontsteking juist te voorkomen na de behandeling.

Nu, met permanente make-up, hoeft ze niet langer een eyeliner te tekenen, dat voorkomt gepruts bij haar kwetsbare ogen en dat scheelt weer ontstekingen.

Hallo Janny,

Even een berichtje om je te laten weten dat ik erg blij ben met de streepjes om mijn ogen. Als ik ’s morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit! Dat gevoel had ik al een poosje niet.

Ik wens je gezellige feestdagen en alle goeds voor 2022.

Janny is een vakvrouw!

Janny is een vakvrouw! Geeft vertrouwen en werkt inspannen met grootse precisie.

Over 3 weken ben ik kaal door chemo. Ik kwam voor wenkbrauwen. Janny vroeg wat ik met m’n oogleden zou doen dan, dat wordt ook erg ‘bloot’. Toen ik zei dat ik dat niet durfde omdat ik bang was dat het niet zou staan heeft ze me overtuigd. En, flexibel als ze is, deed ze het meteen in dezelfde behandeling.

De PMU bij Janny zelf is ook prachtig!

Geen pijn gevoeld, bij de wimperrand alleen een beetje een kriebelend gevoel.

Meer reviews

Permanente make-up kostbaar?

Denk eens aan al je schoenen in de kast, de jassen die je nauwelijks nog draagt. Maar dit is persoonlijk en heb ik geen oordeel over. Kijk je naar permanente make-up dan is dat voor altijd bij je. Ja, permanente make-up is kostbaar. Maar wat is kostbaar als je het hebt over jouw uitstraling, dat is toch onbetaalbaar?!

Met permanente make-up behoud je je uitstraling, ook als je last hebt van hooikoorts

Ik wil meer informatie

Boek dan online een gratis telefonisch adviesconsult.
Of misschien ben je nu toe aan permanente make-up, zo vlak voordat je last krijgt van hooikoorts… Maak dan die afspraak online en je ontvangt €30 korting!

Online afspraak maken

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.