dit is een afbeelding van een witte pauw en beeld trots uit, zo trots als Janny Hanegraaf van permanent Mooi

De witte pauw en 15 jaar Permanent Mooi

18 november 2020
Ik kwam het verhaal over de witte pauw tegen, omdat ik zo trots ben als een pauw op 15 jaar Permanent Mooi. Ik trok de vergelijking tussen de witte pauw en mijn werk PMU.

Pauwen zijn prachtige siervogels en een schitterend sieraad in je tuin. Pauwen stralen trots uit! Dat is de omschrijving van één van de vele sites na een zoektocht ‘witte pauw’.

Alleen voor rijken – behoort tot verleden tijd

Vroeger was de witte pauw alleen voor de rijken, de adel. De graaf droeg de witte pauwenveren in zijn helm.
Het kasteel in Staverden wordt de ‘Witte Pauwenburcht’ genoemd. De ‘leenman’ die er woonde werd verplicht deze siervogels te houden voor zijn veren. Om de helm van de graaf te versieren…

Het gaat te ver om hier de geschiedenis te beschrijven ?

Het komt erop neer dat je tegenwoordig een witte pauw online kan bestellen, ook jij!

Dat geldt ook voor PMU, ook JIJ kan permanenten make-up laten aanbrengen en behoort niet langer tot de rijken.

Gun jezelf dat extraatje! Gun jezelf PMU

Je kent de voordelen, het gemak en wat PMU met jouw gezicht kan doen. Zeker wanneer je ouder wordt zorgt permanente make-up voor het behoud van je uitstraling. Onder andere door meer kleur en vollere lippen, een subtiel lijntje onder de ogen of natuurlijke lengte voor je wenkbrauwen.

Je weet het allemaal! Nu is het alleen de stap die je nog gaat zetten. Durf je?

Twijfel je?

Doe dan de test

Wil je persoonlijke informatie?

Neem dan contact met mij op

Wie jarig is trakteert! VOL=VOL

Direct een afspraak maken? Dat kan ook! De snelle beslisser verdient hierbij een korting, ga daarvoor naar de speciale jubileumpagina.

Eind goed al goed

Om mijn verhaal af te maken ➡️ Eind negentiende eeuw herstelde de toenmalige eigenaar van het kasteel in Staverden de eeuwenoude traditie. De veren werden niet meer gebruikt voor de helmen, maar jaarlijks aangeboden aan de commissaris van de Koningin en vervolgens in de statenzaal van het provinciehuis gezet. Nog steeds zie je witte pauwen op Staverden en worden de veren ieder jaar aangeboden aan de commissaris van de Koning die vervolgens tweejaarlijks (elk even jaar) één witte pauwenveer uitreikt aan een persoon of instelling die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het cultuur- en natuurbehoud van Gelderland.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.