Aanbieding zodra ik mag behandelen

Jij wilt meer balans in je leven, tijdens de overgang en in je gezicht.
Permanente make-up biedt de oplossing!

Pak nu deze unieke kans!

Krijg nu € 30,- korting op wenkbrauwen volledig hairstroke of microblading, eyeliner onder en / of boven.

Wil je zowel voor je wenkbrauwen als eyeliner PMU? Dan ontvang je zelfs 20% korting op de tweede behandeling!

❤️
Voor zorgpersoneel, medewerkers bij de politie en in het onderwijs!


Ik verdubbel de korting van € 30,- maar € 60,- op een behandeling wenkbrauwen volledig hairstroke of microblading, eyeliner onder en / of boven.

Werk je in de zorg, bij politie of in het onderwijs? Neem dan snel contact met mij op voor meer informatie en een afspraak. Dan bespreken we ook jouw wensen.

Waarom ik dat doe? Gewoon, omdat je dat verdient! Ik draag je een warm hart toe. ❤️

Wees er snel bij!! VOL=VOL

De duur en geldigheid van deze actie wordt nog bepaald en is niet inwisselbaar voor contanten. De actie is alleen geldig wanneer je direct en online een afspraak maakt. De afspraak wordt bevestigd en definitief zodra het volledige bedrag is betaald.

Corona-update:

Aarzel niet en bel me rechtstreeks voor advies ➡️ 06 13 22 31 31

Want ik kan je wel te woord staan, maar nog niet behandelen. Juist nu heb ik tijd en ruimte om jou te adviseren over permanente make-up en medische tatoeage. Ik beantwoord al je vragen, bespreek jouw mogelijkheden en neem twijfel weg. Loop je me mis? Spreek een boodschap in en ik bel je direct terug. Zodra de lockdown voorbij is, ben jij voorbereid en kun je direct zelf een afspraak inplannen.
Zorg dat je er dan snel bij bent!
Mis niets en blijf op de hoogte van de onder andere de maatregelen door Covid-19! Schrijf je hier in, dan ontvang je meteen permanent mooie tips!