Janny-PM-Internationale-vrouwendag-2024

Internationale vrouwendag 2024

19 maart 2024

Het gaat er niet om hoe je eruit ziet

Gefeliciteerd! Jij bent een mooi mens, wat je ook doet, wat je ook kiest. Pak die felicitatie op Internationale vrouwendag 2024, maar liefst iedere dag. Want wat mij betreft is het altijd vrouwendag of mannendag of alle genderdag… Extra aandacht voor vrouwen(rechten) is hard nodig, het thema spreekt me aan: De verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland maar vanuit verschillende culturen. En, ik was emotioneel blij toen ik de NOS-app opende. Lees je mee?

Emotioneel blij

Eindelijk is het zover. Minister Dijkstra wil meer onderzoek naar ‘vrouwspecifieke’ aandoeningen kopt NOS op Internationale Vrouwendag 8 maart jl. Wat telkens terugkeert op de agenda en waar al lang over wordt gesproken, gaat dan nu echt gebeuren!?
Niet langer de mannenlat langs typisch vrouwelijke gezondheidsproblemen leggen, maar een echte, verfijnde vrouwen meetlint.

Non-verbaal vertellen wat je wil

Kortom, we praten vaak over gezondheid en gezond zijn. In het blog in 2022 schreef ik over de veranderende tijd en de strijdlust van vrouwen, ook belangrijk, het blijft me bezig houden. Maar we vergeten ook wel eens goed in de spiegel te kijken, dus de buitenkant. 

Als je amper nog wenkbrauwen hebt, kan je mensen op het verkeerde been zetten. Je lijkt ziek, boos, ongeïnteresseerd, veel ouder… Hoe je eruit ziet, daar word je regelmatig op beoordeeld. ‘Het gaat er niet om hoe je eruit ziet, maar om wie je bent van binnen.’ Ik hoor het je denken. Toch blijkt uit onderzoek dat de eerste indruk telt. Ook is er vaak sprake van een betere job, beter betaalde baan met een ‘goede verpakking’.

Jij bent zelf het cadeautje

Stel, je hebt een super mooi cadeau voor jouw geliefde en je verpakt dat in een slonzig papiertje, dat oogt anders dan wanneer je het net zo’n mooie verpakking geeft als de inhoud ervan. Het gevoel bij het mooie papier is anders dan bij het slonzige. Ook na het uitpakken voelt het cadeau anders…

De verpakking, dat ben jij, inclusief inhoud
Janny Hanegraaf

Die verpakking verzorg je voor jezelf. Jij zorgt voor jouw totaal welzijn. Jouw binnenste en buitenste. Pas dan kan je shinen. En permanente make-up kan het leven dan een stuk gemakkelijker maken.

Permanente make-up voor wenkbrauwen – voordelen op een rij

  • altijd perfecte wenkbrauwen
  • verbeterde wenkbrauwvorm
  • langdurige resultaat
  • heel praktisch: water- en veegbestendig
  • altijd maatwerk bij Permanent Mooi
  • een boost voor je zelfvertrouwen

Gratis beeldbelconsult – videobellen

Als je al weet wat je wilt, dan kun je direct online jouw behandeling naar keuze plannen. Maar geen enkele vraag is te gek, neem gerust contact op. Ik luister en probeer je op weg te helpen. Vragen en antwoorden vind je trouwens ook bij veelgestelde vragen.

Heb jij ook interesse en wil je het gemak van permanente make-up?

Boek dan nu eenvoudig online

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.