samenwerking met en bij Amaryllis Wendy België schoonheidsspecialist

Samenwerking Permanent Mooi: Een gesprek met schoonheidsspecialiste Wendy van Roy 

3 april 2024

Al ruim 6 jaar werk ik nauw samen met Wendy van Roy, een ervaren schoonheidsspecialiste in België. Zij werkt al bijna 12 jaar als zelfstandig schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon Amaryllis. Ze zit al ruim 32 jaar in het vak. Zij deelt haar inzichten over de samenwerking met Permanent Mooi in Brasschaat (BE). Wendy heeft een loyale klantenkring opgebouwd gedurende haar indrukwekkende carrière en geniet van een continue stroom aan cliënten die haar salon in Brasschaat bezoeken. Het tijd voor extra aandacht voor die mooie samenwerking. Lees je mee?

Ontstaan van de samenwerking 

Wendy vertelt hoe de samenwerking met Janny Hanegraaf (Permanent Mooi Den Bosch NL) tot stand is gekomen. “Voorheen werkte ik samen met een andere permanente make-up (pmu) specialist, die van ver kwam. Ik ging op zoek naar iemand anders en Janny reageerde al vrij snel. Het samenwerken begon ongeveer zes tot zeven jaar geleden. Al snel kwam ik erachter dat Janny meer deed dan alleen permanente make-up, maar ook medische tatoeages. En dat  was de perfecte aanvulling voor mijn salon.” 

Een breed pakket aan behandelingen 

Wendy benadrukt de hoe haar schoonheidsbehandelingen en de pmu-diensten van Permanent Mooi aansluiten. Een opvallende toevoeging aan Wendy’s salon is de behandeling van littekens, waarbij Janny’s expertise van onschatbare waarde is. “Janny’s werk is volledig aangepast aan de cliënt, zonder harde wenkbrauwen, maar subtiel en mooi permanente make-up die de uitstraling verbeteren. Mensen voelen zich op hun gemak bij ons. Ik heb cliënten die al 32 jaar bij mij komen. En Janny kijkt soms mee wanneer er iets is waar ik niet uit kom. Daarbij worden oudere cliënten ook aangemoedigd om de stap te zetten richting permanent make-up, gewoon doordat Janny zich in dezelfde leeftijdsgroep bevindt. Ook al lijkt dat vreemd, maar je hebt bepaalde inzichten wanneer je ouder wordt. Dan zie je zelf dat door ongemak, een ziekte of gewoonweg een leesbril, opmaken niet meer zo eenvoudig is.”

Cliëntervaring 

Wendy deelt voorbeelden van cliënten die zowel haar diensten als die van Permanent Mooi hebben gebruikt. “Sommige klanten aarzelden, maar na een uitleg van Janny durfden ze de stap te zetten. Janny is echt een expert in het beoordelen en inkleuren van littekens.” 

Samenwerkingsvoordelen 

De grootste voordelen van de samenwerking zijn volgens Wendy het gezamenlijk bereiken van een breder publiek en het creëren van tevreden klanten. “En de diensten die wij leveren gaan verder dan schoonheid; we zijn allebei soms een soort psycholoog. Zowel Janny als ik hebben het doel om cliënten gelukkiger naar buiten te laten gaan dan hoe ze binnenkwamen. De sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen, dat door onze fijne samenwerking wordt versterkt, draagt bij aan het algehele welzijn en tevredenheid van de klanten. 

Wil je het gemak van permanente make-up?

Boek dan nu eenvoudig online

Wendy deelt regelmatig foto’s van resultaten op Instagram

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.