Op locatie permanente make-up zetten – dus koffer mee

3 december 2020

Sinds ik op meerdere locaties (België en Nederland) permanente make-up zet, heb ik een koffer. Die neem ik altijd mee. Zonder mijn koffer kan ik geen PMU behandeling uitvoeren! Alles zit erin.

Neem even de moeite om verder te lezen, wie weet wat het oplevert ?

Vergeten is geen optie

Alles zit erin, reiniging, naalden, adapter, handstuk, crèmes en pigmenten. Eén item vergeten is geen optie, ik heb alles nodig om de permanente make-up goed en zorgvuldig aan te brengen bij jou. Iedere dag weer pak ik mijn koffer zorgvuldig in.

Locatie Rosmalen

Sinds november neem ik mijn koffer ook mee naar Rosmalen, Beauty by Irene. Beauty by Irene bied je allerlei beauty behandelingen aan. Ik breng permanente make-up en medische cosmetica als uitstekende aanvulling mee.

Online afspraak maken

Wil je daar door mij worden behandeld voor PMU of medische cosmetica? Neem dan contact met me op of maak online een afspraak

Raad mee!

Raad jij het aantal items in mijn koffer (kijk hiervoor het filmpje op Facebook en Insta)? Dan krijg je een gratis behandeling (eyeliner of wenkbrauw)

Terug naar overzicht