Dit zijn 2 foto's bij elkaar geplakt. De een is Janny Hanegraag van Permanent Mooi en de ander is de koffer met al haar spullen erin voor permanente make-up en medische cosmetica

Op locaties permanente make-up zetten – dus koffer mee

3 december 2020

Op verschillende locaties permanente make-up zetten, heb ik een koffer. Zonder mijn koffer kan ik geen PMU behandeling uitvoeren! Alles zit erin. In Den Bosch en België heb ik dezelfde materialen nodig. Lees verder en win.

Op locaties permanente make-up zetten – niets vergeten

Alles zit erin, reiniging, naalden, adapter, handstuk, crèmes en pigmenten. Eén item vergeten is geen optie, ik heb alles nodig om op goed en zorgvuldig te kunnen werken. Iedere dag weer pak ik mijn koffer zorgvuldig in.

Locatie Rosmalen

Sinds november neem ik mijn koffer ook mee naar Rosmalen, Beauty by Irene. Beauty by Irene bied je allerlei beauty behandelingen aan. Ik breng permanente make-up en medische cosmetica als uitstekende aanvulling mee.

Online afspraak maken

Wil je in Rosmalen worden behandeld voor PMU, permanente make-up of medische tatoeage? Neem dan contact met me op of maak online een afspraak

Raad mee!

Raad jij het aantal items in mijn koffer (kijk hiervoor het filmpje op Facebook en Insta)? Dan krijg je een gratis behandeling (eyeliner of wenkbrauw)

Ook bij Permanent Mooi – Huidverbetering

In de loop van de jaren heeft je huid veel te verduren. Zwangerschap, ouder worden, uv-straling en andere invloeden van buitenaf maken dat je huid verandert. Striaepigmentvlekken en rimpelsje kan er nu iets aan doen. Met de nieuwe techniek plasmage ofwel fybroblasting. Allemaal in hartje Den Bosch, kleinschalig en professioneel.

Ik maak nu afspraak voor een gratis telefonisch consult

Zo weet ik wat ik kan verwachten bij Permanent Mooi

\cta]

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.