permanente-make-up-eyeliner-net-getatoeeerd bij joyce afbeelding van Joyce met toestemming

Blog tevreden vertelt klant permanente make-up over behandeling eyeliner

6 februari 2024

Als een tevreden klant permanente make-up schrijft over haar behandeling, dan word ik blij

Soms kun je het gewoon maar beter doen en ervaren. Dat dacht Joyce van Mams at work waarschijnlijk ook. Ik voeg een paar afbeeldingen toe, gemaakt na de behandeling eyeliner. Ze schrijft zo levendig en is ook zo positief over de behandeling, dat ik dit blog post over hoe een schrijvende, tevreden klant vertelt over haar ervaring. Niet 1 keer, maar 2 keer is ze bij mij in de praktijk geweest en deelt ze een oprechte review van de service. Lees je mee?

Vertrouwen in de behandeling eyeliner

Ze neemt de lezers mee inde wereld van permanente make-up, waarbij schrijft over haar zenuwen over de behandeling en hoe belangrijk het is dat je de gekozen permanente make-up specialist kan vertrouwen. Ik merkte die spanning op, ook daarover vertelt ze eerlijk en open. Deze authentieke openheid zorgt ervoor dat de review veel meer wordt dan een korte tekst of een opsomming van feiten. En hoe mooi is het dat ze dan ook al haar persoonlijke foto’s en een filmpje deelt. Dat kan de zoeker alleen nog maar meer helpen ervoor te kiezen om naar Permanent Mooi in Den Bosch te gaan.

Feiten over de behandeling eyeliner

Naast de persoonlijke ervaring van Joyce, zet ze ook nog wat feiten neer over de eyeliner behandeling. Ik lees veel waardevolle informatie voor potentiële klanten in haar blog. Als tip geeft ze mee vooral de reviews te lezen. Daar vul ik bij aan: kijk of de praktijk door de GGD is goedgekeurd, Permanent Mooi is dat zeker???? Dan weet je dat het veilig is.

Haar klanten voelen zich gehoord én begrepen
Joyce van 'MamsatWork'

Kosten permanente make-up behandeling

Ook daarover vertelt Joyce. De kosten van een permanente make-up behandeling. Al met al ben ik supertrots op deze review en het blog waarin een tevreden klant haar ervaring zo open verwoord. Ik zou het niet beter kunnen.

Heb jij ook interesse en wil je weten welke eyeliner of lashliner voor jou geschikt is?

Neem dan contact met mij op of boek eenvoudig online de behandeling naar keuze

Joyce heeft het me makkelijk gemaakt, ze schrijft over nazorg, veiligheid, lenzen en permanente make-up… lees de hele ervaring over Permanente Make-up, inclusief nog meer beeld en video, op Mamsatwork.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.