Dit is een afbeelding van een collage tekeningen op papier, gemaakt door Janny Hanegraaf, eigenaar Permanent Mooi, tepels

Geen behandelingen wel medische tatoeage

20 januari 2021
Blue Monday is voorbij en inderdaad, half januari is het moment dat de meeste voornemens sneuvelen… helaas. Ik heb meestal geen voornemens, maar dit keer wel. Geen behandelingen, maar wel medische tatoeage: op papier. En dat hou ik zeker nog wel even vol ?

Wie mij volgt op Instagram of Facebook heeft kunnen zien dat ik al aardig wat tepels heb getekend, met pen, aquarel en potloden. Samen met Antoinette en alleen. Hoe fijn is het om even uit mijn hoofd te zijn en met mijn handen te creëren op papier.

Kunst

Een hobby van mij is kunst. Het bestuderen van kunstwerken in musea en tentoonstellingen, daarvoor reis ik zelfs Europa door. Prachtig zoals de details van haartjes en rimpels, hoe die zijn geschilderd. De lijnen en verfijnde techniek. En kunst biedt mij houvast in deze onzekere tijden. Door zelf te creëren op papier, kan ik wegdromen en even loskomen van het stilstaan.

Kunst lijkt op medische tatoeage en permanente make-up, althans pré corona. Bijvoorbeeld fijne haartjes aanbrengen op de huid of een tepel natuurgetrouw met 3D-effect tekenen. Symmetrisch en afgestemd. Permanente make-up en medische tatoeage vergen geduld en uiterste precisie, net als kunst.

Verwachting en hoopDat schreef ik op Facebook in mei 2020. Ik had nooit kunnen bedenken dat de lockdown zo lang zou duren, dat er een tweede zou komen, dat Permanent Mooi nog altijd / opnieuw gesloten is. Wat ik zeker weet is dat zodra het weer mag, dat ik je met liefde ontvang en nauwkeurig en symmetrisch bij jou PMU of medische tatoeage aanbreng. Wil je weten wanneer dat is?
Schrijf je dan in voor de nieuwsmail. ??

Ik schrijf me in voor meer permanent mooi nieuws en tips

Bel me voor advies

Wanneer je PMU of medische tatoeage overweegt, aarzel dan niet en bel me rechtstreeks voor advies ➡️ 06 13 22 31 31

Want ik kan je wel te woord staan, maar nog niet behandelen. Juist nu heb ik tijd en ruimte om jou te adviseren over permanente make-up en medische tatoeage. Loop je me mis? Spreek een boodschap in en ik bel je direct terug.

Zodra de lockdown voorbij is, ben jij voorbereid en kun je direct een afspraak plannen. Zorg dat je er dan snel bij bent! Ik hou je op de hoogte wanneer je je inschrijft op de nieuwsmail.

Ik schrijf me in voor meer permanent mooi nieuws en tips

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.