Dit is een afbeelding van voor en na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben uiteindelijk permanente make-up, door Permanent Mooi

Het zijn net mensen…

5 juli 2021

Ook artsen kunnen ziek worden…heel erg ziek.
Lang niet alles wordt weer zoals het was, je verliest je haar, je ziet er binnen korte tijd 10 jaar ouder uit… Toch probeerde ik de klok terug te draaien, meer haar, betere look en een natuurlijke oogopslag kreeg ze ervoor terug.

Het artikel in het NRC triggerde Maria. Samen met haar dochter kwam ze in mijn praktijk voor een behandeling permanente make-up.
Haar dochter ondersteunde haar, ik kreeg de indruk dat ze haar altijd al ondersteunde, ook toen het lastig voor haar was tijdens de chemokuur…

Microblading

Ik gebruikte microblading en een donkerbruin pigment, dat past mooi bij haar gezicht, zoals de wenkbrauwen ook waren voor de chemo. Microblading is een fijne en lichte techniek is fijn, ik maak met bijna sierlijke en rustige bewegingen haartjes, niet van echt te onderscheiden.
Maria is van beroep oogarts, bijna met pensioen. Ze had zich van alles van deze behandeling permanente make-up voorgesteld, maar dat het zo pijnloos zou zijn, dat had ze nooit kunnen bedenken.

Wat was Maria blij toen ze keek in de spiegel en die mooie tekening van haar wenkbrauwen zag.

Het was de glimlach op haar gezicht die mij voldoening gaf.
Janny

En de dochter, die heeft helemaal geen permanente make-up nodig. Als toegift tekende ik bij haar de wenkies in een oogwenk. ‘De wenkbrauwen framen mijn gezicht, veel beter zo’ zei ze.

Maria gaf nog een hele handige tip.

Iets wat best vaak voorkomt zijn kleine wit-gele bultjes tussen de wimpers en op de oogleden. Dat zijn kleine bultjes gevuld met talg die ontstaan door een ontsteking van de kliertjes van Meibom. Je kunt dat zelf oplossen, door het week maken van je oogleden. Dat doe je met een zo warm mogelijk washand te wrijven over die plek. Vervolgens glij je er overheen met een oor-staafje, eventueel zonder het watje. Je ‘schaaft’ langs de huid en haalt dan ook alle bacteriën weg. Eigenlijk smelt het als het ware als boter. Dat kan de schoonheidsspecialiste, vaak met een naald, maar dat kan je dus ook zelf. Soms moet je het een paar dagen herhalen.  Je hoeft dus niet meteen te prikken of snijden in die kwetsbare huid, gewoon een huis-tuin-en-keuken-middeltje. En zo heb ik ook weer iets geleerd. ?

Permanente make-up kies je niet zomaar

Je kiest niet zomaar voor permanente make-up (PMU). Het is een bewuste keuze en voor veel vrouwen life changing.

Je kiest voor permanente make-up, zodat jij je niet iedere ochtend hoeft te haasten om voor de spiegel je wenkbrauwen, eyeliner en lippen bij te tekenen.

Je kiest voor permanente make-up, omdat je je dan beter voelt, omdat wat je mist weer kan aanvullen zodat je werkt aan je herstel. Permanente make-up werkt helend.

Je straalt wel! Jij bent en blijft JIJ!

Contact

Neem contact met mij op voor een gratis adviesconsult ➡️ +31 6 13 22 31 31 of doe de test ‘Ben jij geschikt voor permanente make-up?’.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.