dit is een afbeelding van nipple areola tattoo - do not report

Wat kost een borstvergroting

1 augustus 2022

Een borstvergroting, wat kost het nu eigenlijk. Ik was er wel nieuwsgierig naar. Ik ging op zoek en schrok van de bedragen en de nasleep. Het is een stevige operatie die je niet zomaar laat doen. Dus Wat kost een borstvergroting? Dat gaat veel verder dan alleen het kostenplaatje van de ingreep.

Vrouwen komen in mijn praktijk voor onder andere een tepeltatoeage na een borstreconstructie. Ik heb veel vrouwen geholpen die kanker hebben gehad en die daardoor een borst missen. Ze hebben de borst laten reconstrueren bij de plastische chirurg. Wanneer de tepel is verdwenen, teken ik die terug. Na deze behandeling voelen vrouwen zich weer compleet en heel. Ze kijken tevreden in de spiegel en het helende proces kan beginnen. Wat klanten ervaren, lees je onder andere in het blog. En wil je meer informatie over deze behandeling kijk dan op pagina tepelhoftatoeage.

Tepeltatoeage voor optische borstvergroting

En zo’n tepelhoftatoeage, dat kan en wordt steeds vaker gebruikt voor een optische borstvergroting. Dan ben ik weer terug bij de vraag Wat kost een borstvergroting, bij een kliniek betaal je al snel € 5000,- Kijk dan ook eens voor de tarieven van een tepelhoftatoeage bij het tarievenoverzicht.

De vele voordelen van een optische borstvergroting

  • Je voelt je zekerder en voelt je prettiger bij intimiteit
  • Geen operatie of langdurig herstel
  • Een kliniek is niet nodig, het kan gewoon bij Permanent Mooi
  • Je hebt er langdurig plezier van
  • Zonder schaamte in de sauna
  • Topless zonnen (wel factor 50 beschermen)? Geen probleem meer voor je
  • Jij ervaart je lichaam anders en voelt trots
Borstvergroting met tepeltatoeage van permanente make-up Voor
Borstvergroting met tepeltatoeage van permanente make-up Na

Gezichtsbedrog

Eigenlijk is dat wat ik doe met die tepeltatoeage, gezichtsbedrog. De verschillende kleuren pigmenten die ik tatoeëer geven jouw tepels meer volume, diepte en daardoor lijken je borsten groter.

Het aanbrengen van die pigmenten is vrijwel pijnloos, ik gebruik als je dat wilt verdovende crème en je mag vooraf een pijnstiller innemen. Meer over de werkwijze en voorbereiding vind je hier. Tijdens een telefonisch consult leg ik je alles uit. Je ontvang ook een formulier met de voorbereidingen en wat je kan verwachten.

Nooit geweten dat het mogelijk is om mijn borsten optisch te vergroten met een tepeltatoeage

Eigenlijk wil ik wel meer weten…

Ik boek geheel vrijblijvend en gratis een telefonisch adviesconsult

Maar dan de vraag, wat kost een borstvergroting?

Wat kost een borstvergroting is een vraag die verder gaat dan de euro’s alleen. Want het effect mag er dan zijn na zo’n operatie, maar de wachtlijsten, de nasleep, de zorgen en verzorging. Zo’n operatie doe je niet zomaar. Daarom kan een optische borstvergroting een uitkomst voor je zijn.

Kijk eens naar het resultaat hieronder. Hoe mooi is het om iemand te helpen die dan weer vol zelfvertrouwen de sauna in te stappen na een borstvergroting.

dit is een beeld van 2 borsten voor een behandeling optische borstvergroting Voor
dit is het beeld van 2 borsten van een vrouw na de optische borstvergroting met medische tatoeage Na

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten, ik beantwoord al je vragen.

Ik neem nu contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.