dit is een foto van de apparatuur voor permanente make-up - van Janny Hanegraaf, eigenaar van Permanent Mooi

Permanent Mooi voldoet aan de richtlijnen

27 september 2020
Wanneer je voor permanente make-up kiest, oftewel PMU, wil je dit laten doen door iemand die hiervoor is opgeleid en ook veilig en hygiënisch werkt.

Je laat je goed adviseren. Maar hoe weet je of de praktijk van jou keuze ook voldoet aan de door het RIVM gestelde richtlijnen over hygiëne en veiligheid? Lees dit bericht, want zo weet je of een PMU praktijk aan de richtlijnen voldoet. Ik kan je alvast verklappen dat Permanent Mooi voldoet aan de richtlijnen die het RIVM en GGD.

Vrij beroep

Het beroep permanente make-up ofwel PMU artiest, is een vrij beroep en dus kan iedereen, zonder voorkennis of opleidingen, een praktijk, studio of salon beginnen. Wanneer je kiest voor een GGD geregistreerde praktijk zit je goed. Alle behandelingen worden in ene goedgekeurde praktijk volgens de richtlijnen voor hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu uitgevoerd. De praktijk wordt dan iedere 3 jaar geïnspecteerd. Na goedkeuring wordt een vergunning verleend voor 3 jaar.

Je bent bij mij in goede handen

Ik vind het van groot belang dat ik jouw goed en veilig behandel, volgens de richtlijnen van het RIVM werk. Hygiëne, veiligheid en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Daarom laat ik iedere 3 jaar mijn praktijk inspecteren. Ik gebruik uitsluitend goedgekeurde pigmenten. Uiteindelijk kijk jij tevreden naar jouw stralende spiegelbeeld. En dat komt onder andere dat Permanent Mooi voldoet aan de richtlijnen.

Je kunt Permanent Mooi vinden in de Veilig tatoeëren database van GGD en RIVM. In de database ben ik vermeld als ‘Permanent-Mooi’.

Veilig tatoeëren

Heb je vragen of wil je meer weten over permanente make-up? Neem dan contact met me op voor een adviesconsult.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.